Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

Geçen haftada orda manisa maçının biletleri satılcak yazıyordu cumartesi günü kapalıydı.

özkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 04 October 2011, 15:05:53
Teknik Direktör değişimi şu an için en son düşüneceğimiz şey bence. Yapılacak şeyler çok basit;

-Kazım Yılmaz inadından vazgeçecek.
-Petkoviç uyarılar ile ders çıkaracak.
-Taraftarı stada çekecek eylemlerde bulunulacak.
-Şehire tekrar hava katmak için, Şirinler geri kazanılacak.

Kardeşim eğer bunlar olursa Samsunspor başarılı olur,bazıları çıkarlarından olur..Olurmuı hiç öyle...

hakan55

EDU, SAMSUNSPOR'A TEKLİF EDİLDİ-
Beşiktaş'ın Schalke'den kiraladığı Edu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kolot, "Beşiktaş sırf Mendes'ten oyuncu almadık lafı için Edu'yu transfer etti. Bunu da ilk kez açıklıyorum; Beşiktaş'ın transfer ettiği Edu, Samsunspor'a 400.000 Euro'ya teklif edildi. Samsunspor, Edu'yu beğenmediği için transfer etmedi. Bir Beşiktaşlı olarak, Samsunspor'un istemediği bir oyuncuyu Beşiktaş'ın transfer etmesi kadar beni aşağalayabilecek hiç bir durum yoktur. Söylediklerimde her kim olursa olsun herkes ile yüzleşebilirim. Bakalım ben mi haklıyım, yoksa onlar mı?" diyerek sözlerini tamamladı.

mehmet yılmaz

AlıntıBir Beşiktaşlı olarak, Samsunspor'un istemediği bir oyuncuyu Beşiktaş'ın transfer etmesi kadar beni aşağalayabilecek hiç bir durum yoktur.

Senin varlığın bile aşağılık olmana bir sebeptir, Celal Kolot denen kuşbeyinli!!!

samuray

ya nerde bankasyadaki taraftarlar nerde süper ligteki tarnaftar şuraya bakın ya insanları stadlardan uzaklaştırmak için ne gerekiyorlarsa yıpyorlar yönetim uyumayın şu taraftara bi sahip çıkın köstek olmayın f.b. bayanlar i.t.o.ş diye tezahürat yaptılar ne oldu ne ybi ceza ne bişey ya bu sadece bizemi

Serkan

Alıntı yapılan: hakan55 - 04 October 2011, 18:04:45
Beşiktaş'ın Schalke'den kiraladığı Edu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Kolot, "Beşiktaş sırf Mendes'ten oyuncu almadık lafı için Edu'yu transfer etti. Bunu da ilk kez açıklıyorum; Beşiktaş'ın transfer ettiği Edu, Samsunspor'a 400.000 Euro'ya teklif edildi. Samsunspor, Edu'yu beğenmediği için transfer etmedi. Bir Beşiktaşlı olarak, Samsunspor'un istemediği bir oyuncuyu Beşiktaş'ın transfer etmesi kadar beni aşağalayabilecek hiç bir durum yoktur. Söylediklerimde her kim olursa olsun herkes ile yüzleşebilirim. Bakalım ben mi haklıyım, yoksa onlar mı?" diyerek sözlerini tamamladı.

Samsunspor adamın aklını alır Kolot haddini bil haddini...

kalptenþimþek

bu dondan bozma kolot aşağılığının 2007 yılında Ertuğrul'un bjk a teknik direktör olduğu dönemde yaptıkları ile ilgili bir haber.. 4 yıl önceki haberi okuyunca bu haysiyetsizin öncesini de sonrasını da anlıyorsunuz..

LisandroLopez

Samsunsporun beğenmediği oyuncuyu Beşiktaşın alması kadar kendisini aşağılayan durum olmamışmış.. Gelde buna küfretme işte...

FaTiH_HaN

Zamanında nasıl koyduysak hala geçmemiş kuyruk acısı. Ulan Samsundan aldığınız adamlarla top oynadınız yıllarca mal. Çoğunada efsane dediniz ve halada diyorsunuz. Mallık parayla değil ya beyin bedava.

cembaba

kalptenþimþek

04 October 2011, 22:01:22 #22960 Son düzenlenme: 04 October 2011, 22:09:57 kalptenþimþek

Daha da birşey demiyorum :D haberler 2007 yılına ait ve tamamen doğru.

VARAN 1

VARAN 2

Kaya

Aks tv de şuan Emin kaptan konuşuyor..Müthiş konuşuyor bana göre..Resmen hislerime tercüman oldu..Sğa bek konusu,Hakan Bayraktar'ın gönderilirişi..Büyüksün kaptan..

**KaR6**

babasamsunlu

hayrettin gümüşdağ facebookta bir resim paylaşmış.. kendisinin hoca olduğu dönemdeki bir kdaro..
altınada şöyle yazmış.
Şampiyon Samsunsporun çekirdek kadrosu..
Kadroya baktım 1 tane topçu yok şampiyon kadrodan..
gülmekten yarıldım :D :D
sizde bakın sizde yarılın :D :D