Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Allahın sopası bu olsa gerek.Karabük gese maçında muslera kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Kırmızı neye verilirmis gör inbe kuddusi!

celebi

td de geseliler hakemler çuvalamaya başladı nidaları yapıyor. :)

kýzýlyýldýz55

o gs hakemsiz maç felan alamazlar

vanlioglu

geçen hafta bizim korkarak yapmadığımızı bu hafta karabük yapıyor ve gsye top göstermiyor

binikalamadım

55_OrHaN_55

furkan5534

bugun hersey guzeldıde serefsz lıg tv  >:( >:( >:( tv son ses adamlar zırt pırt sesle oynuyo hıc bısı duymuyoruz dogru duzgun.resmen taraftardan bısı anlamadık ya.ınanılmaz ses oldugundan emınım

samuray

evet bende maçı dijtürkten izledim zira samsundaışında yım arenada ses sonuna kadar açıkbizim stadyumda sesi kısıyorlar bunlar bunlar tam üç g yalakası

Ahmeti

Alıntı yapılan: samuray - 22 September 2011, 01:17:44
evet bende maçı dijtürkten izledim zira samsundaışında yım arenada ses sonuna kadar açıkbizim stadyumda sesi kısıyorlar bunlar bunlar tam üç g yalakası

Tribün olarak grev'deydik yoksa yeri göğü inletirdik herkes şirinlerden bir kıvılcım bekledi ama olmadı böyle olması gerekiyordu hep destek tam destek olduk gereken mesaj giydirmelerle yerine çok güzel ulaştı.

supernatural_55

Ollivanders

samet_55

ya bi maçtada şu lig tv .bişelerdesek.adamlar bizi köytakımı falanmı zannediyo adiler

kýzýlyýldýz55

maç anlatanlar gayet iyiydi ya bizi baya övdüler

Ollivanders

Şu bank Asyanın en çok maç tekrarlarını özlüyorum :)

mehmet yılmaz

Lig TV yok mu selim?
Dün oturdum bastan sona seyrettim yine maçı...