Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Mert - 21 September 2011, 16:42:02
En başında iyi olmuş diyorsun sonra da aklı başında insanlar olarak karşı olduğumuzu söylüyorsun :) neyse kardeşim bu haberin aslı yokmuş boşuna konuşmayalım.

sen ilkokula felan mı gidiyosun? madem o kadar cesaretli trabzon formasıyla merkeze çıkmaya iyi olmuş.
bu ilişkiler olmasa da bu merkez gezileri 2 şehir içinde geçerli olsa.aklı başında biri olarak kastettiğim bu ;)

Ertuğrul Sağlam

Bugün Samsun sokaklarında TS Forması ile gezenlerin bıçaklanmasına karşıyım! Delikanlı gibi dövülüp iç kanamadan gebersin. İTOŞ'lar. :D

davidsavage

Arkadaşlar bıcaklanma olayı var mı kesin bilginiz,facemde bi ts li arkadaş yok yobaz samsunlu felan yazıyor da bu bıcaklanma olayına karsılık ona göre cevap verecem ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: davidsavage - 21 September 2011, 16:47:54
Arkadaşlar bıcaklanma olayı var mı kesin bilginiz,facemde bi ts li arkadaş yok yobaz samsunlu felan yazıyor da bu bıcaklanma olayına karsılık ona göre cevap verecem ?
bı kere trabzonda yıllarca ınsanları doner bıcaklarıyla kovalayanlar , taşlarla otobuslerı taşlayanlar onlardı.

oyle bır olay yok ama olsa bıle bu trabzonun bızden daha cok yobaz oldugu gercegını degıstırmez  ;)

özkan

herşeyin bir ahlakı var bence de spor ahlakı trübün ahlakı olan adam bugün burda o vaziyet gezemez,ha gezersede olacaklardan kendisi sorumludur.nokta.

sosaka

AlıntıBuna göre müsabakayı için izlemek için Samsun'a gelen taraftarlarımız Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurulup aranmalarıyla bilet ve kimlik kontrolleri gerçekleştirildikten sonra polis ekipleri tarafından stadyuma getirilecek ve kendileri için ayrılan tribüne yerleştirilecekler.

kulüpleri zaten açıklamış taraftar gruplarıyla da görüşmüştür toplu halde gidin diye

Mert

İlkokul çocuğu mantığının bende olmadığını;insan hayatı söz konusu dediğimde belli ettim zaten güzel kardeşim.Hem iki şehir için de merkez gezileri geçerli olsa demişsin hem de bir kin ile iyi olmuş kelamını kullanmışsın.İşte mantıklarımız burda ayrılıyor seninle.Hem kin ve intikam duygusu besleyeceksin hem de dostane ilişkiler hayal edeceksin yok böyle birşey.Sen önce ilk yazdıklarınla son yazdıklarını mukayese et sonra benim şuanki eğitim durumumun hangi aşamada olduğunu sorgula  ;)

özkan

travzan için birbirimize cevap yazmaya değermi arkadaşlar..

o değilde acayip İTOŞ çekesim geldi  trabzon_spor al_sana samsunspor_x

Kadir ÇELEBİ

Doğruluk payı varmı bilmiyorum fakat 1 maç yada 2 maç belki daha fazla 17 ila 20 bin taraftarın maça gidememesinin sebebi olacaksa bu olay trabzonu gram sevmesemde doğru değil ben Samsunsporu seviyorum ben sadece Samsunsporluyum diyeni seviyorum bu sebeple umarım doğru değildir. Bakınız ne güzel tribünde organizasyon yapılmış onların yapamadığını bizler bankasyada yapmışız ve devam ediyoruz tepkiyse tepki onuda veririz itoş da deriz ama bundan ötesi bizlere ciddi zararlar verir arkadaşlar. çeşitli formlarda daha bu durum netleşmeden doğrumu değilmi bilmeden eleştirilmeye başlanmışız dikkatli olalım lütfen rica ediyorum..

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Mert - 21 September 2011, 16:53:56
İlkokul çocuğu mantığının bende olmadığını;insan hayatı söz konusu dediğimde belli ettim zaten güzel kardeşim.Hem iki şehir için de merkez gezileri geçerli olsa demişsin hem de bir kin ile iyi olmuş kelamını kullanmışsın.İşte mantıklarımız burda ayrılıyor seninle.Hem kin ve intikam duygusu besleyeceksin hem de dostane ilişkiler hayal edeceksin yok böyle birşey.Sen önce ilk yazdıklarınla son yazdıklarını mukayese et sonra benim şuanki eğitim durumumun hangi aşamada olduğunu sorgula  ;)

iyi hoş da kastettiğimi hala anlayamadın ki.. şimdi Samsun-trabzon maçında olay olacağı aşikar mı? evet.
maçtan önce şehirin gergin olacağı aşikar mı? evet.
ts formasıyla gezen birilerine Samsunsporluların sataşabileceği ihtimali aşikar mı? evet.
bunu bile bile sokağa ts formasıyla çıkana iyi olmuş..

Mert

Alıntı yapılan: Mert - 21 September 2011, 16:13:49
Delikanlı gibi çıkıp döversin de bıçaklama olayı hiç hoş değil.Ne olursa olsun insanın hayatı söz konusu...

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 September 2011, 17:09:26
iyi hoş da kastettiğimi hala anlayamadın ki.. şimdi Samsun-trabzon maçında olay olacağı aşikar mı? evet.
maçtan önce şehirin gergin olacağı aşikar mı? evet.
ts formasıyla gezen birilerine Samsunsporluların sataşabileceği ihtimali aşikar mı? evet.
bunu bile bile sokağa ts formasıyla çıkana iyi olmuş..

Benim savunmak istediğim şey; her ne ya da her ne sebeple olursa olsun insanın canının fanatizme kurban edilmemesi yönündeydi.Ama sen halen iyi olmuş diyebiliyorsan benim sana diyecek birşeyim kalmamış demektir.Bu konuyu kapatalım lütfen.Zaten yalan habermiş.

ErkÇay55

Öğlenleyin Büyük Otelin önünde Metro'nun yarım otobüsü vardı içi Çevik Kuvvet polisi ile doluydu.
Emniyet tarafından güvenlik önlemleri arttırılmış.

jurista

arkadaşlare facede samsunsporlular 3 trabzonluyu bıçakladı gibi haberle dönmeye başladı,
kaynak olarak da burası gösteriliyor lütfen şu adamların eline koz vermeyelim

masbene

Vatan nerdesin beyaaaaaaaaaaa :)
at sloganı bitsin bu iş

samuray

bu haberler pravakosyon olabilir yalan habermiş zaten kasıtlı yapılıyordur samsunu töhmet altında bırakmak icin oyuna gelmeyelim küfürsüzde çok güzel tezahüratlar yapılabilir