Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

spooks

şuan süperlig de en ucuz kombineler bizde hatırlatırım

mehmet yılmaz

TRT'nin Stadyum programındaki iki yorumcudan birisi Cem Dizdar'mış. Çocukluğu ve ilk gençliği Samsun'da geçmiş, sonradan İstanbul'a yerleşmiş iyi bir Beşiktaş'lıdır ama sonuçta Samsunspor'a karşı kayıtsız da değildir. Kitapta da bir yazısı vardı zaten. İlgisiz birinin olmasındansa Samsunspor bilgisi olan birinin olmasına sevindim bu sezon için.

birolkys

Evet cem dizdar samsun lu  hayatı parkasıyla   :) çiftlikte turlamakla geçerdi .İyi bir samsunludur

Sercan

kalptenþimþek

arkadaş bu trabzona kim koyacak?? o kadar çok koyacak adam var ki;
fink mi? ekigomu? bance mi? domingues mi? zenke mi? yoksa diğerleri de mi??
şaşırdım kaldım ben.. iyi koyacağız ama dur bakalım nasıl koyacağız?..   :P

Jnr.Serkan

Dün Manisa Ts maçını izlerken Son dakikada manisa golü attı gool diye bi bağırdık sarıldık babamla görülmeye değerdi  :) O gördüğüm Ts'yi burda yeneriz taraftarın itelemesiyle

Burak

Gülü seven dikenine katlanacak maalesef ayrıca bilet fiyatları düşerse 300 TL'ye kombine alanlar mağdur olur .parası olan için zaten sorun yok çocuk sorunu olanlar da aile tribününe girecek sonuçta sene başından belliydi bu sezon aile tribünü olacağı geçen sene adil olmayan bir uygulama olmuştu sezon sonuna doğru yapılarak ama bu sene böyle değil. Bance'yi Fink'i Ekigho' yu izleyeceksek katlanacağız . Aile tribününde çocuğuyla beraber bir vatandaş 20 TL'ye trabzon maçını izleyebilecek . Artık alışmamız lazım bu bilet fiyatlarına insanlarında alışması lazım

twitter

türkiye 67-68 sırbistan yine son topta elendik

şaka gibi ya 15 serbest atış kaçırdık.. 20 tane üçlükten 3 tane atabildik  :kafa:

muzaffer4

bursa maçının başlamasına 5 dk var stad bize göre boşşş

samsunspor.co.nr

Bursa-kayseri macını izleyen var mi bilmiyorum fakat 20.dk oldu ve futbol son derece vasat.
Bizim Cok yeni takım olmamız, yeni gelenler ile birlikte Cok az idman yapan futbolcularımız olduğunu da düşününce, biz iyi yoldayiz, Cok daha iyi oluruz. :_nazar

davidsavage

Bursalılar bjk'yi şimdiden kurban etmeye başladılar  :D :D Allahu ekber sesleri geliyor staddan.  :D ;D

Gorkem

sir hüseyinin maçı başladı trt 3 de rize inşallah yenilir.

yilmazselcuk55

Rizespor taraftar rekorunu kırmış  :D :D :D :D

1.500 kişi şu an stadda hadi bi  >l< >l< >l< >l<

samuray

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 September 2011, 12:25:42
Trabzon maçı için bilet fiyatları ile yönetimden talep etsek acaba bu maçlık düşürseler ücreti? Çünkü kareo yalana bağlar. 150 TL'lik kombine alamayan adam 40 TL verip maratona girmez :(
evet tek maç biletleri fazla katılıyorum kombine aldığında 10 tl.den ucuza gelecek bu avantajı niye kullanmıyorlar

ahmetsefa55

yalnız kayserisporun kalecisinin vedersondan yediği frikik golünde ki duruş hatasını gördünüz mü ? direğe yapışsaydın bari.