Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: Sioux - 04 September 2011, 01:15:07
La iyice ayar oldum şu M.Sarp ve A.Sezgin yüzünden yazılanlara...  :suslen: :kafa:
Türk Telekom'da dakika 90 olsa, skor 0-0 iken Mustafa Sarp bir çaksa, koşup bizim tribünün önüne gelse ne süper olur be!

Geçen sezon çok ezildiler, taraftarın bilinçaltında rakiplere karşı alay edilmemek için savunma mekanizması oldu Barış - Ayhan - Sarp... Biz aslında iyi takımızda bu adamlar yüzünden bu hale düştük misali... Kendi takımlarına "kaka" dedirtmemek için günah keçisi bulmak zorundalar, onlarıda anlamak lazım. Yoksa nerdeyse küme düşecekleri bir sezonun savunmasını nasıl yapsınlar... Bu Barış - Ayhan - Sarp muhabbetinin bu kadar uzaması eziklikten başka birşey değil.

kalptenþimþek

Tufan

sabah sabah tertemiz bi kaza yaptım çıkma citroen kaporta parçaları bulabileceğim birilerini tanıyan var mıdır telefon adres falan olursa iyi olur epey lazım çünkü Kirazlıkta vardı bi abi başka bilmiyorum.

muzaffer4

04 September 2011, 11:34:23 #21573 Son düzenlenme: 04 September 2011, 11:39:57 ekigho55
"Taraftarın takımı asla kazanamaz, çünkü hiç sahaya çıkmaz" Jupp Derwall  >l< >l<
"Yediğimiz golü önceden çalışmıştık" Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca (Galatasaray maçı sonrasında) :'( :'(
"sparta prag'ı spartada yeneceğiz" ümit özat  :D :D

Akyol

Taraftarın takımı hiç kaybetmez diye biliyodum ben onu  :-\  

Erdoğan Arıca  :x(( :rulet:

Alıntı yapılan: Tufan - 04 September 2011, 09:24:36
sabah sabah tertemiz bi kaza yaptım çıkma citroen kaporta parçaları bulabileceğim birilerini tanıyan var mıdır telefon adres falan olursa iyi olur epey lazım çünkü Kirazlıkta vardı bi abi başka bilmiyorum.
Büyük geçmiş olsun Tufan...

alperen

Geçmiş olsun Tufan,fazla bişey yoktur inşallah

erdem

buyrun bakalım,diğer takımlar üvey evlat...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Avni Aker Stadyumu'nun Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirilmesine yönelik çalışmalar için toplan 6 milyon lirayı Trabzon'a ve Trabzonspor'a aktaracağız" dedi. Çeşitli ziyaretler için Trabzon'a gelen Bakan Kılıç, gerek Bakanlık kaynaklarından gerekse Spor Toto kaynaklarımızdan Türkiye liglerinde bulunan takımların ihtiyaçlarına imkanlar dahilinde cevap vermeye gayret ettiklerini söyledi.

Trabzon'daki çalışmalarına Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesinde başlattıklarını söyleyen Kılıç şöyle konuştu: "İçinde bulunduğumuz an itibariyle son 1.5 ay içerisinde Avni Aker Stadyumu'nun yenilenmesi, modernize edilmesi ve sezona hazır hale getirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Trabzonspor'a 4.5 milyon lira nakit aktarmış bulunmaktayız. Önümüzdeki hafta içinde de Trabzonspor'a ayrıca 1.5 milyon lira daha göndereceğiz."
(Hürriyet)

http://spor.ekolay.net/spor-haber/trabzonspor/devletten-avni-akere-6-milyon-lira/2662/804688/

cgr

Geçmiş olsun tufi

mehmet yılmaz

Tufanın numarasını bilen varsa özel mesaj atsın bana
SerdarYavuz var bizim, pöjo-citroen servisi..

binikalamadım

bulvar halkbankın önünde kaza yapan sen miydin yoksa ?
tam evimin önü bir gümbürtü koptu uyandım valla bir baktım hiç kimse yok ortalıkta bu kaza nasıl oldu ki dedim citroen haşat olmuştu büyük geçmiş olsun niye çıkma parça arıyorsun kasko yoksa o arabayı toplaman zor olabilir

binikalamadım

Alıntı yapılan: Stoper55 - 03 September 2011, 23:18:11
An itibariyle TGRT Haber Samsun'umuzu tanıtıyor.

dün 16:20 de TRT Haber de Samsun tanıtımı vardı dünya en hızlı gelişen şehirler listesinde üst sıraları zorluyormuşuz ilgilenenler varsa yıldız tv ye takılsınlar

Tufan

Aynen bendim yandan onume atladi transit bende frene asildim yemedi cok sikinti yok radyator patladi kasko varla yok arasi bi durumda  kasko olursa icim rahat yoksa 2 3 bin masrafi var herkese tesekkurler verilmis sadakam varmis

binikalamadım

büyük geçmiş olsun kardeşim seni iyi görmüştüm önemli olan sağlık

binikalamadım

arkadaşlar araba arkalarında felan çeşitli ebatlarda yapışkan arma görüyorum bu nerede satılıyor bilen varsa yazsın bi zahmet yarın sabah ayrılıyorun Samsun'dan

ahmetsefa55