Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Su adamın twettir hesabı ne antu da bize sallayan?

Ayberk

03 September 2011, 21:57:52 #21556 Son düzenlenme: 03 September 2011, 21:58:52 AntZ
Alıntı yapılan: Serkan - 03 September 2011, 21:57:19
Su adamın twettir hesabı ne antu da bize sallayan?

http://www.twitter.com/cengizhanyeldan

buyur reyis :)

ahmetsefa55

ınanırmısınız yukarıdakı fotograf karesı 1.5 saat surdu  ;D
tahsıncıgım oylece uzaktan uzaktan ızledı.uzuldum  :deli:

Serkan

Öğrensin SAMSUNSPOR ile uğraşanın cocuğu olmaz.!!!

samet_55

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 21:49:18
Yazının sonunda yazarın twitter hesabı var. Yok mu twitter hesabı olup şu densize haddini bildirebilecek? Ona buna b.k atmaya çalışırken ne hadle Samsunspor'umuzun adını kullanıyor? Suat Kılıç'ın neden trabzon konusunda hassas olduğunu uygun biçimde şu küçük beyinlilere açıklayabilecek yok mu? :kafa: :kafa: :kafa:
Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 21:57:52
http://www.twitter.com/cengizhanyeldan

ben internertteb tiwittırda pek anlamam ama belki ...şu cengize şöylebi soru sorabilirrmi şike iddaları ilkpatladıgı günlerde şöyle
bi idda gündeme gelmişti aziz yıldırım başbakanı ziyaret eder ve görüşmenim sonunda başbakandan altyapıda kullanılmak üzere 5 trilyon para ister başbakanda parayı verir ama paralar alt yapıya degil şike yapmakta kullanılırr.cengizmidir neder haberi vamı bu antu pardon angutun acabaaa.....

buyur reyis :)

sadece55

Samsunda cağ kebabı yapan yer bilen varmı acaba?

kalptenþimþek

03 September 2011, 22:56:55 #21561 Son düzenlenme: 03 September 2011, 23:00:41 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: AntZ - 03 September 2011, 21:46:08
Karikatür gibi resim  :)

Kazım Başkan: Tahsin gördünmü transfer nasıl yapılıyormuş, hepinizin 2 ayda yapamadığını Adnan 2 günde yaptı, yöneticiyim diye geçiniyorsunuz. Gel Adnan öpücem
Yeşil t-shirt lü: Başkanım Tahsin sizi dinlemiyor, peynirlerin hesabını yapıyor, kafası orda
Tahsin : Uyuz oluyorum bu adama, ayağını kaydırırım ben bunun, şöyle soldan bi çakıcam... Hııı, efenimm, bana mı dediniz? Adnan abi yavvvv, adamsın adam

burada bir fotoğraf oyunu var gibi ...
Bizim gördüğümüz tahsin kosif'in kazım başkanla adnan sezginin yanına fazla yaklaşmadığıydı..
fotoğrafı çeken arkadaş optik zoomla iki odak noktayı bir kareye güzel oturtmuş..yoksa tahsin kosif aynı ortamda o kadar kendinden geçmiş şekilde bir içli bakış atmazdı sanırım..  :)

55.hakan

Resim tam da filmlerdeki bir sahneden alıntı gerçekten.Tahsin'in bakışı da çok manidar...

Stoper

An itibariyle TGRT Haber Samsun'umuzu tanıtıyor.

kalptenþimþek

03 September 2011, 23:27:37 #21564 Son düzenlenme: 04 September 2011, 00:27:02 kalptenþimþek
Samsunspor'un gelişen kadrosu kesinlikle alt sıralara oynayacak bir kadro değil..
Sivassporun sıradan bir kadroyla doğru hamleleri yaparak iki sene zirveye oynayabildiği bir ligde biz Samsunsporluları güzel  günlerin beklediğini söylemek isterim..

samet_55

bugünden beri durakta  3. hafta  SAMSUNSPOR-itoş muhebbeti vardı alayını uyuz ettimm..en sonunda biriyle iddaya girdim biz yenersek erreadan orji forma itoş yenerse onada  orji formaa....futboldan azbuçuk anlayanlar hemen moral bozyo yok daha yeniçıkmışız yok busene yenemezmişiz...kerizmişim...olsundedim..bizimkisi ..aşk-sevgi ..

Kaya

Bugünki idmandan..
Mustafa Sarp,Fink ve Bülent Kocabey transferlerimizin ilk idman karesi

mehmet yılmaz

Hakan Koçaslan, Adana Demirspor'la anlaşmış. ADS'li bir arkadaşım onu sordu, şunları söyledim.
Hakan, yetenekleri sınırlı, çalışkan, tekmeye kafa sokan bir topçudur. Kazmadır, yüreklidir, saha dışında efendi saha içide pisliktir. Stoperden baska bir yerde iş yapamaz ama Bank Asya için kötü, 2 B için iyi bir futbolcudur. Son 1.5 yıldır doğru dürüst maç yüzü görmedi. Hayırlı olsun...

Sercan

galatasaray taraftarına "transferde bayram müjdesi" sözü veren fatih terim, bayramın 3. günü mustafa sarp'ın samsunspor'a transferine onay vererek sözünü tuttu...

zaytung.com

Sioux

La iyice ayar oldum şu M.Sarp ve A.Sezgin yüzünden yazılanlara...  :suslen: :kafa:
Türk Telekom'da dakika 90 olsa, skor 0-0 iken Mustafa Sarp bir çaksa, koşup bizim tribünün önüne gelse ne süper olur be!