Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Salih Öztekin twwitterdaki şu Petkovici getiren menejer 1 saat önce twitterda şöyle yazmış :
AlıntıG.t göbek büyüterek kendi takimin en yetenekli futbolcusunu bile tanimayan öküzler BASKANIM diye hala ortalikta dolasiyor..

AlıntıGözlerimiz Sn. Suat Kilic'i ariyor...!!!!

:hnk: :hnk: :hnk: :hnk:

Ayberk

ben de gördüm, birine iyi sallamış. tahmin ettiğimiz kişiye olmadığını umuyorum zzzzz .:.:.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Ayberk - 25 August 2011, 02:11:07
ben de gördüm, birine iyi sallamış. tahmin ettiğimiz kişiye olmadığını umuyorum zzzzz .:.:.

Bana öyle gibi geldi çünkü Suat Kılıca da bi atıfta bulunmuş

King1965

samsunsporwebtv programı fıkstur cekımını verıyormus. oradan ızleyebılır bazı a rkadaslar.

fat55

İsmail Tutu, By-pass oldu!
25 Ağustos 2011 / 09:12
Samsunspor eski Başkanı Erkut Tutu, Bypass ameliyatı oldu.
Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Erkut Tutu, 2 gün önce başlayan göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye başvurdu Atasam Hastanesi kardiyoloji Uzm. Dr. Yunus Amasyalı tarafından yapılan anjiografide kalbi besleyen damarlarda ciddi darlıklar saptandı.

Stent ile damar açıklığı sağlanamayan Tutu'ya, kalp damar cerrahisi uzmanı Op. Dr. Harun Gülmez başkanlığındaki ekip tarafından başarılı bir operasyon ile 4 damar koroner bypass yapıldı. Operasyon sonrası yapılan açıklamada Dr. Gülmez, Kalp krizi geçirmeden erken teşhis konmuş olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Kalbi besleyen damarlarında yaygın ve ciddi rahatsızlık olduğunu belirten Dr. Gülmez, Tutu'nun sol göğüs damarı ,sol kol damarı ve bacaktan alınan iki adet damar kullanılarak 4 damar bypass operasyonunun gerçekleştirildiğini dile getirdi.

2,5 saat süren operasyon sonrası yoğun bakıma alınan Tutu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

binikalamadım

25 August 2011, 14:44:02 #21200 Son düzenlenme: 25 August 2011, 14:48:51 binikalamadým
KONU SINIRA 2 BİN KOMANDO GÖNDERİLİYOR
LÜTFEN SONUNU OKUYUN

Barış Alkur GEÇTE OLSA HESAP SORMA VAKTİ GELDİ !!!!
Salı, 14:48 · ....Elif Gündoğan allahh hepsnın yardımcısı olsun...
Salı, 14:50 · ....Barış Alkur ÖNCE VATAN , VATAN SAĞOLSUN !!!!!
Salı, 16:19 · ....Serdar Ersöz ya barışcım sen neden askerde tezkere bırakmadın lo,şimdi komando binbaşıydın,olm bu ne askerlik sevgisi böyle beeeeee,sen içmimarsın sanatçı yani....
Dün, 00:07 · .Barış Alkur aslında çok düşündüm kardeşim tezkere bırakmayı nasip değilmiş !!!
Dün, 02:13 · Barış Alkur haaaaaaaaaaa bide unutmadan her Türk asker doğar !!!!
Dün, 02:14 · .Serdar Ersöz ‎:)))),her türk asker doğar,polatlı temel eğitimde amma yürütmüşlerdi böyle bağırtarak tozun toprağın içinde bizleri ,tam 72 gün grip yaşamıştım toza olan allerjimden,aklıma getirdin,hehhehee...
Dün, 08:14 · .Barış Alkur "Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır!!!"

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Dün, 09:30 · ....Furkan Karakas Bize heryer Trabzon
Dün, 12:58 · .Orhan Tankal ‎2 bin komando da trabzona gönderelim o zaman
.Furkan Karakas bize komandolarda Trabzonlu
.Orhan Tankal trabzonlu olmayan nice komandolar var
.Furkan Karakas bizim için hepsi trabzonlu farketmez...Bize Kandilde Cudi de Gavarda Musul da Kerkük de Trabzon....
.Orhan Tankal iyi afiyet olsun o zaman...kandili trabzon olarak oradakileri trabzonlu olarak sindirebiliyorsan...SUSTUM DAHA YANIT YAZMIYCAM...
.Furkan Karakas yazamazsın zaten çünkü BİZE HERYER TRABZON

SONUÇ BU ...

muzaffer4

Alıntı yapılan: binikalamadım - 25 August 2011, 14:44:02
LÜTFEN SONUNU OKUYUN

Salı, 14:48 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor....Elif Gündoğan allahh hepsnın yardımcısı olsun...
Salı, 14:50 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor....Barış Alkur ÖNCE VATAN , VATAN SAĞOLSUN !!!!!
Salı, 16:19 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor....Serdar Ersöz ya barışcım sen neden askerde tezkere bırakmadın lo,şimdi komando binbaşıydın,olm bu ne askerlik sevgisi böyle beeeeee,sen içmimarsın sanatçı yani....
Dün, 00:07 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Barış Alkur aslında çok düşündüm kardeşim tezkere bırakmayı nasip değilmiş !!!
Dün, 02:13 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Barış Alkur haaaaaaaaaaa bide unutmadan her Türk asker doğar !!!!
Dün, 02:14 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Serdar Ersöz ‎:)))),her türk asker doğar,polatlı temel eğitimde amma yürütmüşlerdi böyle bağırtarak tozun toprağın içinde bizleri ,tam 72 gün grip yaşamıştım toza olan allerjimden,aklıma getirdin,hehhehee...
Dün, 08:14 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Barış Alkur "Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır!!!"
Dün, 09:30 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor....Furkan Karakas Bize heryer Trabzon
Dün, 12:58 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Orhan Tankal ‎2 bin komando da trabzona gönderelim o zaman
yaklaşık bir saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Furkan Karakas bize komandolarda Trabzonlu
yaklaşık bir saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Orhan Tankal trabzonlu olmayan nice komandolar var
37 dakika önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Furkan Karakas bizim için hepsi trabzonlu farketmez...Bize Kandilde Cudi de Gavarda Musul da Kerkük de Trabzon....
33 dakika önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Orhan Tankal iyi afiyet olsun o zaman...kandili trabzon olarak oradakileri trabzonlu olarak sindirebiliyorsan...SUSTUM DAHA YANIT YAZMIYCAM...
27 dakika önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Furkan Karakas yazamazsın zaten çünkü BİZE HERYER TRABZON
24 dakika önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç.
SONUÇ BU ...

lazların kafası gece 12 den sonra basmaz sözünü doğrular nitelikte..

Serkan

binikalamadım

SADELEŞTİRDİM BİRAZ TEKRAR OLDU KUSURA BAKMAYIN
ANCAK BU ZİHNİYETİN İYİ TANINMASI İÇİN YAYINLIYORUM
Alıntı yapılan: binikalamadım - 25 August 2011, 14:44:02
LÜTFEN SONUNU OKUYUN

Salı, 14:48 · ....Elif Gündoğan allahh hepsnın yardımcısı olsun...
Salı, 14:50 · ....Barış Alkur ÖNCE VATAN , VATAN SAĞOLSUN !!!!!
Salı, 16:19 · ....Serdar Ersöz ya barışcım sen neden askerde tezkere bırakmadın lo,şimdi komando binbaşıydın,olm bu ne askerlik sevgisi böyle beeeeee,sen içmimarsın sanatçı yani....
Dün, 00:07 · .Barış Alkur aslında çok düşündüm kardeşim tezkere bırakmayı nasip değilmiş !!!
Dün, 02:13 · Barış Alkur haaaaaaaaaaa bide unutmadan her Türk asker doğar !!!!
Dün, 02:14 · .Serdar Ersöz ‎:)))),her türk asker doğar,polatlı temel eğitimde amma yürütmüşlerdi böyle bağırtarak tozun toprağın içinde bizleri ,tam 72 gün grip yaşamıştım toza olan allerjimden,aklıma getirdin,hehhehee...
Dün, 08:14 · .Barış Alkur "Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır!!!"

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

Dün, 09:30 · ....Furkan Karakas Bize heryer Trabzon
Dün, 12:58 · .Orhan Tankal ‎2 bin komando da trabzona gönderelim o zaman
.Furkan Karakas bize komandolarda Trabzonlu
.Orhan Tankal trabzonlu olmayan nice komandolar var
.Furkan Karakas bizim için hepsi trabzonlu farketmez...Bize Kandilde Cudi de Gavarda Musul da Kerkük de Trabzon....
.Orhan Tankal iyi afiyet olsun o zaman...kandili trabzon olarak oradakileri trabzonlu olarak sindirebiliyorsan...SUSTUM DAHA YANIT YAZMIYCAM...
.Furkan Karakas yazamazsın zaten çünkü BİZE HERYER TRABZON

SONUÇ BU ...

hacettepeli

ne saçmalıyor bunlar ya. bu sloganı ciddi ciddi nasıl benimsiyorlar bunlar. her yerin bir insana trabzon görünmesi nasıl bir şizofrenik sanrıdır böyle. mallar. :x((

masbene

fındık

bu hafta futbola doyalım şimdiden

27 AĞUSTOS CUMARTESİ
19:00 SPORTİNG GİJON - REAL SOCİEDAD | NTVSPOR | CANLI
21:00 VALENCİA - RACING SANTANDER | NTVSPOR | CANLI
23:00 GRANADA - BETIS | NTVSPOR | CANLI

28 AĞUSTOS PAZAR
13:00 ATLETICO MADRİD - OSASUNA | NTVSPOR | CANLI
19:00 GETAFE - LEVANTE | NTVSPOR | CANLI
21:00 ZARAGOZA - REAL MADRİD | NTVSPOR | CANLI
23:00 SEVİLLA - MALAGA | NTVSPOR | CANLI

29 AĞUSTOS PAZARTESİ
22:00 BARCELONA - VILLARREAL | NTVSPOR | CANLI

5trawberry

Harbi arıza bunlar

trabzon yerel gaztesi kuzey ekspres

anlztrk

Arkadaşlar Turgay'dan sonra takım kaptanı kim oldu?