Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

180'in üzerinde resmi üyesi olan oyuncu database ve scout sitesi Wyscout'a üye olmuşuz. Gelecek adına doğru bir adım atan yönetimi tebrik ederim.  >l< >l<

http://www.wyscout.com/clients/

SametYılmaz55

Önce Liverpool ardından Bencifa şimdi Bilbao çakacak sonrada biz kitleriz İtoşa :) kırmızı beyazların altında ezilmeye mahkumsunuz :-* :-* :-*

erhan55

Alıntı yapılan: Lusage - 06 August 2011, 00:50:21
180'in üzerinde resmi üyesi olan oyuncu database ve scout sitesi Wyscout'a üye olmuşuz. Gelecek adına doğru bir adım atan yönetimi tebrik ederim.  >l< >l<

http://www.wyscout.com/clients/
türkiyeden  buyuk_sehir antalya_spor ordu_spor gazi_antep samsunspor_x var. inter,milan vs daha çok italyan klüpleri de üye bu kuruluşa ama onlar oyuncu almaktan çok kendi takip etmek istedikleri oyuncuları bu kurum kanalıyla istedikleri takımlara yönlendiriyor olmaları. yine de güzel bir adım. tebrik ederim.

hacettepeli

beşiktaş haricinde diğer takımların avrupa'da şansı yok. hemen elenecekler.

fındık

Kocaelispor futbol kulübü kepenk kapatmış  vay anasını türk futbolu nereye gidiyor be  :'(

Türkiye'ye bakan kocaeli bir kocaelispor'a bakamadı ne yazıkki sözü doğru oldu yazık

babasamsunlu

Alıntı yapılan: birolkys - 06 August 2011, 00:12:34
Vay be geniş ailenin cevahir i de samsunluymuş :)  memlektim sanatcı yuvası ya.. şu an cnn  türk de

dün gece cnn türkte bir programdaydı..
açıklamasını aynen yazıyorum..
-ben öyle gs liyim ki. memleketim olan samsunda gs ile oynanan maçlarda samsunspora ağza alınmayacak kadar kötü küfürler etmişimdir..

ben böyle samsunlunun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..............

fanatik samsunsporlu

cevahir(ufuk özkan) 19 mayıs lisesinde (1992) maalesef sınıf arkadaşımdı.o lafı ettiyse hepten gıcık oldum şimdi

Gorkem

bu ufuk özkana samsunlu olduğu halde kanım hiç ısınmamıştı,bunları demiş birde iyikide ısınmamış.

samuray

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 August 2011, 12:38:30
dün gece cnn türkte bir programdaydı..
açıklamasını aynen yazıyorum..
-ben öyle gs liyim ki. memleketim olan samsunda gs ile oynanan maçlarda samsunspora ağza alınmayacak kadar kötü küfürler etmişimdir..

ben böyle samsunlunun taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..............
aynentaaaa

furkan5534

bende onun taaaa Antonie Queen.Ayrıca Dün LigTv de SAMSUNSPOR'umuzun transferleri konusuluyor.arkadas koca lıg tv nın yaptıgına bak!!
adam bahia dan bahsedıyor kalıtelı topcu samsunsporda falan ıyı bır yıldız.ardından ıste trabzonsporun yenı transferı bahıa yı tanıyalım dedi.(1 sövdüm bütün Samsunlular senin a.... . ..).. Neyse VTR bitti özür dileriz trabzon degıl SAMSUNSPOR'a geldi trabzonlular sevinmesın dıo.bi insan bukadar mı gerizkalı olur arkadas.trbzn nerde SAMSUN nerde isim benzerliği bile yok!!!  >:( >:( >:( >:( >:( adamlar bizim transferlerden bahsetcek muhabbet basketboldan bilmem nerelere kadar gitti şaka gibiydi!!

berusa55

Bütün inbelikler bizi bulur zaten ama az kaldı bunlara kendimizi hatırlatmaya çok az!

furkan5534

twitter

-ben öyle bir samsunsporluyum ki. ufuk özkan'a hemşerim olduğu halde ağza alınmayacak kadar kötü küfürler etmişimdir..

Stoper

Suat Çakır ; 4 hazırlık maçı daha yapmayı düşünüyoruz dedi , İBB , Karşıyaka, Kayserispor ve ismi ilerleyen günlerde belli olacak bir takım ile.

İBB ve Kayserispor'la maç yapmamız güzel , oturmuş ve sağlam takımlar. Hangi seviyede olduğumuzu görürüz.

orhan

bu akşam canım çok sıkıldı bu takım bize bu sene çok ızdırap çektirir bu haliyle inş.düzelirler