Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 August 2011, 18:36:07
Ege Ordu Komutanı hemşehrimiz Orgeneral Nusret TAŞDELER EDOK Komutanlığına atandı

Yada şöyle diyebiliriz.
Alıntıİnternet andıcı soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı istenen Ege Ordu Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin (EDOK) Komutanlığı'na atandı.

yilmazselcuk55

binikalamadım

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 04 August 2011, 19:58:24
Yada şöyle diyebiliriz.

bende bu saçmalığı anlayamıyorum zaten  :D adamın yakalama kararı var başbakanın karşısına oturmuş gözünün içine bakıyor üstelik birde terfi alıyor devlet hakkında yakalama kararı olan birisini YAŞ masasından tutup yakalamıyor ... YAŞ İŞ tuhaf bir iş yakala gitsin abi adam elinin altında işte ...

King Of The North

TRT Sporda dün akşam Adnan Ölmezi konuşturmadı ki adam futbol federasyonu eski yönetcisi Kemal bilmem ne, adam Samsunluymuş güya, ya ikisi de konuşuyor ama trabzon şivesiyle konuşuyorlar, Samsunluyum diyor Kemal ama muhtemel travzonsporluydu, Adnan Ölmez'i neredeyse hiç konuşturmadı, bir de sunucu ve konuklara beni konuşturmuyonuz diye fırça attı..

kabacevizli55

bu gün ramazan ayının ilk cuması hayırlı cumalar beyler

binikalamadım

Sinan KILIÇKAYA
Hukukçular Birliği Başkanı

'Kulüpler küme düşürülmemelidir , suç şahıslarındır' dedi...

bu nasıl hukukçuymuş anlamadım valla.

Levent ÖCAL

- ezan okunmadı ki olm neden orucunu açıyosun
- trabzon'da okundu abi
- iyide burası trabzon degil
- bize her yer trabzon.

Ne güldüm ya oruçlu oruçlu  :D  ;D

Ekrem

Allah akıl fikir versin  bunlara  :D :D

Atakumlu

Bursaspor  -   Anderlecht
A.Bilboa    -    ts
bjk           -   Alania                 

uefa kuraları...

Jnr.Serkan

Ts nasıl beddua aldıysa götü doğrultamıyor   ;D Yine Kırmızı-Beyaz

kabacevizli55

fındık

05 August 2011, 14:50:58 #20711 Son düzenlenme: 05 August 2011, 15:09:16 seko
VAMOS ALKOLİK BİLBAO   >l< >l< :D  (forza  fernando Llorente)

turgayergeni

bursa_spor nın da işi çok zor feneride almıcaklar zaten şampiyonar ligine yine sadece bjk gtcek heralde avrupaya

Burak

Liverpool , Benfica , Şimdi de sırada Athletic . Saldırın Kırmızı Beyazlılar :)

sersa

Samsunspor Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Nuri Asan Tesisleri'mizde basın toplantısı düzenlendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz, Hollanda kampının olumlu geçtiğini, ancak vize problemleri nedeniyle bazı oyuncuların gelememesi nedeniyle eksik çalıştıklarını söyledi. Spor Toto Süper Lig'in başlamasının 9 Eylül tarihine ertelenmesinin kendileri için bir şans ve avantaj olduğunu dile getiren Petkovic, bu süre içinde eksikliklerin giderileceğini, komple bir çalışma sağlayarak hazırlık maçlarında istenilen futbolu en iyi şekilde sergileyeceklerini belirtti.

NOKTA TRANSFER OLABİLİR
Taktiksel anlamda takımın eksikliğinin olmadığını da belirten Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, zaman içinde takımda  bazı rollerin ve pozisyonların değişmesi halinde nokta transferlerin söz konusu olabileceğini, ancak bunu sürecin belirleyeceğini söyledi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ
Takımın şuanki hazırlıklara göre lige yüzde 60-80 arasında hazır olduğunu da belirten Petkovic, "Ancak bugüne kadar tam takım halinde çalışamadık.  Bazı futbolcularımız  eksikti. ligin ertelenmesini o yüzden bir şans olarak görüyorum. Çünkü tam kadro çalışırsak, eksikliklerimizi daha iyi görebiliriz. Ancak, eğer bu hafta müsabakalar başlamış olsaydı, yüzde 100 hazır konuma gelecektik.  Bunu bildiğimizden dolayı ligin ertelenmesiyle daha rahat bir ortam içindeyiz. Eksikliklerimiz tamamlandığında daha iyi olacağız" dedi.

GOLLER BİREYSEL HATALARDAN
Samsunspor'umuzun hazırlık maçlarında kalesinde gördüğü golleri de değerlendiren Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, gollerin genellikle bireysel hatalardan, idman yorgunluğundan ve konsantre bozukluğundan kaynaklandığını söyledi.  Hazırlık maçlarında sık sık oyuncu değiştirdiğine de dikkat çeken Petkovic, "Çünkü herkese şans verdim.  Bunu oyuncularımızın performansını görme anlamında yaptım. Şimdiki süreçte tam kadroyu belirleyeceğim" diye konuştu.

HAK EDEN OYNAR
Cumartesi günü MKE Ankaragücü ile yapılacak hazırlık maçında, bugüne kadar kendini göstermiş olan, hak eden ve oynayacağını ıspatlayan futbolcuları sahaya süreceğini de vurgulayan Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, oynatmayı düşündüğü bazı oyuncularının hafif rahatsızlıklarının bulunduğunu, bu yüzden kendilerini iyi hissetmemelerinden dolayı kadro oluşumunda bazı değişiklikler yapacağını da belirtti.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2430