Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

Fanatik bütün Anadolu kulüpleri degerlendirmis, bizim hakkimizdaki son cümleyi sacma buldum.

"Samsunspor

Karadeniz temsilcisi bir futbol ekolüne sahip. Bank Asya 1. Lig'den çıkan kadrodan önemli isimleri tuttular. Panik içinde değiller ama daha güçlenmeleri gerek. Teknik direktör Vladimir Petkoviç özgüveni olan bir hoca. Çalıştırdığı takımlarda elde ettiği başarılar da ortada. Kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Ancak gördüğüm kadarıyla savunma anlayışı istenilen kıvamda değil. Yabancı kalitisini de en azından artırmalılar."

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aType=Detail&KategoriID=88&ArticleID=233121&Page=1

s_uzunkaya

bence çok doğru tespitlerde bulunmuş, aynen katılıyorum. ama dışardan gözükeni bu işin tabiki. hocanın sistemi savaşan koşan canını dişine takan futbolculara ihtiyaç duyuyor ve kaliteli isim yabancılardan alamıycağın randımanı, aldığımız bu yabancılardan alabiliriz. işte merak konusu bu, bekleyip göreceğiz....

Burak

02 August 2011, 16:16:16 #20642 Son düzenlenme: 02 August 2011, 16:32:56 Burak
AlıntıAykut Kocaman'ın sırasıyla çalıştırdığı takımlardan; İstanbulspor'un tarihe gömülmesi, Malatyaspor'un amatör lige kadar düşmesi, Konyaspor'un ligin asansör takımı olması, Ankaraspor'un lisansının iptal edilmesi üzerine, tehlikenin boyutunun yeni farkına varan yönetim, Kocaman'ı Türkiye'nin en büyük hamamına götürme kararı aldı.

edit : tabiki krampon.net   :) http://krampon.net/in-the-tabela/aykut-kocamanin-sirasiyla/1443

seydo55

Burak

Geçen gün Caner Altun Coffee Home ' da oturuyordu. Sanırım biraz sesli söylemiş olacağım ki bu saatten sonra anca buralarda gezer dedikten sonra bana baktı :)

samuray

bence fanatik gazetesi süper lig takımlarını değerlendirirken sallamış gibi geldi defansta sıkıntlar var diyor oysa ki en sağlam gördüğıüm bölge defans samsunsporda  ;D

doðan

Defans zaafiyetini görmek için gazeteci olmaya erek yok ; ama yapılan transferlerin çoğu zaten defans bloğuna ,
ne yapacağız daha , tuğlamı örelim defansa , sen orta sahanı dik tutma bak görürsün o zaman defansın hallaç pamuğu gibi dağılışını ...

minci

Arkadaşlar ilginizi çekeceğini umduğum bir site adresi veriyorum. Özellikle site ana sayfada solda bulunan birlikte gezelim penceresinden gölalan şelaleleri sekmesini tıklayarak cenneti görmek isteyenler cenneti göreceklerdir...

www.samsunlife.com

fındık

Burak

Alıntı"Fenerbahçe 104 yıllık ulu bir çınardır, düşüremezler" açıklamasına Juventus yönetiminden sert tepki: "Biz semizotu muyduk"

http://krampon.net/in-the-tabela/fenerbahce-104-yillik/1450

GurbetciFanatik

Acil Acil  Yardim lazim....

Bugün hastaneden ciktim böbregimde Tas var. Ama tasi cikaramadilar ve ben cuma günü türkiyreye ucuyorum.

Doktor bana dediki ya ucakta kriz gelirse senin icin acil inis mi yapcaklar.

Bende riski göze aldim hastaneden ciktim .

Simdi ben o tasi kendiligimde nasil cikaririm ?
Cok su iciyorum ve merdivenleri cikiyorum ama baska ne yardim eder, olaki ucagi kazasiz belazis atlatim.

her tavsiye icin simdiden tsk ederim gercekten zor durumdayim.

doðan

Oncelikle gecmis olsun , turkiyede de bu tarz operasyolarda oldukca basarili uroloji uzmanlari var, tasi aldiramadiysan kirma islemi uygulanicak , samsun a ineceksen medical park ta dr. Hamit ozturk e ulas ben bu konuda yardimci olabilirim

AntZ

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 August 2011, 12:24:54
Acil Acil  Yardim lazim....

Bugün hastaneden ciktim böbregimde Tas var. Ama tasi cikaramadilar ve ben cuma günü türkiyreye ucuyorum.

Doktor bana dediki ya ucakta kriz gelirse senin icin acil inis mi yapcaklar.

Bende riski göze aldim hastaneden ciktim .

Simdi ben o tasi kendiligimde nasil cikaririm ?
Cok su iciyorum ve merdivenleri cikiyorum ama baska ne yardim eder, olaki ucagi kazasiz belazis atlatim.

her tavsiye icin simdiden tsk ederim gercekten zor durumdayim.

Böbrek taşı düşürmek için şerbetçi otu tavsiye ediliyor, birada şerbetçi otu olduğu için bira da aynı işi görüyor ama bu mübarek ayda bilemiyorum artık  :)

Çok geçmiş olsun bu arada

GurbetciFanatik

Yardimlar icin tsk  birayi bende duydum hatda doktor tavsiye etti ama mubarek aydayiz yine ama ama ilac niyetine keyfi degilki.