Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

Habertürk'e bakan oldumu demin ?
Sinop'ta $ike ile ilgili sorular soruldu adamin biri ise ben ilgilenmiyorum bu konuda, ben Samsunspor'luyum dedi  ;)

epçeli köylü

Ladikli arkadaşlara bir sorum olacak. Hızır aleyhisselamın arkadaşlarından Ladikli Ahmet Ağa hakkında birşey duyan bilen varmıdır? Hızır makamlarından birinin Ladikte olduğu söyleniyor. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilirmi?

Atakumlu

bende bi soru sorim tekkekoy de bi selale vardı (kabaceviz di heralde  :-\  )  buraya nasıl ve nerden gidilir yardım edebilecek var mı ??

epçeli köylü

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 23 July 2011, 16:33:37
Ladikli arkadaşlara bir sorum olacak. Hızır aleyhisselamın arkadaşlarından Ladikli Ahmet Ağa hakkında birşey duyan bilen varmıdır? Hızır makamlarından birinin Ladikte olduğu söyleniyor. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilirmi?

İnternette araştırdım. Bu Ladik Konyanın beldesiymiş. Okuduğum kitapta Samsun yazıyordu. O yanılttı beni....

AntZ

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 23 July 2011, 16:56:28
bende bi soru sorim tekkekoy de bi selale vardı (kabaceviz di heralde  :-\  )  buraya nasıl ve nerden gidilir yardım edebilecek var mı ??

Bkz: kabacevizli55

ahmetsefa55

bu ne abi şöyle şeyleri yüklemeyin siteye

cembaba

Lusage

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 23 July 2011, 21:51:33
bu ne abi şöyle şeyleri yüklemeyin siteye

Neyse sildim. İlk şokun etkisiyle oldu.  .:.:.

Allah akıl fikir versin o şebeleğe..

Lusage

Bloggerlardan birisi tüm takımlar hakkında yazı yazmış.

http://adoniese.blogspot.com/2011/07/samsunspor-takm-inceleme.html

Yazıda ki bir kaç yanlışı yazara bildirdik. İnşallah düzeltir.  :rulet:

berusa55

##kdc##

Alıntı yapılan: Lusage - 23 July 2011, 22:42:50
Bloggerlardan birisi tüm takımlar hakkında yazı yazmış.

http://adoniese.blogspot.com/2011/07/samsunspor-takm-inceleme.html

Yazıda ki bir kaç yanlışı yazara bildirdik. İnşallah düzeltir.  :rulet:

adam maşallah kimin hakkında yorum yapmaya kalksa ya "hiç izlemedim" ya da "hiç bi fikrim yok" la başlamış cümleye. Selim Teber hariç kimseyi tanımıyorsan niye yorum yapmaya kalkıyorsun ki  al_sana

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Cüneyt - 23 July 2011, 23:52:01
adam maşallah kimin hakkında yorum yapmaya kalksa ya "hiç izlemedim" ya da "hiç bi fikrim yok" la başlamış cümleye. Selim Teber hariç kimseyi tanımıyorsan niye yorum yapmaya kalkıyorsun ki  al_sana

:evet: :evet: :evet:

Lusage

Alıntı yapılan: Cüneyt - 23 July 2011, 23:52:01
adam maşallah kimin hakkında yorum yapmaya kalksa ya "hiç izlemedim" ya da "hiç bi fikrim yok" la başlamış cümleye. Selim Teber hariç kimseyi tanımıyorsan niye yorum yapmaya kalkıyorsun ki  al_sana

Bu yine iyi. Bilmiyorum falan diyor. Birde Twitter da futbol profösörü var. "oguzofficial" "Samsunspor'un yaptığı transferlere anlam veremiyorum. İyi transfer yapmadılar. Düşmenin en büyük adayı" şeklinde tweet atıp duruyor. En son dayanamadım bende ona  salladım..    al_sana  :suslen:

##kdc##

sallamaya devam etsin onlar, ligler başlayınca da sallayanları çok olur;

davidsavage

24 July 2011, 00:37:33 #20384 Son düzenlenme: 24 July 2011, 00:43:04 davidsavage
Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 23 July 2011, 16:32:17
Habertürk'e bakan oldumu demin ?
Sinop'ta $ike ile ilgili sorular soruldu adamin biri ise ben ilgilenmiyorum bu konuda, ben Samsunspor'luyum dedi  ;)

http://tvarsivi.com/player.php?y=7&z=2011-07-23%2016:28:16&res=2011-07-23%2016:28:16

Ben Samsunluyum,Samsunsporluyum  :--* >l< >l<