Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

NTV Spor da terbiyesizlik yapmasın, programın saatini Kar6'ya göre ayarlasın!!!  :peeh:

Ayberk

Alıntı yapılan: samuray - 19 July 2011, 19:58:39
bgün federasyon şike hakkında açıklama yapacaktı bilgisi olan varmı yapıldımı açıklama

Süper Kupa Finali ertelendi. Bilgi ve belgeler vs. vs. vs. gerisi tıraşşş ;)

veis

vallaha ben şansımı denedim yazdım formu.umarım olur.

King1965

dun aksam terörıstlerı ımha etmısız havzada 1i ölü 1'i yaralı 1'i sağ yakalanmış.. BURASI HAVZA DİYARBAKIR DEĞİL KÖPEKLER !!!

sadece55

Alıntı yapılan: King1965 - 20 July 2011, 11:05:19
dun aksam terörıstlerı ımha etmısız havzada 1i ölü 1'i yaralı 1'i sağ yakalanmış.. BURASI HAVZA DİYARBAKIR DEĞİL KÖPEKLER !!!

Dostum 2 tane düğünden dönen genç dur ihtarına ateşle karşılık vermiş ...Terörist sanmışlar olay bundan ibaret

mehmet yılmaz

Biri 16 biri 18 yaşında, Havzalı iki tane kardeşi terörist sanıp ateş altına almışlar. yorum. Çocuklar köydeki annelerini ziyarete gidiyorlarmış. Birisi ölmüş, dur ihtarına ateşle karşılık verdiler diyorlar ama ben hiç inanmıyorum.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32473

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32481

sadece55

20 July 2011, 11:13:32 #20301 Son düzenlenme: 20 July 2011, 11:19:27 Erdinc
hangi yönden inanmıyosun abi.Ateş açtıklarına mı yoksa...Terörist olmadıklarına mı? İşin acı yanı silahta kuru sıkıymış yazık yahu

mehmet yılmaz

Havzalı uşakların teröristlikle zaten bir ilgisi olmaz da ateş açtıklarına pek inanmıyorum.
İnşallah Gümüşhane Şiran'da yanlışlıkla öldürülen köylülerin işine dönmez bu da.

King1965

**KaR6**

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 19 July 2011, 16:37:18
Yenilsen de yensen de yeni taraftarlar arıyor!

NTV Spor'un hafta sonu ekranında taraftarın sesini ekrana taşıyan "Yenilsen de Yensen de" programı yeni sezonda da ekranda olacak. Banu Yelkovan ve Bağış Erten'in sunduğu program, yeni sezona iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/44411/yenilsen-de-yensen-de-yeni-taraftarlar-ariyor

aramızdan birinin bu programda olması ne de güzel olurdu...

sadece form mu dolduruyoruz?

ahmetsefa55

valla haberde yazmışlar işte abi.maille gönderilecek sanırım  ;)

ahmetsefa55

Samsun'un Havza ilçesinde, terör şüphesi sebebiyle bir kişi askerlerin silahından çıkan mermilerle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Gittiği komşu köydeki düğünden ağabeyi Habib Çetintaş (18) ile birlikte dönerek Paşapınar köyüne giden Gökhan Çetintaş (16), Boğaziçi mevkiinde havaya kuru sıkı tabancası ile ateş açtı. Geçtiğimiz hafta Ayvacık ilçesinde kaçan 3 teröristin bölgeye sızma ihtimali üzerine bölgede pusu kuran jandarmaların 'dur' ihtarı üzerine korkup kaçmaya çalışan Çetintaş, silahla vurularak hayatını kaybetti. Ağabeyi Habib Çetintaş ise askerler tarafından yakalandı.

Olaydan sonra Havza Cumhuriyet Savcısı Oğuz Köktan olay yerine gelerek ceset üzerinde otopsi işlemi yaptı. Otopsi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası, Çetintaş'ın cesedi ambulansla Havza Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, olayla ilgili geniş tahkikatın sürdüğünü, savcılığın olaya el koyduğunu, ayrıntılı bilgilerin gün içinde verileceğini kaydetti. Öte yandan saldırıda ölen Çetintaş'ın babası Hasan Çetintaş, Havza Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Çetintaş'ın bir süre burada ifadesi alındı.

http://www.haber7.com/haber/20110720/Jandarma-kacan-genci-terorist-sanip-vurdu.php

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 July 2011, 11:47:27

sadece form mu dolduruyoruz?

Yenilsen de Yensen de programında yer almak istiyorsanız...
- Tuttuğunuz takımı
- Yaşınızı
- Neden katılmak istediğinizi
- İletişim bilgilerinizi

yenilsendeyensende@ntvspor.net adresine en fazla 100 kelime içermesi koşuluyla mail atarak, programın ilk 11'ine girmeye hak kazanın.

spooks

Indirimli kombinelerin yeri maraton ustuymus.

binikalamadım

şu an da trt 3 spor da GBB - Samsunspor maç tekrarı var