Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

hemde türk bayrağı var forma da  :'(

Serkan

CurvaSs

helal olsun beee.. çok mutlu oldum valla, bizden geçti artık, genç nesile aşılamak lazım..

umit

eren55

Alıntı yapılan: samsuni - 21 June 2011, 23:27:20

Sinop'un Durağan ilçesinde bir ilköğretim okulu
Çocuğun üstünde Samsunspor forması var, harika...  >l< >l<

Ne zamandan beri diyorum Sinoplu'nun kıymetini bilmek gerek diye :ok

55JNR55

Boş stad'a girip maratonda tezahürat edesim var...

CurvaSs

22 June 2011, 03:24:01 #19536 Son düzenlenme: 22 June 2011, 03:43:36 curvasmurfs
şöyle fotoları görünce biz de küfür ediyoruz, sonra neden küfür etti oluyoruz. allahım ya..! ! ! ! !! !  :kafa: >:( :kafa:

diyecek kelime bulamıyorum, ne desem az gelir.

kuzey55

koskoca samsunspor taraftarı şu şehzadelere dur diyemiyoruz adamlar meydanı boş bulmuş istediklerini yapıyor valla yazık bize...

Ahmeti

Alıntı yapılan: samsuni - 21 June 2011, 21:45:45
Eski SümerBank'ın yanından, Bulvara çıkan arada eğer yanılmıyorsam Göznuru Çeyiz gibi bir dükkan var. Orada satılıyor. 25 lira sanırım. Hatta bizim poların da çakması var.

Teşekkürler Mehmet Hocam

Ahmeti

Bu sene yönetimin projesinde varmı bilemiyorum ama her hafta içi okul'lara üç'er futbolcu yollasalar öğrencilerle muhabbet etseler ucuz maliyetli hediyeler dağıtsalar,çocuklarımıza samsunspor aşkını aşılasalar,gerikirse her hafta bir okulu ücretsiz maça alsalar çok güzel hareketler olur bunlar.

Geleceğin samsunspor taraftarını yetiştirseler hatta ilçe'lerdeki okulları bile ziyaret etseler çok zor şeyler değil ama bunları faaliyete geçirmek önemli.

özkan

Ordakiler fb gs ts nin il temsilcileri ve aykut çepni,mekan ise çok değerli şehzadelere ait.Bunlar da Samsunspor'lu ;)

King Of The North

Alıntı yapılan: Umut - 22 June 2011, 03:12:51

Burada yöneticimiz Aykut Çepni'nin ne işi var şimdi  :(

bu ne yaa :x((

Ayberk

Ondan bundan nemalanan, Samsun veya Samsunspor zerre kadar umurlarında olmayan ki zaten Samsunsporlu olmayan, her maç başka iş adamı, belediye bşk, vesaire adına hayrıkan, pankart açan, artık "çorbacı tayfa" olarak bile tanımlanamayacak kadar iğrençleşen bu gruba artık bir operasyon şart. Hayır yaptıkları beyinsizlikler kendileriyle sınırlı kalsa sorun yok, ama 12-13 yaşındaki çocuklar da bunları abi bilip onların mentalitesinde(varsa eğer) yetişiyor. İşin asıl acı kısmı bu. Bu kepazeliğe dur demenin vakti geldi de geçiyor!!! :x(( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Ajan

Bizim mahallenin muhtarı bile var anasını satim.Ne yazik ki   fener_bahce  galata_saray temsilcileriyle aynı mahallede yaşıyoruz.Çoğuna da tribünün sorsan kimden öğrendin diye Volkan Altun cevabını alabilirsin.Ama gidip  fener_bahce  galata_saray yı kovalıyorlar işte.