Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Süper yazmış... Helal olsun :) Herhalde Trabzon'dan daha iyiyiz : )

Alıntı yapılan: Serkan - 05 May 2011, 11:13:21
harbiden dolar mı acaba :S ben kadıköyde 20 kişi maç izlediğim günleri biliyorum .S

Kardeşim bende sadece Güngören gibi bir deplasmanda 6.000 kişi olduğumuzu biliyorum  8)

babasamsunlu

ULAN ŞU CAN ÖZGÜRLE KAÇ YILLIK SÖZLEŞME YAPMIŞLAR...SÜPER LİDE ÇIKTIK HALA SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR  >:( >:( >:(

Shane_Falco

Şu Kemal'i gittik çanakkale'den aldık 3. ligden geliyosun Samsunspor gibi bir takıma.Adamda bunun farkında büyüklüğümüzün ne desek kabul edecek alırken ne diye şu adama 3-5 yıllık sözleşme imzalatmadıkda 2 yıllık kontrat yaptık be :S

Ahmeti

bu sene bizim yaptığımız kareo gösterisini basın fazla göstermedi ama seneye kendilerini üç büyük zanneden eziklerle oynadığımız maçlarda Allah izin verirde kareo yaparsak o zaman TÜRKİYE'ye taraftar nasıl olunur gösteririz.

beşnumara

Ula hüseyin kedi olalı bir fare yakaladın ama yine de bazı eksik bilgilerin var :)

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 May 2011, 15:19:55
Süper yazmış... Helal olsun :) Herhalde Trabzon'dan daha iyiyiz : )

Kardeşim bende sadece Güngören gibi bir deplasmanda 6.000 kişi olduğumuzu biliyorum  8)

:D sanki ben yoktum orda sıpa :D

TeRMeLee

Sezon başında transfer listemizde olan Hair Zeqiri Facebook Samsunspor sayfasına "congratulations for tu be champion and next year the best for superleague..:))))) from albaniaaa zeqirii." yazmış. Anladığım kadarıyla Süper Lige çıktığımız için tebrik etmiş. Şu adamı alalım yahu  :).

isyan

KaSıRGaLaR( SamSunSpoR )
arkadaşlar sitede trabzona karşı ve küfürlü paylaşımlar yapmayalım
trabzon karadeniz takımı kardeş takımımızdır
:( >:(

34 SS 1965

td de yıne yıldıırm 55 ıs basında :D:D fb lılerle muhabetını kesın 5 mayıs olayları adam paso rezıl oluyor

emre

bank asyaya yükselecek takımların belli olacağı play off lar antalya da oynanacakmış.

cembaba

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 05 May 2011, 17:06:33
td de yıne yıldıırm 55 ıs basında :D:D fb lılerle muhabetını kesın 5 mayıs olayları adam paso rezıl oluyor

Kardeşim bizi ilgilendirmeyen konulara karışmasak iyi olur. Çok antipatik oluyoruz. TD'ye giren arkadaşlar yorumları okumayı tercih ederse sıkıntı kalmaz. ;)

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: ChucKeR - 05 May 2011, 13:16:50
Kemal'in Hedefi Büyük

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başarılı futbolcusu Kemal Tokak, büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi.

Tokak, hedefleri olduğunu belirterek, ''Ama Samsunspor ile bir yıl daha sözleşmem var. Büyük takımlarda oynamak tabi ki isterim. Bu tamamen kısmet. Şuan bir şey diyemiyorum. Hedeflerim arasında, futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmek var. A Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Ancak bugüne kadar büyük bir takım tutmadım. Ben küçüklüğümden beri koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım'' dedi.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesini de değerlendiren Tokak, iyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet ve iyi bir futbolcu kadrosu bulunan Samsunspor için başarının kaçınılmaz olduğunu bildirdi. Tokak, ''Bunun neticesinde de şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldik. Önümüzdeki dönemlerde de Samsunspor başarılı olacaktır çünkü potansiyeli çok olan bir takım. Taraftar anlamında inanılmaz destek alıyor'' diye konuştu.

Tokak, teknik direktör Hüseyin Kalpar'a kendisine güvenerek sezon boyunca forma şansı verdiği için de teşekkür etti.

Haluk Tan : "Kemal'i Satma Gibi Bir Düşüncemiz Yok Süper Ligde En Büyük Kozumuz Olacak..Kemalin Sözleşmesini Uzatmak İstiyoruz..Zaten Kemal'de Takımdan Ayrılmak Niyetinde Değil " dedi.

34 SS 1965

Alıntı yapılan: CemBaba - 05 May 2011, 17:16:23
Kardeşim bizi ilgilendirmeyen konulara karışmasak iyi olur. Çok antipatik oluyoruz. TD'ye giren arkadaşlar yorumları okumayı tercih ederse sıkıntı kalmaz. ;)

en son yazan bı arkadas demıskı en saglam deplasmanı gs yaptı dıye tam bızım koz sımdı cıksa super olur dogrudur gs trıbunu kalabalık gelmıstır cunku %90 nı gslı dıye yazılsa flas olur:D:D

Ayberk

ortalığı karıştırmaya lüzum yok bence, olayların fitilini biz yakmayalım, salça olurlarsa da acımayalım ama :D

Burak

Alıntıfutbol ve tribün kültürü belki de bölgesinin en güçlü takımı Trabzonspor�dan daha iyi olan Samsun tribünleri

içimin yağları eridi  8)