Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

aynen bencede iyi para akkılıca transferler yapılır ekonomik harcamalrla iyi planlama asıl yöneticilik burada devreye giriyor inşallah bu paralar iyi yönetilir iki üç yıllık bir planlama yapılır inşallah diyorum hayırlısı ;D >l< samsunspor_x ;D >l<

Gorkem

katılıyorum,akıllı kullanılması lazım..

usare

Aslında yapılacak olan basit. Ligde kalmak için takım kuracaksın. Çok fazla takımın iskeletini bozmayacaksın. Bu sene ilk 11 deki adamları tutacaksın elinde. Bu seneki 11 den 4 adam rahat oynar. Diğerlerinin de orta halli alacaksın. Ligde kalacaksın. İki sene falan ligde kalmaya oynamamız lazım. Sonrasına da sonra bakılır.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: usare55 - 27 April 2011, 09:27:50
Aslında yapılacak olan basit. Ligde kalmak için takım kuracaksın. Çok fazla takımın iskeletini bozmayacaksın. Bu sene ilk 11 deki adamları tutacaksın elinde. Bu seneki 11 den 4 adam rahat oynar. Diğerlerinin de orta halli alacaksın. Ligde kalacaksın. İki sene falan ligde kalmaya oynamamız lazım. Sonrasına da sonra bakılır.
bizim ilk 11 den hangi 4 adam rahat oynar süperligde sence ?

usare

ahmet şahin, kemal, zenke, agbetu, hakan bayraktar....
Takımı tamamen bozmaktansa bunlar oynar bence.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: usare55 - 27 April 2011, 10:25:25
ahmet şahin, kemal, zenke, agbetu, hakan bayraktar....
Takımı tamamen bozmaktansa bunlar oynar bence.
bence ahmet şahin ve kemal hariç hiçbirisi oynayamaz 11 de.

kuzey55

Burak

o iş belli olmaz bence ahmetsefa kaliteli futbolcu takviyesi ile belki daha iyi oynarlar . bence de Ahmet , Kemal , Zenke ( Emenike Bank Asya'dakinden daha iyi oynuyor mesela)  , İyi bir Murat Yıldırım , Agbetu ( Kocaeli'de gayet iyi oynamıştı ) , hatta yükü fazla olmazsa Hakan Bayraktar oynar diye düşünüyorum ben. Diğerleri de ortalama bir yedek olurlar takımı dağıtmamak şart ligde kalmak istiyorsak . En kötü o ortam korunmuş olur. bu sezon ki kadrodan en kötü 10-11 futbolcunun kadroda kalacağını düşünüyorum .

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Burak - 27 April 2011, 10:32:23
o iş belli olmaz bence ahmetsefa kaliteli futbolcu takviyesi ile belki daha iyi oynarlar . bence de Ahmet , Kemal , Zenke ( Emenike Bank Asya'dakinden daha iyi oynuyor mesela)  , İyi bir Murat Yıldırım , Agbetu ( Kocaeli'de gayet iyi oynamıştı ) , hatta yükü fazla olmazsa Hakan Bayraktar oynar diye düşünüyorum ben. Diğerleri de ortalama bir yedek olurlar takımı dağıtmamak şart ligde kalmak istiyorsak . En kötü o ortam korunmuş olur. bu sezon ki kadrodan en kötü 10-11 futbolcunun kadroda kalacağını düşünüyorum .
eğer hüseyin hoca kalırsa dediğin gibi 10-11 futbolcu kadroda kalır.bu saydıgın isimler ancak yedek olur diye düşünüyorum.zenkeyi de sırf zenci diye emenikeyle bir tutmamak lazım.emenikenin zenkeden çok  daha farklı özellikleri var bence.hakan daha bu ligde 70 den sonra oyundan düşüyo süperligde iş yapamaz diye düşünüyorum.iyi bir muratı izlemeyeli çok olmuş unutmuşum yani muratı.ama sanmıyorum pek.agbetuya hiç ihtimal vermiyorum.
şunu da söyliyim sırf kadroyu bozmamak düşüncesinde olursak tekrar küme düşeriz.bence bu kadro miyadını doldurdu.artık süperligde süperlig seviyesinde bir kadro kurmamız lazım.zaten 8 yabancı hakkımız var.bunlardan 4 tanesi takıma uyum sağlasa ahmet ve kemalle bırlıkte 6 etti.kalan 5 tanesi de yerli yeni transfer olur.  ;)

emre

bank asyda ki futbolla süper ligde futbol farklı.bank asya topcusu diye bir tabir var.bizim takımın bank asyada bile ne yapacağı belli değilken süper ligde bence de zor.

Ahmet ile Kemal banko oynar zaten Hakan Bayraktar oynasa bile belli bir süre oynayabilir kaldıramaz 90 dk yı.Adem,Murat,Agbetu,Ufuk,Dilaver'den kaçını tutturabilirsen kardır.Zenke ne yapar süper ligde bilemiyorum ama iyi bir fiyat gelirse güzel satış teknikleri ile hemen satılmalı bence.

Süper ligdeki gelir acayip arttığı için Fenando Varela gibi Namouchi gibi Cernat gibi daha nice topcular anadolu kuluplerinde oynuyorlar.Akıllı transferle neler yapılır neler  :)

Ayberk

Adem, Ersin, Ufuk, Dilaver, Agbetu, Hakan Bayraktar, Murat Yıldırım, Zenke hatta ve hatta Kılıçarslan; Süper Lig'de  kadro derinliği için tutulabilecek oyuncular. Belki bunların arasına Orhan'ı bile ekleyebiliriz. 11 oynamaz, ama iyi bir bekin arkasında yedek olabilir. Hakan Bayraktar konusunda katılıyorum, Süper Lig temposunu 90 dakika, 34 maç kaldıramayabilir. Ama son 30 dakika girer görevini hakkıyla yapar. Sakatlanan olur, girer bir maç oynar. Takımda birlikteliği de sağlayabileceğine inandığım bir oyuncu. Ahmet ve Kemal zaten takımın bankoları olur Süper Lig'de onlara yorum bile yapmıyorum.

babasamsunlu

alınacak 4 yabancı bence sağ bek sol bek Kemalin yanına stoper ve ön libero olmalı..
Bunu  yazdığımda "ligin en az gol yiyen takımıyız defansı dağıttın abi" demişti kardeşlerimiz ama görüyoruz ki biraz dişli takımlara karşı bizim sağ ve sol bekler ve de turgay cortingeni çekiyor..
Süper ligde düşünse gaziantepin o hücumcularına karşı bu 4 adamla oynadığımızı  :( :( :( :(

Diğerleri bence oyanyabilir..Agbetu Zenke Ufuk Özüne dönmüş Bir Murat Hatta Billy Mehmet..
Savunma kısmına  alacağımız 4 yabancı iyi olursa  kalbur  üstü bir takım kurulmuş olur bence

emre

bir de kesinlikle eski topcularımıza gidilmemeli transferde.süper ligde yeni bir sayfa açılmalı.

Grosicki ile Holosko alınsa ne takım olur  :D

salihcakir

Bence de takımın iskeletini bozup bir anda yeni bir takım oluşturmak sıkıntı verebilir. Isınana kadar ligin dibine demir atabiliriz. Bence de en az 10 adam kadroda bırakılmalı. ilaveler ile 22 kişilik bir takım olmalı. Eğer denge kaçarsa sonumuz Buca'dan, Konya'dan vs farklı olmaz...

ahmet-ilk 11 oynar.
kemal-ilk11 oynar.
orhan-yedek olur.
ersin-yedek olur.
murat-zaman zaman oynayan yedek olur
hakan-oyun kurucu olarak alınacak yabancının yedeği olur
turgay-yedek olur
agbetu-üzerine koyarsa oynar.zaman zaman yedek kalır
zenke-üzerine koyarsa oynar.zaman zaman yedek kalır
ufuk-üzerine koyarsa oynar.zaman zaman yedek kalır
billy-kesinlikle 18 kişilik kadroda kendisine yer bulur

Herşeyi sıfırdan yapmaya başlamak her zaman daha zordur.

Bunlara geçtik, biraz erken oldu sanırım. umarım bu hafta galip geliriz de o zaman önümüz senenin üzerine bolca konuşuruz...

Burak

Benim gönlümde yatan transfer İbrahim Akın  adam Samsunlu hem taraftarsız takımda oynuyor zaten alamaz mıyız acaba ?