Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gorkem

şu anda dershanede geometri dersindeyim,dersdede Samsunspor akıldan çıkmıyor.

celebi

Gorkem

celebi

Gorkem

abi derste sorunun cevabı 61 çıktı ya dinlemeye çalışıyodum ama konsantrem bozuldu. ;D :D :D

berusa55

Alıntı yapılan: usare55 - 26 April 2011, 10:51:05
Bizde seneye yapacaz inşallah o hasılatı.
Ya hakikaten biz şampiyon çıkarsak gelirimiz ne kadar oluyor, ikinci çıkarsak ne kadar?

Banka Asya Birinci Lig'den Süper Lig'e çıkan üç takım da "şampiyon" ünvanı alıyor ve bildiğim kadarıyla gelir üçe bölünüyor. Kupaları da tek tip.

zenke

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 April 2011, 12:15:17
Banka Asya Birinci Lig'den Süper Lig'e çıkan üç takım da "şampiyon" ünvanı alıyor ve bildiğim kadarıyla gelir üçe bölünüyor. Kupaları da tek tip.

alıntı yapcaktım yanlışlıkla beğendim :) saçma bi uygulama

usare

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 April 2011, 12:15:17

Peki ne kadar kazanıyoruz. Yani iyi para alabilecek miyiz. İyi takım kurabilecek para alırmıyız bunu merak ediyorum aslında. Teşekkürler...

birolkys

Giresunspor sitesindeki foto larda giresun ve miy taraftarları beraber 3 lü çekiyor.Forum da taraftarlar dostluk mesajı veriyor .Maçı satmış bunlar :(

özkan

lucarelli

berusa55

Yarın akşam olabilir ama Perşembe kesin...

samuray

benim duyumum doğru ise şampiyon takıma 9 trilyon eski para ile yeni tl ile 9 milyn ayak bastı parası veriliyormuş süper lige çıktığından dolayı iyi para bence bunun yanı sıra maç yayını gelirleri sponsor reklam vs samsunsporun kasası dolacak para ile iyi kullanıp iyi transferler takımı havaya sokar inşallah ;D >l< samsunspor_x >l< ;D

samuray

hayret ya kendileri çıkamadılar diye samsunsporun da çıkmasını hazmedemiyorlar giresunlular yazıklar olsun onlara satılmışlra

Gorkem