Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

gider ayak ardımızda kırık kalp bırakmayalım.. 3-5 sene sonra eskisi gibi oluruz zaten ordu ile..

cembaba

Yok aga artık o dediğin bitmiş. Adamlar stada girerken sövmeye başladılar. 61. dk. şovumuzu yediler. Ondan sonra bağırdılar. Golü attıktan sonra "Trabzon gelsin sizi kurtarsın" sloganı bunların düştükleri durumu anlatmaya yetti.Trabzon'a destek çıktılar.  Ordu forması yaptırmış 61 numara. Trabzonsporluyum ama Orduspor'u da destekliyorum manasında... Hadi bakalım ikile dedik. Böyle haysiyet sahibi olmayan insanlar bunlar.

**KaR6**

eski hale döneriz derken ilişkileri düzeltiriz demedim kardeşim, durdukları yeri bilirler yine 5 sene öncesi gibi :)

kuzey55

valla ne yaptıkları umrumda değil.zaten büyük ihtimal çıkamayacaklar son dakikalarda Zenke en güzel cevabı verdi  byük şok yaşadılar.biz işimize bakalım bu eziklerle muhatap olduğumuz yeter.

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 April 2011, 21:35:09
eski hale döneriz derken ilişkileri düzeltiriz demedim kardeşim, durdukları yeri bilirler yine 5 sene öncesi gibi :)

Sezon açılışlarında oynarız artık  :D

Serkan

oyun düşen zenke'ye fuck you zenke diye bağıra bağıra golü attırdılar, zenke'de gerekeni yaptı helal olsun...

samsunmania

Alıntı yapılan: Serkan - 24 April 2011, 21:39:38
oyun düşen zenke'ye fuck you zenke diye bağıra bağıra golü attırdılar, zenke'de gerekeni yaptı helal olsun...

Kardeş Zenke'ye ..ck you demek tehlikeli. Bilmiyor kazmalar. Ya tersi başlarına gelirse mazallah. ;D ;D

Stoper

Ertem Şener twitter da yazdı .
Alıntı
genç kartallardan beşiktaş'ın balıkesirspor'da kiralık futbolcusu emre incemollaoğlu kaza geçirmiş,durumu ağır ! ALLAH acil şifalar versin

İlk devre bizde oynamıştı bu çocuk . Allah acil şifalar versin  :(

kuzey55

bu balıkesirde bi gudubetlik var...geçmiş olsun

lucarelli

Geçmiş olsun Emre'ye. En kısa zamanda yeşil sahalara döner inşallah.

Ollivanders

Allah acil şifalar versin emreye :(

Sioux

Gencecik çocuk
Allah şifa versin :(

Gökberk55

bu hafta maçlar cumatesi 2 de oynanıyor malesef az önce öğrenmiş bulunuyorum ve tam anlamıyla çöküşlerdeyim Ctesi sınavım var bu maç için Samsuna gelmeyi düşünüyordum lakin maç sınav saati korkarım maçı bile izleyemicem,şuan depresyona girmek üzereyim cidden  :( :(

**KaR6**

celebi

bence süper oldu cumartesi olması