Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gökberk55

16 April 2011, 11:56:36 #16605 Son düzenlenme: 16 April 2011, 12:00:39 Gökberk55
facebookta bir Samsunspor fan sayfasının iletisidir...

Uğur mumcu ve İstasyon Mahallesinde bu sabah t....... bayrakları asıldığı yönünde bir bilgi aldık..Eğer doğruysa ve büyük ihtimallede doğru, Bu bayrakları asan zihniyetler ne yapmayı çalışıyor? Hiçmi düşünmüyorsunuz tepki alacağınızı ve o bayrakların asıldığı yerden indirileceğini..Burası Heryer Değil Şehr-i Samsun ULAN..

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Burak

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 April 2011, 11:41:12
Şu kaleci formalarını gri veya turuncu gibi renkler yapmak yerine Samsunspor'un renkelerine uygun renklerde yapılabilir mi? Mesela Biz düz beyaz ile sahaya çıkınca bizim kalecinin düz kırmızı formamızı kullanması veya biz düz kırmızı ile çıkınca da düz beyazı kullanması gibi. Eğer kalecinin forması rakip takımla karışırsa da özel tasarlanmış siyah forma. Ahmet şahin forması ile gezmek istiyorum ama uzaktan gören adamın da ana Samsunspor forması giymiş demesini de istiyorum. Çok mu şey istiyorum?

Satılsa da yeter Ahmet Şahin forması :)

twitter

Forvetim

başından beri rizenin playoff dışı kalacağını savunuyorum, top oynamıyorlar ama balığına kazandılar kaç maç, buraya kadar geldiler. sadece ordu maçında oynadılar. isteğim son maçımızda vuralım dışarı atalım. taraftarı ise berbat ötesi amatörde bile öyle taraftar yoktur. zaten onlara taraftar bile denmez. kendi takımı sahadayken başka takıma şamp. tezahuratı yapmak ne acayip basitliktir. insan biraz haya eder.

eren55

Bolu-Rize maçından beraberlik bekliyorum.Bizim için en iyi sonuç bu olur.

kuzey55

bolu kazanır diye düşünüyorum.bence ikisi de bize yaklaşamaz.mersin puan kaybetsin yeter.

GurbetciFanatik

Berabere bitsin yada Boluspor yensin.
Rizespor dan bi cacik olmaz.

55erhan55

bolu rizeyi yener rizenin umutlarıda bu maçla biter

cembaba

Rize iyi geliyor... Bolu dan baskı bekliyordum ama yok gibi şimdilik

kuzey55

iki takım da kötü bu futbolla bişey olmaz bunlardan.

özkan

körler sağırlar halı saha maçı yapıyor  ;)

twitter

celebi

twitter

celebi