Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 April 2011, 22:12:33
Bundan guzel skor olmazdı heralde. Haftaya gbb bay geçiyor.Erciyesi yendigimiz taktirde gbb de aradan çıkıyor. Boluya bay geçmiş olmalarına ragmen baya fark attık.  MİY desen bay geçecek ve son maç olum kalım maçı oynayacak. Bolunun zor fiksturu devam ediyor. Tki desen de oyle. Haydi Samsunum son bir maç kaldı.

şuandaki lig tablosunda bizimle beraber 2. çıkmasını istediğim takım Bolu olabilir belli bir standartları var ama iyi oldu önümüzü açtılar bugün. Erciyesi kazasız atlatırsak Ordu'da ilk 2yi garantilemiş olarak tur atarız  :D

kamuri

herşey istediğimiz gibi gidiyor burda erciyesi yenersek orduda biter bu iş

lucarelli

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 11 April 2011, 22:49:32
Tümerin gelceğini sanmıyorum ama Adnan dönmeye felan kalkmasın bu takıma!

İnşallah ne Tümer gelir ne de Adnan

Burak

Eskilerden fayda gelmez artık gerek yok onlar bizim hatıralarımızdaki gibi kalsınlar ...

yirmiuc

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 11 April 2011, 23:05:30
şuandaki lig tablosunda bizimle beraber 2. çıkmasını istediğim takım Bolu olabilir belli bir standartları var ama iyi oldu önümüzü açtılar bugün. Erciyesi kazasız atlatırsak Ordu'da ilk 2yi garantilemiş olarak tur atarız  :D

Bence yanlış bir düşünce. Tavşanlı, Antep Bld. gibi takımlar çıksın süper ligdeki ilk sezonu biraz rahat geçirelim.
Gelecek yıl Süper lig, hakikaten çok zor bir lig olacak.

Gökberk55

arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle ytü de okuyan biri olarak okulda bol miktarda Samsunlu olduğunu biliyorum face de bir sayfa açmaya karar verdim,tanışmak birlikte bişeyler yapmak için(grup istanbul bünyesinde deplasman gibi).ama güzel bir isim bulamadım ytü Samsunsporlular gibi şeyler var kafamda ama çok akıcı olmadı sanki,bana yardımcı olabilirmisiniz isim konusunda?

zenke

td deki asoydass55 yine "hiç şüphem yok kazanacaz" demiş. ne zaman hiç şüphem yok yazsa en zor maçı kazanıyoruz. bu tutan totem karşısında ordulu kafayı çizmiş :D

Serkan

ahmet şahin'in onlaramı sempatisi varmış şaka gibi tosuncuk (=

kuzeycity

Alıntı yapılan: yirmiuc - 11 April 2011, 23:16:07
Bence yanlış bir düşünce. Tavşanlı, Antep Bld. gibi takımlar çıksın süper ligdeki ilk sezonu biraz rahat geçirelim.
Gelecek yıl Süper lig, hakikaten çok zor bir lig olacak.

abi aynı senin gibi düşünüyordum sen dile getirdin, uzun vadeli düşünmek önemlidir. tavşanlı çıksın istiyorum bu yüzden

Ollivanders

Alıntı yapılan: zenke - 11 April 2011, 23:20:36
td deki asoydass55 yine "hiç şüphem yok kazanacaz" demiş. ne zaman hiç şüphem yok yazsa en zor maçı kazanıyoruz. bu tutan totem karşısında ordulu kafayı çizmiş :D

kendisi akrabam olur :)))) Adam yolunu buldu :D İnş bu maçta da tutar :)

zenke

Alıntı yapılan: Serpico55 - 11 April 2011, 23:26:50

kendisi akrabam olur :)))) Adam yolunu buldu :D İnş bu maçta da tutar :)

bu da tutarsa ona da bi kareo yapalım  :D

Burak

ss.biz gençlik TOTEM ' i bozmayalım bak pişman olursunuz :)  ::)

Serkan

Arda'nın totem bozulmasın sırtımda gezdiricem  (=

Ayberk

Abi totem totem de, bakın bana 1 ayakkabı bir pantolon borcunuz var haa! :P

Totemim bozulmasın diye her maça aynı kot pantolon, aynı forma, aynı ayakkabı, aynı atkıyla geliyorum; ayakkabı ve pantolon artık pert, ama yine de giyiyorum :D

emre

abi sitenin üzerinde nasıl bir yük var ya.en az futbolcular kadar efor sarfediyoruz.bende totem yaptım bayagıdır maç başlıklarına kazanır kaybederiz diye yorum yapmıyorum  :D