Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 April 2011, 23:28:39
sitesi mi kaldı poların kardeşim, çakmalarını bile yapmışlar, orjinalinden kaliteli :)

zaten tipi gözüme yabancı gelmişti yanındaki arkadaşta malum takımlıydı tanıyordum iyiki selam vermemişim  ;D

Musti

Firefox kullanan ve tema isteyen varsa, Firefox temalarda "samsunspor" diye aratıp kullanabilir.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Umut - 09 April 2011, 23:39:50
Polar denmişken sorayım, mevcut olan polarlardan alma gibi bir imkanımız var mı ?

akyol55'e özel mesaj atıp, sorabilirsin.
ama şu an denizli dönüş yolunda...

Gökberk55

bazen belediye otobüsünde felan okula giderken aklıma şampiyonluk geliyo yemin ederim gözlerim doluyor.Bide şampiyon olursak ki inş olacağız bilemiyorum beni kim tutacak,Allah o göz yaşlarını bana nasip eder inşallah... ayrıca yıldız teknikte Samsunspor formasıyla dolaşmayı

Musti

Alıntı yapılan: Umut - 09 April 2011, 23:54:34
@Musti
Hocam galiba siz yapmışsınız temayı. Kullanıyorum elinize sağlık.

Eyvallah.

Ayberk

Geçen sene bizim kafeteryada Karabükspor formalı iki kişi havalı havalı cirit atıyordu, iç geçirip bakıyorduk. Şimdi Samsunspor atkılılar var, sezon sonunda inşallah formalarımızla biz cirit atacağız :)

davidsavage

Alıntı yapılan: Musti - 09 April 2011, 23:46:31
Firefox kullanan ve tema isteyen varsa, Firefox temalarda "samsunspor" diye aratıp kullanabilir.

link koyabilr misiniz,baktım ama bulamadım.

davidsavage

tamamdır buldum emeğine sağlık.

5trawberry

Lig ile olan anlaşma süper Lige çıktığımızda da devam edecek mi ?

Ayberk

Hayır anlaşma 1 yıllık, ama uzatılırsa bilemem

davidsavage

Ahmeti

çoğu kişinin evinde mışıl mışıl uyuduğu şu pazar sabahı işe gitmesi öldürüyor beni

Bu sabah nedense uzun uzun ü ürü üüüüüüüüüüüüüü diye ötesim geliyor

Gökberk55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 10 April 2011, 11:40:38
31 Mayıs 2012'ye kadar sözleşmesi var, bir yere gidemez.

ben öyle bilmiyorum bu sezon sonunda 350000 euro getirirse serbest kalabiliyormuş... Zenke oraya giderse hasetimden çatlarım... >:(