Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gorkem

isyan

Mourinho'nun yenilmezlik rekoru kirildi  :)

fat55

denizli de ahmet cebe ve yasin çakmak cezalı sanırım.

SerhaT55

Helal Sana Galip Baba  >l< >l< >l< >l< >l<

cembaba

Helal Galip Öztürk tek başına bir Samsun'sun abi ya.. .Allah daha çok versin.

5trawberry

Arkadaşlar, sitemize üye olmak isteyipte onaylama kodu gelmeyen arkadaşım var ne yapması lazım. ?

emre

eğer herhangi bir istanbul sempatizanı bir ibare yoksa,spam olarak algılanmış olablir,hotmaildeki junk'a gelmiş olabilir onay kodu..

King Of The North

Tavşanlının yenmesine sevindim, Mesin, Rize, Bolu veya Ordu çıkacağına arkamızdan Tavşanlı gelsin daha iyi, üstelik denizlinin gardını düşürdüler, haftaya 2-3 bin ancak gelirler maça ama lideri karşılayacaklar belki az daha ilgi olur bizim maça.
Bu arada Galip Öztürk'e helal olsun yaptı gene şeklini, keşke Başkentte de şöyle bir işadamımız olsa Denizliye otobüs kaldırsa, öğrenci arkadaşlarla 2 otobüs giderdik.

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 April 2011, 00:02:24
Tavşanlının yenmesine sevindim, Mesin, Rize, Bolu veya Ordu çıkacağına arkamızdan Tavşanlı gelsin daha iyi, üstelik denizlinin gardını düşürdüler, haftaya 2-3 bin ancak gelirler maça ama lideri karşılayacaklar belki az daha ilgi olur bizim maça.
Bu arada Galip Öztürk'e helal olsun yaptı gene şeklini, keşke Başkentte de şöyle bir işadamımız olsa Denizliye otobüs kaldırsa, öğrenci arkadaşlarla 2 otobüs giderdik.
Galip Asal Ankara'da   8)

celebi

tebrikler ve teşekkürler galip öztürk >l< >l< >l<

King Of The North

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 April 2011, 00:07:03
Galip Asal Ankara'da   8)

Yapar mı bir şekil ne dersin, niye yapsın ki, aslında Saimlerin yurdu hemen Asal Otelin bitişiğinde ama giderler mi? Gitseler de adam ilgilenmez bile bence. :(

55.hakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 April 2011, 00:17:04
Yapar mı bir şekil ne dersin, niye yapsın ki, aslında Saimlerin yurdu hemen Asal Otelin bitişiğinde ama giderler mi? Gitseler de adam ilgilenmez bile bence. :(
Sezon başlamadan Ankara'da yapılan Hacettepe hazırlık maçından sonra konuşmuştum kartını vermişti bana.Belli olmaz irtibar kurarız yine de biz

celebi

SİZCE KAÇI 15- 18 YAŞ ARASI SERKAN SORMUŞTU YAŞI KAÇ BUNLARIN DİYE SERKANIM BAK FOTOYA KENDİN KARAR VER :)

CurvaSs

Serkan

erdal sen neden  hala otobüs'de değilsin (=