Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Türk Kızılay'ı, Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlenen, Libya tahliyelerinin ulaşım sponsoru olan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e "Türk Kızılayı Merhamet Madalyası" verdi.
MADALYAYI KÜÇÜKALİ TAKTI
Ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmalarını, bağışçılarının büyük destekleri ile gerçekleştiren Türk Kızılayı'na bir destek de Metro Turizm'den geldi. Metro Turizm, Türk Kızılayı'nın yürütmekte olduğu güvenli ve gönüllü kan bağışı projesine destek olmak amacıyla Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlenirken, Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen kan bağışı kampanyasına ve Libya'dan tahliye edilen vatandaşlara da ulaştırma sponsoru olmuştu. Bu katkıları nedeniyle Türk Kızılayı adına Genel Başkan Tekin Küçükali, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e "Türk Kızılayı Merhamet Madalyası" taktı.
SADECE 4 KİŞİ DE VAR
Kızılay Genel Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Küçükali, bu madalyanın şimdiye kadar Öztürk ile birlikte sadece 4 kişiye verildiğini hatırlattı. Öztürk'ün hayırsever bir işadamı olduğunu, bir taraftan kazanırken diğer taraftan da ülkesine kazandırdığını vurgulayan Küçükali, maliyeti 8 Milyon TL'yi aşan Samsun'daki kan merkezinin, güvenilir kan ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.
BÜYÜK ONUR
Törende konuşan Öztürk'de Türk Kızılay'ının toplumda büyük bir itibara sahip olduğunu belirterek, "Türk Kızılayı Merhamet Madalyasına sahip olmak benim için büyük bir onur. Böyle bir ödüle sahip olmanın ağırlığını şimdiden hissediyor ve iyilik koşusunda bizi de aralarına aldıkları için Türk Kızılayı'na camiam adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Eklenme : 31.03.2011

http://www.gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=12503#1

CurvaSs

AlıntıHer maç öncesi "biletler kaç para? Maç saat kaçta? Bu hafta kimleyiz?" v.s. gibi sorular yönelten arkadaşlarımız için yakında "Yeni Başlayanlar için Altay" sayfası açılacaktır. Sayfayı açtıktan sonra tüm bu sorularınızı orada sorabilirsiniz... Teşekkür ederiz..

facebook altay sayfası admini güzel giydirmiş. bizim admine duyurulur. :D

ahmetsefa55

kabacevizli55

öyle sorular soran adam o yazıyı üstüne alınsın şerefsizim atarım  kendimi

CurvaSs

01 April 2011, 19:00:19 #15679 Son düzenlenme: 01 April 2011, 19:07:55 curvasmurfs
http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=76385

haber gazetesinden yılın gazetecilik yorumu. ulan yine güldürdünüz beni. adamın fotoğrafa bak, armamıza bak. bir de vatandaşın taktirini almış. hangi vatandaşmış bu acaba? biz uzayda mı yaşıyoruz? sorular sorular sorular. yok kardeşim, adam olmaz bunlar.!

spooks

Ajan

Okulda futsal turnuvaları düzenliyor. Bügün daha da güzel geçti Kaleci Ts formalı bir çocuk ve sahada Gs formalı takım.Ts forması ve aksesuarı ile çıkanlara daha önceki maçlarda da tepki gösteriliyordu.Bu gün daha bir organize olunca okul yönetimi artık pes etmiş olacak ki Ts aleyhine slogan atılmaya devam edilirse turnuva iptal edilecekmiş.Elenen takımların tek hedefi artık Ts olacaktır bu yüzden sesimiz daha gür çıkacak. ;D ;D

Akyol

kamuri

samsunsporumuzu seçime alet ettirmesek ne güzel olur her seçim döneminde aynı manzarayı yaşamaktan bıktım ya siyaset ne zaman bırakacak bu sporun yakasını

CurvaSs

inci sözlük'te 2. nesil yazarım, 6000'e yakın entry girdim ama son zamanlarda baya bi' bozdu kendini. eski sağlam tayfa yazmıyor artık. 1. ve 2. nesil kişiler biraz geri çekildi. ama yine de bi' şeyler yapıyorlar, taktir ediyorum.

not: son 2-3 aydır toplasan 100 entry girmemişimdir.

cembaba

02 April 2011, 10:25:13 #15686 Son düzenlenme: 02 April 2011, 10:41:50 CemBaba
Havzalı Şirinler Başkanının bir sözüymüş hoşuma gitmedi desem yalan olur:

''Aslında trabzonsporluyum ama samsunspor'u da tutuyorum demek,
Aslında ib... de arada delikanlılık yapıyorum demektir ! ''

yirmiuc

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 April 2011, 10:25:13
Havzalı Şirinler Başkanının bir sözüymüş hoşuma gitmedi desem yalan olur:

''Aslında samsunsporluyum ama trabzonspor'u tutuyorum demek,

Bence 1. veya 2. cümlede sıralama hatası var.

celebi

Alıntı yapılan: yirmiuc - 02 April 2011, 10:38:44
Bence 1. veya 2. cümlede sıralama hatası var.

''Aslında trabzonsporluyum ama Samsunspor'u tutuyorum demek,

cembaba