Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gökberk55

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 29 March 2011, 23:01:54
http://www.facebook.com/antisamsun?ref=ts&sk=wall   

Çok Çok  Olduğumuz Belli :) Grup açmışlar Şikayet Edelim .

herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz...

cembaba

19 Mayıs Stadından ben Erdoğan Arıkan herkese iyi akşamlar diliyorum. Samsunspor - Karşıyaka maçında 90 dakika boyunca beraber olacağız. Samsunspor taraftarı 19 Mayıs Stadını hınca hınç doldurdu. Tribünlerde yaklaşık 20.000 kişi bulunuyor. Öyle ki biletlerin tükendiği haberini aldık. Samsun şehri şampiyonluğa inanmış durumda. Maçtan önce takımlarını çağıran Samsunspor taraftarı "Bir şarkısın sen" eşliğinde, sevgilerini sundular.

Akyol

Akyol

Yaaa ne Susiç'i birader şaka mı yapıyosun ayıp sana hiç komik değil  :-X Bu arada beşnumara kadar negatif bir adam görmediğimi de sözlerime eklemek isterim  :(

beşnumara

hahahhh verdim bombayı artık gerisini siz düşünün.Babasamsunlu salla salla cevir cevir cevir cevir donder titret salla bidenem salla oyana da buyana salla salla yavrum salla evir cevir gıvırr çevir salla ;D ;D :P :-*

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bana baaa saç çıksın diye yapamayacan şey yok haa :D :D :D

seckin55

Öztürk'ten hem jest, hem moral

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Giresunspor ve Diyarbakırspor maçlarının kazanılması durumunda futbolculara vereceği 55 bin TL'lik primi Karşıyaka maçı öncesinde dağıtacak.Sezon başından bu yana Kırmızı-Beyazlılara maddi ve manevi büyük destek olan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, pazar akşamı oynanacak Karşıyaka maçı öncesinde futbolculara hem jest yapacak, hem de moral verecek. Giresunspor ve Diyarbakırspor maçlarının kazanılması durumunda takıma 55 bin TL'lik özel prim dağıtacağını açıklayan Galip Öztürk, bunu Karşıyaka mücadelesi öncesinde yapacak. Maçı izlemek için hafta sonu Samsun'a gelecek olan Galip Öztürk, bu kritik karşılaşma öncesinde hem futbolculara primlerini dağıtarak jest yapacak, hem de moral verecek.

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 March 2011, 13:51:38
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bana baaa saç çıksın diye yapamayacan şey yok haa :D :D :D
Beni yanlış tanımışsın bubasamsunlu ;D ben bugün istesem maraton başkan operasyona hazır ;D ;D ;) ama istemiyorum tarzım değil saçlı gezmek

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kediye sormuşlar Ciğer var yermisin :)
Kedi ne demiş sence :D :D :D

beşnumara

Ne demiş vejeteryanım mı demiş ;D ;D

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

O da şıklar arasında olabilir aslında ama onu dememiş..
Fatih keltoşun tekidir demiş :D :D :D :D  ;D ;D ;D

Akyol

Abiler konu dışı olacak ama;

Ne koydu be Dilaver  :D

babasamsunlu

Kardeşim hiç güncel olamıyorsunuz..
O geçen haftanın patladı gittisiydi..
Bu hafta "Bilader Nasıl Çıktı Dilaver" moda :):):):)

berusa55

AlıntıYaygın basında Samsun rüzgarı
[ 30.03.2011 ]

Yaygın basın, Kırmızı-Beyazlıların Diyarbakırspor galibiyetini '5 yıldızlı lider', 'Zirvenin hakimi' ve 'Tartışmasız lider' başlıkları ile okuyucularına duyurdu.Bank Asya 1. Lig'in 27'nci haftasını deplasmandaki 5-0'lık Diyarbakırspor galibiyeti ile noktalayan ve 47 puanla zirveyi kimseye bırakmayan Samsunspor, yaygın basında da kendisine geniş yer bulmayı başardı. Fanatik Gazetesi 'Tartışmasız lider', Fotomaç Gazetesi 'Zirvenin hakimi', Haber Türk spor eki ise '5 yıldızlı lider' başlıkları ile bu farklı galibiyeti okuyucularına duyurdu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=76339

beşnumara

Haydi genel sohbet odasına kirletmeyin başlığı ;D ;D :P