Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: RT55 - 29 March 2011, 21:35:56
sevgili  m.yılmaz düzeltme derken bizim sitemizdeki puan durumunu güncellense..bilirsinki bu tablo için hepimiz oldukça fazla bekledik ::)

RT

abi, anasayfadaki teknik işlerin bazılarını ant55 yapıyor. son bir aydır çok yoğun, siteye girdiği anda düzeltecekmiş ;)

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 29 March 2011, 21:37:29
abi, anasayfadaki teknik işlerin bazılarını ant55 yapıyor. son bir aydır çok yoğun, siteye girdiği anda düzeltecekmiş ;)

ragıp abide neleri yakalıyor :)

mehmet yılmaz

AlıntıKarşıyaka biletleri şatışta

Malumunuz bir aydan fazla zamandır kombinem kayıptı. Bir türlü bulamıyordum. Son 2-3 maça bilet alıp girmiştim. Fakat yıllarca kombine nedeniyle hiç yaşamadığım bilet stresi yüzünden bugün kulübe gidip, parasını vererek elde kalan maraton kombinelerden bir tane aldım. Sanki ilk kez kombine almış gibi mutluydum. Ancak daha 15 dakika geçmeden aylarca arayıp da bir türlü bulamadığım diğer kombinemi buldum :) Yani, bu kadar olur. Demek ki Samsunspor'a yine verecek paramız varmış.

KaBuS_55

http://www.facebook.com/antisamsun?ref=ts&sk=wall   

Çok Çok  Olduğumuz Belli :) Grup açmışlar Şikayet Edelim .

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 29 March 2011, 23:01:54
http://www.facebook.com/antisamsun?ref=ts&sk=wall   

Çok Çok  Olduğumuz Belli :) Grup açmışlar Şikayet Edelim .

Bu bizim ne kadar büyük oldugumuzu gösterir.
Bizim icin site acmislar gerizekalilar.
Ne kadar küfür varsa bize hepsine 1000 kati girsen.

King Of The North

CeLL-O

davidsavage

Alıntı
Bank Asya 1. Lig lideri Samsunspor'un Nijerya uyruklu futbolcuları Zenke ve Agbetu, Samsun Basketbol'u Fenerbahçe ile oynanan Play-off müsabakasında yalnız bırakmadı.
Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Fenerbahçe ile Samsun Basketbol arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi müsabakasında Samsun Basketbol'da bulunan arkadaşlarını yalnız bırakmayan Samsunspor'un başarılı futbolcuları Zenke ve Agbetu, tribünde taraftarların arasında maçı izledi.
Maç saatine denk gelen antrenmanı tamamladıktan sonra Samsun Basketbol maçının ikinci yarısına yetişen Zenke ve Agbetu, seyircilerden yoğun ilgi görürken, siyahi futbolcuların tribün desteğine rağmen Samsun Basketbol, rakibi Fenerbahçe karşısında 82-89 yenildi.

beşnumara

Seneye bize gelecek hocayı buraya yazıyorum.Tarihe dikkat edin ama :) Saffet Susiç'tir.Gelirse de kahin demeyin gelmezse bol bol sallarsınız.Zaten ilk inanç sallar sonra akyol vs. derken alır başını gider.Ben de istemem saffet susiçin gelmesini ama sanırım o gelecek.Ne dersiniz kalpar devam etsin mi  ;)

Musti

Saffet Susiç mi? Bu da nerden çıktı şincik ???

beşnumara

Kaya

beşnumara

ugurozkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 March 2011, 00:50:11
Seneye bize gelecek hocayı buraya yazıyorum.Tarihe dikkat edin ama :) Saffet Susiç'tir.Gelirse de kahin demeyin gelmezse bol bol sallarsınız.Zaten ilk inanç sallar sonra akyol vs. derken alır başını gider.Ben de istemem saffet susiçin gelmesini ama sanırım o gelecek.Ne dersiniz kalpar devam etsin mi  ;)

susiç şimdi bosna'nın başında. hafta sonu romanya'yı yendiler. büyük olasılık fransa'nın bulunduğu gruptan ikinci çıkacaklar. biz yazın hoca ararken o görevine devam ediyor olacak.

susiç'in gelmesi için iki ihtimal var: ya 3 haziran'da romanya deplasmanında şok bir sonuç alınacak, ya da fifa, bosna federasyonunu 1 nisan'da turnuvalardan men edecek.

hayırlısı neyse o olsun...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 March 2011, 00:50:11

SANA BURDAN Bİ SALLARIM KAFANDA SAÇ ÇIKAR... YÜRÜ GİT LAAA  >:( >:( >:( :P :P :-* :-* ;D ;D ;D