Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

edmontdante

japonpazarı işi yattı şimdilik beyler.ben birazdan gidip bakacağım

ibo055

29 March 2011, 16:33:10 #15586 Son düzenlenme: 29 March 2011, 16:38:51 ibo055
ölüyü maça getirmişler karşı takımı korkutmaya 

http://spor.milliyet.com.tr/yok-artik-oluyu-maca-goturduler/spor/spordetay/29.03.2011/1370577/default.htm
Kolombiya birinci liginde mücadele eden Cucuta Deportivo'nun Envigado ile oynadığı maçta öyle bir olay yaşandı ki...

Akılalmaz an objektiflere böyle yansıdı... Tıklayın

Mahallesindeki parkta oynarken vurularak öldürülen 17 yaşındaki bir taraftar, ailesi ve arkadaşları tarafından toprağa verilmek yerine, tabuta konularak maça götürüldü.

Yakınlarının, fanatik Cucuta Deportivo taraftarı olan gencin cenazesini son görev olarak maça getirdiği belirtildi.

edmontdante

Japon pazarında ledli fener yok arkadaşlar.büyük modellerden var onları tribüne sokmak mümkün olmayabilir

Ahmeti

arkadaşlar akşam idmanı saat kaçta bilen varmı ?

CurvaSs

öncelikle ömer kaya trabzon'lu gençler samsun grubundan birisi ve heralde başları, o kdar bilmiyorum. yorum yapan da, şehzadelerin başı her kimse artık. senin face'inde ne arıyor bu ömer derseniz, tribündergi'de geçen tartışmadan sonra ekle dedi, ben de ekledim, tartıştık. halen daha tartışıyoruz.

yorumsuz, denk geldim ve göstermek istedim.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 March 2011, 14:48:58
Yok koçum ben değilim.Kısa süre içinde zaten bize gerek kalmaz.Avukatı da çıkar başkası da.Allah göstermesin yine kötü günler yaşarsak yine biz kalırız bunu bilmek bize yeter.Tribünlerimizde kim güzel bir şey yaparsa yanındayız ama başarıda herkesin bir yarış içine girmesi piyasada olmayanların pişkinlikleri adama koymuyor değil  tabi ki

Üstelik bu gibilerin çoğu Samsunsporlu bile değiller!

Biz de "en kötü gününde yanında biz vardık, en iyi gününde kalabalıklar arasında kalsak da yeter!" deriz. Yeter ki Samsunspor hak ettiği yerlerde olsun.

özkan

Ömer kaya trabzonlu,meslekten dolayıda tanışımız.Trabzonlu G.ylarında başı denilebilir.Yazılacak çok  şey var,yazmaya gerek yok.

sahanselcuk

selam arkadaşlar ben fat55 in yeğeniyim.ankara da ikamet ediyorum.samsunsporluyum.bundan sonra inşallah sık sık yazıcam burada.iyi akşamlar.

Turuncu

Karşıyaka biletleri şatışta

20 Mart 2011 Pazar günü 19.00 da oynayacağımız Giresunspor maçı biletleri satışa sunulmuştur. Aşağıdaki merkezlerde bulabileceğiniz biletlerin bu noktalarda satışa sunulması, maç günü gişeler önünde olası yığılmaların önüne geçmek ve taraftarlarımıza rahat maç izletebilmek üzere biletlerine erken sahip olabilmesini sağlamak için yapılmaktadır.

Satış Noktaları

Metro Turizm          56'lar, Atakum ve Cumhuriyet Meydanı

Aka Kırtasiye          İstiklal Caddesi, Tülay Başaran A.L.Karşısı

Koçlar Giyim           Mecidiye Caddesi

Florya Kasabı          Cengiz Topel ve Saathane Meydanı

Öz Teknik Hırdavat  Sanayi Karakolu Yanı

Errea                      İstiklal Caddesi

Sergilediği "Tribün Gösterileri" ile yazılı ve görsel medyanın da ilgi odağı olmuş vefakâr taraftarlarımızın, ikinci yarının ilk iç saha maçında da tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz.

berusa55

Çarşamba günü çıkan biletler bu hafta bir gün daha önce çıkmış düşünün artık. Biletler bitmeden almak lazım  >l<

TeRMeLee

Resmi sitenin yöneticilerine biri mesaj atsın Allah aşkına, hala ikinci yarının ilk iç saha maçı diyorlar.   :-\

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 29 March 2011, 20:21:48
Resmi sitenin yöneticilerine biri mesaj atsın Allah aşkına, hala ikinci yarının ilk iç saha maçı diyorlar.   :-\
şimdi ben yazacaktım bu ne arkadaş bu kadar acemice iş yapılırmı yaa.. >:(

davidsavage

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 29 March 2011, 20:21:48

ayni şeyi kopyala yapıştır yapıyolar insan az bi özenir ya hiç mi içinden gelmez ki  şurda farklı bişeylerde yazayım diye sitedeki yöneticinin  :( :o

mehmet yılmaz

Ayrıca altta da Giresunspor maçı diyor.
Şu resmi site bir türlü düzelmedi maalesef; Süper Lige döndüğümüzde iyice makara konusu olabilir!

RT55

sevgili  m.yılmaz düzeltme derken bizim sitemizdeki puan durumunu güncellense..bilirsinki bu tablo için hepimiz oldukça fazla bekledik ::)

RT