Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Coşkun hoca trt'de bombaları patlatıyo.Ben böyle pişkinlik görmedim o süper ligde de hocalık yapmış nasıl yaptığını hepimiz biliyor diyor.Konuş coşkun hoca.Taklacı ümit malatyada neler yaptığını bir biz unutmadık >:( >:(

##kdc##

Kaya

Artist ümitin artist oyuncuları işte ne olacak...

**KaR6**

billy bi de asist yapmış, daha napsın adam :)

##kdc##

"3 tane mi 4 tane mi kaç tane attı bu Zenke??" Allah'ım bu adamlar nasıl yorumcudur yaa  :(

Kaya

Zenke bile diyemedi Saffet Sancaklı  ;D Enke dedi..

Silah zoruyla yorum yaptırıyorlar sanki

##kdc##

vay arkadaş güngören ne gol atmış öle yaa  ;D

CurvaSs

ウォーリアー Warrior 06/12/02 浦和レッズ×ガンバ大阪

şu el hareketi ve yumruğu bütün maraton'un yaptığını düşünemiyorum.  :-X

CurvaSs

ben izledim, izlemeni tavsiye etmem. hiçbir şeye benzemiyordu program. silah zoru ile yorum yaptı adam. :D

kuzey55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 28 March 2011, 01:59:35
birgün baktım istanbul takımlarına sallıyor, sallama da değil ama çift takımlılık olmasın felan muhabbeti yapıyor. tabii çift takımlılar admine sallıyor, beğenmekten vazgeçiyor felan. ben de doğru söylüyorsun, çift takımlılar bu sayfayı beğenmesin felan dedim. bi' baktım, yazdıklarını silmiş. dedim neden sildin ki; zaten giden gider. ister 10 bin kişi gitsin, ister 100 bin kişi gitsin. bizbize yeteriz diye kaydırdım. heralde o olaydan sonra beni banladı. özel mesaj butonu göremedim ama gerek de yok zaten. kimse kusura bakmasın, tanıyan varsa da söylerim, yoksa da. o sayfanın admini harbiden....

bir yanlışlık olmuştur mutlaka.noktalı yerde ne yazmak istedin devamını getir de bilelim.

CurvaSs

yanlış yaptı, oldu mu şimdi?

kuzey55

yaptığımız ledli fener şovunu o sayfadan duyurmasak kaç kişinin haberin olacaktır.ankara,istanbul gruplarının deplasman duyurularının ne denli etkili olduğu zaten ortada.o sayfa sayesinde inernet üzerinden herşeye anında tepğki gösterebiliyoruz.örneğin dün ümit aktanın yaptığına karşı sayfada yayınlandı ve aniden mail yağmuruna tuttuk programı.ne bekliyorsunuz başka anlamadım.belli kiş bi yanlışlık olmuş.hemen sayfayı kötülemek mi gerek yani.

CurvaSs

28 March 2011, 09:25:58 #15477 Son düzenlenme: 28 March 2011, 09:28:59 curvasmurfs
ben kötüledim mi? farkettiysen arkadaşın yazdığı şeye "o konuyu bilemem, deplasman organizasyonlarını felan iyi yapıyor" demişim. benim takıldığım nokta organizasyonlardaki etkisi veya samsunspor'lu değil meselesi değil. (tabii ki de samsunspor'lu) anlatmaya çalıştığımı sen anladıysan sorun yok. admin yanlışlık yapmış olabilir, belki ben de yanlış konuşmuş olabilirim. (ki konuşmadım) ama sayfanın adminini veya sahibini kötülemedim. bugün, yani dün gece yaşadığım olayı yazdım. tamam admini tanıyor olabilirsin. aslında ben de tanıyorum. ama olay bu değil, başka yerlere çekmeye gerek yok.

ediT: bu konuyu daha konuşmaya gerek yok. sayfanın admini iyi iş çıkartıyor, eyvallah. benim de zaten illa sayfaya yorum yapmama gerek yok.! ayrıca, o sayfaya youm yapıyorum diye daha fazla samsunspor'lu olmuyorum. ben kendimi biliyorum ve umrumda da değil. sorun yok yani.!

Serkan

biraz relax sayfanın adminleri hepimizin arkadaşı, ama erdal'da bizim arkadaşımız ben erdalın sayfayı kötülediğini görmedim bilakis deplasman işlerini süper yapıyorlar dedi. büyük ihtimal erdal arada kaynamıştır, bilerek atılmamıştır, konuşuruz açılır bu kadar ufak şeyler için kalp kırmayın kimseye faydası yok.

kuzey55

pm attım bilgilerini gönderirsen bakarız ne olduğuna.ayrıca benim söylediğim '' bu sayfanın admini harbiden.......... ''cümlesine idi.