Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

furkan5534

maclar harıka bıttı .tam ıstedıgımız gıbı  :) mac eksıgıyle bbunu kazandıgımız zaman 4 puan fark atmıs gıbı oluoruz tabı genede böle bakmayalm.denızlı bu aksam boluya yaslarsa offf tadıondan gecılmezz bu haftanın harıka bı haftta yyahu  :) :) :) devamı aksama ve haftaya inşallahhhhhhhhhhhhh samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

SAMSUNAŞK

birazdan odamı kırmızı beyaz dama seklinde boyamaya baslıcaz kardesımle resimleri atarım :-[
ayrıca bişi sorucam bu samsunspor storeden kredi kartla alısveris yapılıyor mu.yapılmıyor denildi ama..  :-\

twitter

mersinliler başladı, sığınaklara  :D

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 13 March 2011, 16:49:55
bakın yazıyorum tarih 13.03,2011 Mersin bu ligden çıkamaz.

hayatımda bu kadar kolpa bir topluluk görmedim ilk2 den çıkamazlar ama playofftan falan belki

Serkan

emin ol ordan da çıkamicaklar bak ilk yarı denizliye barcelonayız diyorlardı şimdiki halleri ortada ilahi adalet diye bir kavram varki ben ona çok inanıyorum.

Adamlar artık çekememezlikten Karadeniz takımlarının maçlarında Karadenizin en iyi tribünü şu bu demeye başladılar.

ŞİM-ŞEK-LER

TANJU ÇOLAK Samsunspor tki tavşanlı maç yorumu:
Samsunda, Tavşanlı Linyitspor takımının ileride baskı kurmaya çalışması, Samsuns...por'un çok işine yaradı bence.

Bu tarz çıkışlarda kaptırılan toplar, Tavşanlı takımının açık vermesine sebep oldu. Ve gol gecikmeden 10.Dk. da Agbetu'nun güzel plasesi ile geldi. 12 haftadır yenilgi yüzü görmemeleri Tavşanlı takımına güven vermiş olmalı. Tavşanlı Linyitspor iyi takım, ama bu oyun anlayışı ile Samsunspor'a çok gol pozisyonu verecekleri açıkça belliydi.

Samsunspor çok iyi hücum girişimlerinde bulundu. Bunda Linyitspor öne çıkması ve arkada boş alanlar bırakması çok etkili oldu. İlk 30 dakika Samsunspor'un orta alanda fizik üstünlüğü bariz ortadaydı. Agbetu, Zenge, Hakan, Ufuk ve sağdan Adem'in de bindirmeleri ile yakalanan gol pozisyonlarını değerlendirebilseler, ilk yarıda skoru 2-3 yapıp maçı çok daha önceden koparabilirdi. İlk yarıda tempo, pozisyon, atak ve mücadele olarak Samsunspor oyuncuları futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptılar. Bir tek skoru çoğaltıp maçı koparacak gol vuruşlarında beceriksizdiler.

Tavşanlı Linyitspor takım olarak iyi mücadele ediyorlar, ama defansif anlamda çok açık veriyordu. Bence Teknik adam Mustafa Akçay ve ekibinin Samsunspor'a karşı alınmış önlem planları yoktu.

İkinci yarıda Samsunspor yine takım olarak genel anlamda maça iyi başladı. Samsunspor da konsantrasyon takım düzeyinde çok yüksekti. 60. Dk. da Ufuk Bayraktar'la gelen 2. golle maçın üstünlüğünü tamamen ele geçirdiler. Bir de buna Linyitspor'dan Emrah'ın kırmızı kart görmesi eklenince, geriye kalan artık Samsunspor'lu gol ayaklarının skoru artırması idi.

80. Dk. da Samsunspor'un etkili santraforu Zenge'nin sağ açıktan dripling'i ve düzgün şutuyla top ağlarla buluştu ve Samsunspor durumu 3-0'a getirdi. Ligdeki 11. galibiyetini alan kırmızı beyazlılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Samsunspor'da Adem sağ kanatta iki golünde pasını vererek takımda öne çıkan isimlerin başında geldi. Maça damga vuran isimleri sıralarsak; Ufuk, Zenge, Agbetu, Hakan ve Âdem'di.

Maçın hakemi Koray Gençerler kartlarını çıkarma konusunda geç kaldı. Bazı faullerde de yine yanlış kararlar verdi. Ancak maça etki edecek kötü bir yönetim göstermedi.

Hüseyin Kalpar ve ekibi bu maça takımlarını motivasyon ve antrenman olarak çok iyi hazırlamışlar. Son olarak Samsunspor'un bu başarısında 12. Adam'ı olan seyircisi herkesten tam not aldı. Futbolda seyircinin yoğunluğunu ve tezahüratın etkinliğini açık şekilde gösterdiler. Samsunspor'un içerideki bu futbolunu, aynı şekilde deplasmanlarda da oynaması halinde şampiyonluk çok daha yakın görünüyor.

samsunmania

cottbus osnabrück maçında bir futbolcu ölmüş. Haberi olan var mı?

twitter

energie cottbusta Flamur Kastrati(91'li) ölmüş sanırım  :(

Burak

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 13 March 2011, 16:59:26
hayatımda bu kadar kolpa bir topluluk görmedim ilk2 den çıkamazlar ama playofftan falan belki

Çok sevdiğim Mersinli arkadaşlarım var ama la arkadaş şu takımdan nefret ediyorum sebebi var mı derseniz yok ama nefret ediyorum .Mersinlilerin çoğu çift takımlı bile değil ki  MİY'den haberleri bile yok çoğunun

King Of The North

Zenke iyi mi oynamış, maçın büyük bölümünde en kötü olanıydı Zenke, Tanju izledi mi acaba gerçekten?
Bu arada daha oynanmamış 2 maç var ama maçlarda 4 kırmızı çıktı ve çok sayıda sarı var, 9 hafta kala adrenalin yükseliyor mu acaba?

kuzeycity

Gs maçını bi izleyim bakim diye bi açtım gol yedi salaklar ;D

kuzey55

:) ankaragücü 2 dk 2 gol attı...

kuzeycity

2-2 olunca kapatmıştım 3 olmuş göremedim onu tüh  :)

maviay55

eski başkan fuat köktaş akp den aday adayı olmuş..samsunsporu süperligde de zirveye oynayan takım yapacaklarını söylemiş  .:.:.

Musti

Hayırlısı olsun... Milletvekilleri olarak temsil ettikleri şehirlerin değerlerini gözetmek zorundalar. Ancak Samsunspor siyasetin içine fazla sürüklenmemeli. Samsunspor kendi ayakları üstünde durabilecek noktaya getirilmeli ve "marka" değerinin içi doldurulmalı. Bu sadece siyasilerin değil tüm Samsunluların görevi.

berusa55

İnanç kardeşimle beraber LOVELET'in temel atma törenine katıldık. İDOL İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş bey konuşmasında Samsunspor'umuza özellikle vurgu yaptı. Bu bizler için yetti diyebiliriz çok mutlu olduk. Anlaşılan o ki Samsunspor markası LOVELET'te yerini alacak.

Protokolü uğurlamasının ardından ben ve İnanç, Hakan beyle özel olarak da sohbet ettik. İnanın bizim kadar maçlarımızı takip ediyor ve sıkı bir Samsunspor aşığı. Bizler kendisinde Samsunspor'umuza olan samimi ilgisini hissettik ve bunu sizlerle de paylaşıyorum. Şehrimize hayırlı olsun...

Resimler için : http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8635.msg394369#new