Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Bu 5 maçın tamamından 3 puan bizi kopartır. Yoksa varya bir anda pota dışında bile bulabiliriz kendimizi. Sen nasıl bir ligsin Bank Asya? ! >:(

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 February 2011, 16:34:18
İlk iki için Samsunspor'umuz Bolu Denizli ve Ordu çekişecek gibi duruyor tabloya bakınca.

Bu dört takımın arasında en avantajlı olan yine biziz. Ordu ve Denizli Bay geçecekler, Bolu bizden puan olarak altta. Yeterki arkadaşların dediği gibi maçlarımızı kazanalım. Linyit bu rezil Futbolla süper lige zor çıkar. Keza Adana'da berbat oynadı. Haftaya fark atıp averaj düzeltmeliyiz, malum Ordu yakaladı.

Uğur Yıldız

1 0 olsun bizim olsun fark önemli değil bana kalırsa..kendi evimizdeki maçları alırsak olay biter!

furkan5534

gunler gecmez vakıt gecmez kardesım ya kafayı yıcem ya.. 1 hafta nasıl beklıcez bız  >:( >:( 11 mactır yenılmıyo bu tavsanlı bu futbolla nasıl yenılmıosa

eren55

Nedir lan bu 7 maç olayı?Çıkmış Kayıhan'da '7 galibiyet bizi süper lige çıkarır.' diyor.Al sana Kalpar 2.Kim bunlara teminat verdi?Ulan sizin 7 galibiyet aldığınız yerde tutarda iki takım 9 ar  galibiyet alırsa ne halt edeceğiniz?Hadi salla Kayıhan'ı.Ama buradan iddia ediyorum Kalpar'ın bu '7 galibiyet=şampiyonluk' iddiasında çok farlı hesaplar.Alınabilecek mağlubiyetler için şimdiden yol yapıyor.Resmen korkuyor diğer iddialı takımlardan.Bundan ötürü de korkak oynatıyor.Takımı gol atmaktan aciz kıldı.Matematiksel olarak 7 galibiyetle şampiyonmuşuz.Ben hesaplıyorum hiç öyle olmuyor matematiksel olarak.Biri şuna 'matematiksel' tabirini açıklasın yoksa bu hesapla çıkamayacağız işin içinden.Hepsi bir kenara 2.yarı başladı başlayalı ilk yarıyı arıyorum.Rakipler 2.yarı daha güçlenirken biz geriye sardık.Gelenler gidenleri aratıyor.İyiye gitmiyoruz ve hepimiz bunun farkındayız diye düşünüyorum.

binikalamadım

Uğur Yıldız

bana kalırsa önümüzde ki 5 maçtan bi seri yakalamamız için hiç bi engel yok 5 maçlık seri gelebilir kii gelsin artık!

s_uzunkaya

SİNİR oldum aga bu linyiteee  >:( adamlar körtopal alıyorlar maçlarını, orezil futbolla bizimla aynı puanda adamlar. yok aga kimsenin maçına bakmıycan kescen kendi göbeğini kendin... hedef 11 maçta 11 galibiyet olmalı, yerim böle aşkın ızdırabını yaaa 37 puanla 3 takım var dahada gelcek varrr  >:( şu tavşanlıya öle bi koymalıki lig sonuna kadar bulanık zıçmalılar  :-X artık kurtulalım şu gruptan SERİ GALİBİYETLEREEE

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: binikalamadım - 27 February 2011, 16:51:08
bu vefat seçimde dengeleri değiştirir mi sizce ..

değiştirmez AKP %49 alcaktı % 51 alır şimdi

berusa55

Bu sezon en çok şu içerde Kartal maçında bıraktığımız iki puana acıyorum. Şimdi 39 puanla yine zirvede olabilirdik. O maçta hakikaten çok üzüldük.

Ekrem

Üst taraflar iyice kızıştı ancak yinede kendimizi avantajlı görüyorum inş lig sonunda ipi en önde göğüsleyeceğiz  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

samsunmania

bu zihniyetle katalı yensek boluda beraberliğe yatardık.
Denklem basit. Maçların hepsi 3 puan. Hepsini kazanmak için maça çıkacağız ve kazanacağız. TAvşanlı'nın balonunu da biz söndüreceğiz.

Ahmeti

adana tehlikeli bölgeye bir adım daha yaklaştı haftaya mecburen bize karşı açık futbol oynayacaklardır buda bizim işimize gelecektir erken bir gol atarsak farkada gidebiliriz,ama yinede 1-0 olsun bizim olsun.

furkan5534

samsunspor storeden alısverıs yapan varmı sorun cıkarmı yanı ? kac gunde temın edılır

Kadir ÇELEBİ

Adana bu futbolla daha çok puan kaybeder haftayada biz 3 puanla döneriz diğer takımlar gibi bize karşı oyun anlayışını değiştirmezse geçen hafta bir arkadaşımız söylemişti adanaspor defansı evlere şenlik diye çok doğru bir tespit maçı önde götürüyosun top cezasahasına kadar geliyor uzaklaştırmaktan acizler son dakikaya kadar deplasmanda 1 puan alacakken dengesiz bir oyuncu yüzünden maçı veriyosun yazık oluyor adanaya yazık