Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Bu anılı neden atmadı hoca. Sarı kartı yok muydu ?

furkan5534

herıfler sampıyon gıbı sevınıyo haklı olarak

Ollivanders

Bulundugumuz yere bak ya . Cidden zoruma gidiyor şu adamlarla kafa kafaya olmak . H.kalpar seni de allah bildigi gibi yapsın.

red_white

haklılar bence çok iyi mücadele ediyorlar takımlarındaki tüm oyuncular inanmış...

Tufan

demin 1965. mesajımı atmışım Samsunspor'umuzun başarısıyla nice 1965 mesajlara  :)

davidsavage

Bu ligin sonuna kadar kalpten gitmeyen insan daha kolay kolay korkmasın !!

kuzey55

bay geçtiğimiz haftayı iyi skorlarla atlattık ordu hariç.şimdi onlar düşünsün. şu BAY engelini aştık böylece.

KareAs55

Akhisar senin ben  >:( >:( >:( bize gelince kapanırsınız şrefsizler...

Ollivanders

Midem bulandı şu ligden. Cadı kazanından bir çıkabilsek iyi olacak .

Atakumlu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 February 2011, 16:25:50
Bu anılı neden atmadı hoca. Sarı kartı yok muydu ?

selim bende senin gib penaltıyı degilde anıl ın atılmasına baktım...penaltı verildiginde oyuncuya da sarı kart vermesi gerekmez miydi verse 2. sarıdan kırmızı olcaktı...

Ollivanders

Aynen kardesim . Benim de dikkatimi o çekti. Sarı kart vermeliydi. Vermedi. Bu hakem ile Anıl arasında bence bir ilişki var.

kuzey55

ayrıca bugün bir kez daha anladık ki rize,gbb,erciyes bu yarışın içinde olmayacak...mersin de bu akşam mağlup olursa yine zor gibi...ben hala tavşanlıdan korkmuyorum

Ollivanders

Tavşanlıyı biz indirecegiz. Bu işi bizden başka kimse yapamaz.

berusa55

İlk iki için Samsunspor'umuz Bolu Denizli ve Ordu çekişecek gibi duruyor tabloya bakınca.

twitter

önümüzdeki 5 maçtan en az 4 galibiyet alırsak denizliye şampiyonluk maçına gideriz