Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

23 February 2011, 13:25:30 #12705 Son düzenlenme: 23 February 2011, 13:28:44 berusa55
Alıntı yapılan: epçeli köylü - 23 February 2011, 13:24:59
Ben Babaya katılıyorum. Boluda o top direkten dönmeseydi biz direkten dönerdik.

Bizim birçok maçta direkten dönen toplar ne olcak epçeli kardeşim  ;)

Her şeyi şans olayına indirgersek işin içinden çıkamayız. Dünya alem şans o zaman  :)

Serkan

Ersin abi şaşırma ünlemleri kullanma yiğite söyleriz Başın Belaya girer ( =

berusa55

Alıntı yapılan: Serkan - 23 February 2011, 13:30:05
Ersin abi şaşırma ünlemleri kullanma yiğite söyleriz Başın Belaya girer ( =

:) Akan'dan korkmam Yiğit yeğenimden korkarım vallahi. İsme bak: YİĞİT! En babasamsunlu  ;)

Serkan

yiğidime güzel Bir hatun Bakıyoruz ( = aklınızda olsun

stad kertmesi yapıcaz (=

Ahmeti

şimdi arkadaşlar 90 dakika topa sahip ol ama pozisyon bulama örneğin altay ve katal maçı top hep bizdeydi ama icraat yok biz buna iyi oynuyoruzmu demeliyiz yoksa savaşarakmı oynuyoruz demeliyiz ben bu sene bazı inanmış futbolcularımz sayesinde şansında bizden yana olduğunu düşünüyorum.

berusa55

23 February 2011, 13:37:36 #12710 Son düzenlenme: 23 February 2011, 13:41:32 berusa55
90 dk top bizde oynuyor ve ya bir tane atıyor ya da atamıyorak bu şanssızlık değil beceriksizliktir veya da taktiksel manada eksiklikler var demektir Ahmet kardeşim. Her şeyi şansa indirgersek işin içinden çıkamayız. O zaman 90 dk boyunca da top şansa bizdeydi demek lazım. ;)

Musti

23 February 2011, 13:43:59 #12711 Son düzenlenme: 23 February 2011, 14:08:30 Musti
Bence (bir kaç maç hariç) güzel futbol oynuyoruz... Bu iş görecelidir. Barselona'ya göre futbolumuz çok kötü evet, ama bu ligin en iyi top oynayan takımı biziz...

Ahmeti

yanlış anlaşılmasın ben kötü oynuyoruz demiyorum veyada şöylemi demek lazım bank asya'nın kapasitesi bu

Serkan

ne zaman Böyle konuşsak yeniliyoruz , hepinizi Not alıyorum ona göre (=

berusa55

Maç bu hafta değil Allah'tan Serkan'cım  :D

Ahmeti

Alıntı yapılan: Serkan - 23 February 2011, 13:44:52

Haklısın kardeşim öyle yada böyle lideriz bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır fazla detaya inmemek lazım.

Musti

Alıntı yapılan: Serkan - 23 February 2011, 13:44:52

Benim bi iddiam yok maç sonuçları hakkında. Uzun zamandır yapmıyordum. Mersin maçında yaptım bi kere. Daha hayatta hiç bir maçımıza iddialı konuşmam ben.  .:.:. Tıp...

ahmetsefa55

abdulun agbetunun turgayın orhanın zenkenın aynı anda sahada bulundugu bır takımın ıyı futbol oynaması ıcın hepsının gununde olması lazım.bunlardan 2 tanesı vasat olunca pas trafıgı kılıtlenıyo.sonucta bank asya da oynuyoruz.bu lıgın kalıtesı bellı.kımse bu takımdan guzel futbol beklemesın.nıye derseniz saydıgım ısımlerın teknık kapasıtelerını düşünün derim.bu yuzden bu takıma acılen ufuk ve dılaverın monte edılmesı lazım.ayrıca ızzetın de performanısını artırarak zenke ya da agbetuyu kesmesı lazım.belkı o zaman dılaver ve ufuk'un uzaktan şutlarını, ızzetle 2 ye 1 lerini izleyebiliriz.bu da gol sorunumuzu çözecektir diye düşünüyorum.

Ollivanders

Bu takım çok daha iyi oynayabilir. Şans dilemeye gerek bile kalmaz. Ama bende sans ile kazandıgımız gorusundeyim. elimizde malzeme var ama beceremiyoruz. Zenkenin bence kızaga çekilmesi lazım. Ama çekmeyecektir H.kalpar. Barcelona gibi bir futbol istemiyoruz. Ama biz futolun dogrularını da yapamıyoruz. Bunu işleyecek olan hoca. ama o onun da hoca oldugu şupheli. İngiltere de leyton orient arsenal ile berabere kalabiliyor. Cunku futbolun temel dogrularını yapıyor mesela 5 metre ilerisine pas atabiliyor. Biz bunlarda eksigiz. Kosmuyoruz.

twitter

bizm gençler cangeleyi sakatlamış :D