Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

:)
İnsanın şansa gittiğimizi görmesi için Temel hoca olmasına gerek yok sanırım..
Temel Hoca hepimiz gibi sadece Samsunsporlu olduğundan bizim gibi düşünüyor da diyebiliriz tabi..
Yani Kulübün içindede sadece Samsunsporlular olursa eğer bir gün,işte o zaman kurutuluşa ereceğimiz gündür..
Yoksa böyle goygoyculara (kalparçinovski) inanan sahte Samsunsporlularla ancak şansa gideriz bir yerlere ;)

berusa55

Şansa giden takım bu ligin en az gol yiyen takımı olmazdı. Pek katılmıyorum şans olayına. Az gol atıyoruz diye de şansa gitmek değildir bu. Takım en azından geçen senelerde hiç görmediğimiz oranda mücadele ediyor, hırs var. Dün Hakan Bayraktar'ın bolu maçı sonundaki sevinçteki o yüzündeki ifadeye bakın. Karşılığında da ligin zirvesindeyiz haftalardır. Bunlar da şans ise o ayrı. Hem bırakın bu sene de az şans bizde olsun bari.

babasamsunlu

:):)
peki öyle olsun :)
altay maçını ve bolu maçını süper futbolumuzla kazandığımız için çok mutluyuz.. :):)

berusa55

Herkes süper mi top oynuyor Akan dostum anlamadım bu iğneli lafın neden?

babasamsunlu

işte senin şansın orda başlıyor kardeşim :)
herkes kötü o yüzden sen az gol yiyorsun :) 

not : ahmet şahin ve kemal tokakın insan üstü oyunları bunda en büyük etkendir asıl neden o.. ;)

berusa55

Yok kardeşim o öyle değil işte. Herkesten daha çok mücadele ediyor savaşıyoruz süper top oynadığımız kimse idda etmiuor zaten. Bu şans ise süper vallahi devam.

**KaR6**

herkes kötü diye sen onlardan az gol yiyosan sen onlardan iyisin demektir akan abiciğim, herkes farkında çok iyi oynamadığımızın ve kalpar faktörünün ama illa sallicam diye kasmaya gerek yok, relax ol biraz ;D

babasamsunlu

sen niye sinirlendin ki şimdi anlayamadım..
bu 1..
ikinciside benim görüşüm beni bağlar..bence şansa aldığımız çok maç ar..

antep belediye ve denizli (bu maçta çok şanssızdık ) maçları hariç hangi maçı alıp götürebildik ??
kaç tane maçtan fıtık olmadan çıktın bu sene ??

berusa55

23 February 2011, 13:20:09 #12698 Son düzenlenme: 23 February 2011, 13:26:54 berusa55
Kim sinirlendi? Sinirlenen sensin cevap yazıyorsun cevap yazıyoruz. Muhabbet etmeyecek miyiz? Takım şansa top oyanmıyor diye görüş yazdım altay bolu macında süper oynadık diye iğneli cevap yazdın bana farkında mısın?? Senin görüşüne bir şey dedim mi?

Geçen senelerdeki ruhsuzluk olsaydı şu an topladığımız puanı sezon sonu anca topluyor olurduk biliyorsun di mi bunu da Akan?

babasamsunlu

Musatacım Allah beni şurdan şuraya gitmemi nasip etmesin eğer sırf sallayaacm diye olumsuz bir şeyler yazıyorsam..
herkes farkındaysa zaten kalparın kötü faktörürünün benim dediğim ortaya çıkıyor zaten..
kötü oynadığımız bir çok maçı fark yaratan bir futbolcu ile almışız..
o yüzden iyi top oynuyor cümlesi bence çok fazla iyimser :)

**KaR6**

sinirlenmedim ki, her şeye sallama gayretindesin ya onu dedim :) kadrosu bizden daha iyi olan takımlar bizim altımızda şu an ama biz 8.ymişiz gibi konuşuyoruz.. tamam puan farkının açılmış olması gerek falan filan da herkes bizim kadar puan kaybetti aynı mantıkla onlarında o puanları alması gerekti..

sürekli olumsuz konuşup düşünmenin bi anlamı yok şu durumda.. önümüzde 5 maç var kazanabileceğimiz, kazan 4ünü bak neler oluyo.. he kazanabilceğimize inanıyon mu dicen, ben de yok dicem ama içten içe inanmaya devam edecem :)

okumayanlar için özet: sürekli sallamanın, bok atmanın bi anlamı yok ;D

babasamsunlu

tamam ersincim sorun yok..ben sadece gülümsedim..muhabbet maksatlı yani :)
ünlem işrati felan olmuyo :)

**KaR6**

iyi top oynuyor demedim ki, diğerlerinden iyi olman, iyi olman anlamına gelmez, sadece diğerlerinden iyisindir, o da şampiyon olmak için yeterli abim benim :)

heralde bu takıma kimse iyi top oynuyor diyemez, dedirtmem  ;D

epçeli köylü

Ben Babaya katılıyorum. Boluda o top direkten dönmeseydi biz direkten dönerdik.

berusa55

La Akan bi git! Aha yine ünlem  :D

El alışkanlığı o kardeşim bilerek yapmıyorum düzeltirim şimdi  ;)