Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

adana-gıresun macını ızlıyomusunuz bılmıyorum ama ıkı takımda kolay lokma değil ve çoğu takıma çelme takabılecek kapasıtedeler.

celebi

twitter

Ollivanders

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 21 February 2011, 22:19:52
adana-gıresun macını ızlıyomusunuz bılmıyorum ama ıkı takımda kolay lokma değil ve çoğu takıma çelme takabılecek kapasıtedeler.

ben oyle dusunmuyorum kardesim 2 takım bence bu ligin zayıf halkaları.

FaTiH_HaN

AlıntıKALPAR NE DEMEK İSTEDİ

Tecrübeli teknik adam, "Bu üç puandan birilerinin ders alması gerektiğini düşünüyorum ve bu birileri üzerine düşen dersi çok daha iyi değerlendirirse inanıyorum ki Samsunspor çok daha iyi sonuçlar alabilir" sözleriyle nedemek istedi
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın kazanılan Boluspor karşılaşması sonrasında TRT 1 ekranlarında yaptığı maç değerlendirmesinde çok ilginç ifadeler dikkat çekti. Son derece stresli olduğu gözlenen Teknik Direktör Kalpar, "Bu üç puandan birilerinin ders alması gerektiğini düşünüyorum ve bu birileri üzerine düşen dersi çok daha iyi değerlendirirse inanıyorum ki Samsunspor çok daha iyi sonuçlar alabilir" sözleriyle ne demek istedi?

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=53915

abdülden mi bahsediyor acaba ?

ahmetsefa55

binikalamadım

ders alması gerekenler ısrarla onun istifa etmesi gerektiğini söyleyenler galiba öyle bir şeyler demek istemiş

KareAs55

King Of The North

twitter

kuzey55

giresun yendi adana düşme potasında bizim maça ölümüne asılacaklar iyi olmadı bence.ama bi yandan da diğer takımları tetikledi rakiplerimize karşı da sert ve sağlam oynayacaktır alttaki takımlar.

emre

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 February 2011, 22:46:20
giresun yendi adana düşme potasında bizim maça ölümüne asılacaklar iyi olmadı bence.ama bi yandan da diğer takımları tetikledi rakiplerimize karşı da sert ve sağlam oynayacaktır alttaki takımlar.
erken konustun al sana gol  :)

babasamsunlu

adan bu hafta tavşanlıya gidiyor.. onları yensin :D
giresun yensin..bu haftada yensin..bize gelene akdar herkesi yensin ...bize rahat gelsin :)

kuzey55