Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

bu maçta gariplikler var sahada. adam endukaya veriyor topu resmen,1 metre onunde kosup mudahale etmiyor,rahatsız etmiyor.
haydaaa,şuta bak..

berusa55

Hakikaten macta acaiplikler dolu!

samsunspor.co.nr

hadi deniz çoban sen çözersin bu maçı..
ikinci yarının başında karsıyaka'ya bir penaltı.
stoperlere birer sarı işlem tamam. hadi deniz çoban.

kuzey55

ksk kafa topunu taça atıyo.ömer üründül isyan ediyo :) ksk futbol katliamı yapıyo şuan.

emre

işin acı yanı su ksk'Dan 3 gol yememiz..10 gol yemiş olacaktık sadece.

Ekrem

Yaşar doğuda ne var bugun upuzun kuyruk vardı önünde  :)

berusa55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 20 February 2011, 11:48:11
Doğru abi Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Kulübü ile trabzon 24 şubat kulübünün maçı var.

Lise Hentbol Şampiyonluk maçıymış...

kuzey55

adana,giresun,tavşanlı,diyarbakır,ksk 5 te 5 istiyorum....sadece adana deplasmanı için 1 puan teselli olur diğer maçları kazanmamız lazım.zaten bu maçları kayıpsız geçersek puan farkını baya açmış olur.sonra önümüz açık inşallah...

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 February 2011, 15:24:37
Lise Hentbol Şampiyonluk maçıymış...

lise değil abi yıldızlar Türkiye şampiyonası grup finali galiba.

berusa55

Orda zaten kayışı koparmış oluruz. 5te5 yapmak işten bile değil.

Ollivanders

Kardesim 5 maçı alırsak 52 puan yapmıs oluyoruz :) kapı ardına kadar açılıyor kısacası :)

cembaba

Seneye Lig TV'de maçları izlemek için son 10 hafta... Bu yolun sonu şampiyonluk Allah nasip ederse... :)

berusa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 February 2011, 15:27:50
lise değil abi yıldızlar Türkiye şampiyonası grup finali galiba.

Her neyse artık Mustafa'cım Fevzi Çakmak Lisesi'ni okuyunca iller arası lise şampiyonluk maçı sandım ;)

kuzey55

bu maçları alırsak zorlu fikstüre rahat gireriz denizli,erciyes,ordu maçları kısmen rahat geçer.kaybetsek bile bu maçları güngören,antep,erciyes galibiyetleri şampiyonluğumuzu ilan eder.rize maçında şampiyonluğumuzu kutlar rizeyi playoff dışına iteriz :)

ne kurdum ama :)

Ollivanders

Mustafa inş kardesim zor degil gercekten. Bunu hakediyoruz. Bu arada ordu rizeye yaslasa da berabere bitse.