Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Şuç bizde bunların dötlerini kaldırdık! Tövbe yarabbi ya

Recep

bacılarımdan özür diliyerek yazıyorum
bu adam su katılmamış saf o.ç
be yavşak kaç tane seyirciye oynuyorsunuz ilinizin nufusunu toplasanız bizim bi ilçemiz etmez patates kafalı kabak g..lü
herif

babasamsunlu

FaTiH_HaN

patates kafalı kabak g..lü   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
çok yaratıcı bir küfür  ;D ;D ;D

seckin55

Alıntı
Kalpar kamp istedi

Boluspor ile oynadığı maçın ardından haftayı BAY geçecek olan Kırmızı-Beyazlılarda yeni gündem maddesi kamp. Son haftalardaki başarısız sonuçlar nedeniyle keyfi kaçan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın, yönetime kamp önerisinde bulunduğu ve bu fikrin kabul görmesi durumunda takımın Antalya'ya gidileceği açıklandı.Mersin İdmanyurdu yenilgisi ve Kartalspor beraberliği ile sarsılan, altın tepside önüne sunulan liderlik şansını kullanamayan Kırmızı-Beyazlılarda ara kamp gündemde. Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Boluspor maçının ardından BAY geçilecek haftayı Antalya'da kamp yaparak değerlendirmek istiyor. Bu düşüncesini yöneticilerle paylaşan Kalpar, yönetimin vereceği kararı sabırsızlıkla bekliyor. Ligin ilk yarısında BAY geçilen haftayı da kamp yaparak değerlendiren Kırmızı-Beyazlılarda yönetimin bu fikre de sıcak bakması bekleniyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la görüşecek olan yöneticilerin, nasıl bir karar vereceği merak konusu.
[/b]

ahmetsefa55

mantıklı olur.adana macına da antalya dan gecılır.yorgunluk olmaz en azından  ;)

Fecr_55

Alıntı yapılan: recep55 - 16 February 2011, 16:17:23
bacılarımdan özür diliyerek yazıyorum
bu adam su katılmamış saf o.ç
be yavşak kaç tane seyirciye oynuyorsunuz ilinizin nufusunu toplasanız bizim bi ilçemiz etmez patates kafalı kabak g..lü
herif

Özre gerek yok abicim, bir bayan olarak senden daha fazla küfretmisimdir, asil ben özür dilerim sizden  :-X .:.:. :)

ahmetsefa55

http://www.haber7.com/haber/20110216/Kilicdaroglu-cikan-merdivenden-inerse-VIDEO.php

az şu vıdeoyu ızlermısınız.gulermısın aglarmısın  :) gulerken dusunduren cınsten.

not: eger sıyası ıcerık varsa silinsin.komık oldugu ıcın koydum ama  ;)

Dartagnan

valla sefa bende ızledım guldum ama :)))) adam ne yapsın abı .Baksana yarıya kadar gelmısler.Muhtemelen calısmayan merdıvenden ınelım demısler.Ama sona gelınce calısıvermıs :D yapacak bır sey yok :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 16 February 2011, 17:12:28
valla sefa bende ızledım guldum ama :)))) adam ne yapsın abı .Baksana yarıya kadar gelmısler.Muhtemelen calısmayan merdıvenden ınelım demısler.Ama sona gelınce calısıvermıs :D yapacak bır sey yok :)
valla bılmıyom hıc dıkkat etmedım  ;D ama hala gülüyorum  ;D ;D

emre

http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/34511/nba-allstar-heyecani-ntv-sporda

Bu yıl 60.sı düzenlenecek olan NBA All-Star organizasyonu heyecanına sayılı günler kaldı. Bu hafta sonu tüm dünyanın gözü ABD'nin Los Angeles şehrindeki Staples Center'a çevrilecek. 3 gün sürecek bu dev organizasyonu da NTV Spor'dan CANLI takip edebileceksiniz.

Turuncu

16 February 2011, 17:26:25 #12161 Son düzenlenme: 16 February 2011, 17:36:50 Turuncu
Arsenal - Barcelona  21:45  Star'da

Hele şükür la star >l<

kabacevizli55

pireye kızıpı yorgan yakılmaz böyle onun bunun ç her zaman vardır olaçaklar parazit

ahmetsefa55

serkan abı adama ne bıcım yuklenıyosun ya ''inan bana'' hiç hoş değil  :-* :-* ;D ;D ;D

kuzey55

arsenal tribünleri süper valla kırmızı-beyaz