Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 16 February 2011, 00:37:04
Bende iki sene boyunca her idmanda 30 tur düz koşu yapsam banada maaş bağlarlarmı acaba :D

düz koşu + çimlerin bakımı + malezeme de taşırım :) fazla da maaş istemem.

kamuri

arkadas ne geçmez sakatlıkmış

**KaR6**

kamuri

vallahi ya adam 1 senedir ortada yok

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 February 2011, 01:06:22
at olsa çoktan vurmuşlardı..

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mustafa Karnım ağrıdı uleynnn...Sinirlenince manyak espri patlatıyon :D :D :D :D

spooks

Huseyın kalpar kamp istemiş

Dartagnan

16 February 2011, 10:37:10 #12126 Son düzenlenme: 16 February 2011, 10:40:20 Dartagnan
huseyın kalpara demezler mı bu kacıncı kamp ama bır seyı rayına oturtamadın dıye ?

not:yönetim yok ki desin...

spooks

Bolu maçından sora açıklancakmış

spooks

Demezler abi bu yonetım oldukça bi b*k yapamayız

Ayberk

Yapsınlar bakalım, denesinler de artık olsun yani bir şeyler! Hazır Bolu'dayken dönmesinler, çıksınlar Gerede'ye yesinler karı gelsinler >:( Eylül Ekim aylarında olsak tamam da bu mevsimde orada kamp yapılmaz. Tutup Antalya'ya falan gitmek de mantıksız. Kamp yapacaksan gel Samsun'da kampa al takımı.

spooks

Gıdılırse antalya ya gidılıcek

Ayberk

İlla otel ortamımı gerekli onu anlayamadım ben. Yalandan masraf çıkartıyorlar nasıl olsa para bol ya... Bizim 10 da birimiz kadar para harcamayan takımlarla aynı puandayız, bari işe yarasa yaptıkları

realfans

bunları kötürcen dağ başına kampı orda yaptırcan ...gelince düz zemini öperler.

FaTiH_HaN

AlıntıSamsunspor çok iddialı

Kartal ile berabere kalarak lider olma fırsatını geri çeviren Samsunspor moral bozmuyor.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Hüseyin Kalpar iddialı konuştu. Kalpar, "Kartal'ı yenmeyi çok istiyorduk, ama olmadı. Futbolda her zaman kazanamıyorsunuz. Taraftarımız rahat olsun, Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspor-cok-iddiali_3_Detail_294_213830.htm

cembaba

uuuu Kalpar Amca çok iddaalısın. Kehanette bulunmaya başlar Mr. Denizli gibi