Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 February 2011, 16:39:12
Rize mi, onların Rizede 2 bin Türkiye genelinde 4 bin taraftarı var :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Süper yorum! ;)

King Of The North

En dolu maçı 5 bine oynuyor, 2 bini travzon, 1000 i vener taraftarı,500 ü cincon,500 ü eziktaş, 500 ünün de maç saati başka işi oluyor, kendi taraftarı 1000, yani Rize ilinde toplamda gönül veren 2 bin taraftarı var, diğer 2 bini de İstanbul ve diğer metropollerde yaşıyor. :-*

Ahmeti

şu d.hesabına bende yorum yapıyordum baktım herkes yoldan çıktı bende bıraktım

cembaba

Trabzon tribünlerine Kırmızı Beyaz yaptırmak paha biçilemez =) Samsun'da olsa yıkardık tribünü... Şuraya bak ya gıkları çıkmıyor.

Burak

o değil ben yanlışlıkla onları beğenmişim  :-[ :-[ Allahtan bizim site gibi değilde iptal edilebiliyor  ;D ;D ;D

Serkan

Şu facebook' tribünlere o kadar zarar veriyor ki tarifi imkansız : (

Forvetim

milli maçta avni aker kırmızı beyaz çekiyor, ne olursa olsun kırmızı beyaz olsuuunn. aferin onlara doğruyu buldular  :)

kuzey55

bordo mavi çekiyolar milli maçta andavallar

kuzey55

tunay torun samsunluymuş salıpazarlı :D

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 February 2011, 22:46:11
bordo mavi çekiyolar milli maçta andavallar

bordo diyorlar kimse mavi demiyor ıslıklıyorlar :D hakikaten bunlar taraftarlığın ne olduğunu bilmiyorlar kuru alabalık  :D

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 February 2011, 22:50:49
tunay torun samsunluymuş salıpazarlı :D

Bende diyorum bu çocuk nerdenmiş güzel oynuyor :P tff.org gibi adamsın Mustafa =)

twitter

messi yine maymun yapıyor milleti  :D

King Of The North

Küfür kültürünü geliştirmek, haznesini yeni küfürlerle doldurmak isteyenler bol bol faceye girsin, dudak uçuklatıyorlar, meydan boş, söven sövene :-X :o

Burak

Alıntı yapılan: red_white - 09 February 2011, 23:00:57
bordo diyorlar kimse mavi demiyor ıslıklıyorlar :D hakikaten bunlar taraftarlığın ne olduğunu bilmiyorlar kuru alabalık  :D

verin bize maçı stadı kırmızı beyaza boyayalım  :) :)

sadece55

Engin abiye milli takımlar kareografi sorumluluğunu vereceksin görün bakın stad nasıl oluyor  :)