Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Bizim vergi borcunu taksitlendirmişlerdi..Bunlarınkini affediyorlar..
Sonra biz büyüğüz diye ortalıklarda dolaşıyorlar.
Asıl büyük olanın Samsunspor olduğunu böyle anlarda daha iyi anlıyorum..
Bu kadar kayırmacılığa rağmen hep bunlara bi şekilde çaktık..
Her zaman çaktık yine çakacaz..İbneler sürüsü..  >:( >:( >:( >:( >:(

samsunmania

Bu vergi borcu işi bize de fayda getirmeli. Kanunlar kişileri veya kurumları bu tarz bir ayrımcılığa sevk edemez. Büyüklerimiz de inşallah bunun farkında olup gereken müracaatları yapmışlardır. Çünkü 12-14 milyon tl arası bir vergi borcumuz var. Bizimki de 1 milyona iner o zaman.

cgr

Yaklaşık 1 saattir giremiyorum siteye  :-\   Acaba sorun benim bilgisayarda mı ?

berusa55

Hayır Çağrı server kaynaklıydı sorun; düzeldi.  ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 03 February 2011, 13:40:12
Bu vergi borcu işi bize de fayda getirmeli. Kanunlar kişileri veya kurumları bu tarz bir ayrımcılığa sevk edemez. Büyüklerimiz de inşallah bunun farkında olup gereken müracaatları yapmışlardır. Çünkü 12-14 milyon tl arası bir vergi borcumuz var. Bizimki de 1 milyona iner o zaman.

indirmezler abi...onlarınkini indirirler..nedeni çok açık..
2012 deydi sanırım fifa kurallarının artık uygulanmaya başlanacağı yıl..
eğer tam anlamıyla uygulanırsa bu 4 şebek liglere kayıt yaptıramıyorlar borçlarından ötürü..
o yüzden yaptılar bu indirimleri..

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 03 February 2011, 13:48:35
indirmezler abi...onlarınkini indirirler..nedeni çok açık..
2012 deydi sanırım fifa kurallarının artık uygulanmaya başlanacağı yıl..
eğer tam anlamıyla uygulanırsa bu 4 şebek liglere kayıt yaptıramıyorlar borçlarından ötürü..
o yüzden yaptılar bu indirimleri..

Akan'ım, sitedeki hukukçular daha iyi bilirler ama öyle ayrımcılık olmaz. Bu kanun gese febe için değil tüm kulüpler için çıkar.

özkan

kim ne derse desin,ne yaparsa yapsın,nereye başvurursa vursun,vergi aslı borcu si-li-ne-mez !!!
sadece özel usulsüzlük durumunda uzlaşmaya gidilir devlet ile,bu durumdada ceza ne ise 10 katına kadar düşürülür ceza.bunlar aşmış artık,hükümetin elini yalamak gerek bırak öpmeyi  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: özkan17 - 03 February 2011, 14:01:55
kim ne derse desin,ne yaparsa yapsın,nereye başvurursa vursun,vergi aslı borcu si-li-ne-mez !!!
sadece özel usulsüzlük durumunda uzlaşmaya gidilir devlet ile,bu durumdada ceza ne ise 10 katına kadar düşürülür ceza.bunlar aşmış artık,hükümetin elini yalamak gerek bırak öpmeyi  ;)

Zaten biz de faizinin silinmesinden bahsediyoruz. Borcun neredeyse %85 i  faiz.
Yalayan yalamış eli ayağı, torba yasaya girmiş. Biz de aradan nasiplenelim o zaman. Çünkü bir iki yıla uefa mali kriterleri devreye girince bu borçla bize nefes aldırmazlar.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: özkan17 - 03 February 2011, 14:01:55
sadece özel usulsüzlük durumunda uzlaşmaya gidilir devlet ile,bu durumdada ceza ne ise 10 katına kadar düşürülür ceza.bunlar aşmış artık,hükümetin elini yalamak gerek bırak öpmeyi  ;)

zaten silinmedi..düşürüldü ;)

yirmiuc

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 03 February 2011, 13:40:12

zaten torba yasa kapsamındaki kamu alacakları yeniden yapılandırılıp faizler siliniyor ve ana para taksitlendiriliyor.

berusa55

Şimdi diğer takımlar hani bize de der; genel bir yasa çıkarılır düzenleme yapılır herkesin gönlü hoş tutulur; sonra takımlar yine borç yığmaya devam eder. Bu döngü de yıllar yılı sürer gider.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzeycity - 03 February 2011, 10:31:39
ahmetsefa çok pis ayar vermiş nayinoya :D
ben bişe yapmadım kendiliğinden gelişti  :)

Burak

özkan'ın dediği gibi ana vergi ve prim borçları silinemez kesinlikle sadece faizler ve cezalar silinebilir.onların silinmesininde koşulları vardır.Borcu taksite bağladıktan sonra günü gününe ödemek gerekir . Eğer belirlenen sayıdan fazla taksit sayısında aksama olursa bütün faizler tekrar tahakkuk eder.

**KaR6**

vergi hukukundan b+ yla geçtim, bi iki bişelerde ben parçalasam mı ;D

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 February 2011, 15:27:36
vergi hukukundan b+ yla geçtim, bi iki bişelerde ben parçalasam mı ;D

teorik değil pratikten konuşuyoruz Sayın Av. Kar   :D