Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seskat

haftaya Lideriz, ne Rize ne de Ordu galip gelemezler haftaya. Pazar akşamı 19 da Liderlik şöleni yapcaz  samsunspor_x samsunspor_x

ahmetsefa55

yazık oldu dıyarbakıra ama olsun gerıden gelmek ıyıdır.bız bu hafta altayı da yenelım allahın ıznıyle daha bızı kımse tutamaz  ;)

berusa55

celebi

4 tü 3 oldu haftaya 1 yada 2. oluruz inşaallah

Ayberk

Altay ve Miy maçlarını 6 puanla geçersek, %99,9 lideriz, illa ki kayıp yaşarlar. ;)

Serkan

Ayberk

Fikstürün ilk 5-6 maçlık kısmını maksimum puanla tamamlamamız lazım onun için

berusa55

23 January 2011, 22:25:27 #10597 Son düzenlenme: 23 January 2011, 22:44:36 berusa55
Hiç te zor değil Serkan'ım...

15 macın var birini aldık bugün. 8'u içerde 7'si dışarda. Bu önemli bir avantaj. Az adam akıllı oynarsan dısardan alacağın maksimum puanlarla işi götürürüz içerde zaten kazanacağız evelalllh her maçımızı. Bence fiktürümüz gayet iyi...  ;)

ahmetsefa55

bence sorun ıcerde zor kazanmamız

berusa55

İçerde zor mu kazanıyoruz? Sefa yapma be kardeşim. Zor maçlarımız da zorlandık evet öne geçtiğimiz ve yenebileceğimiz halde ama bu sefer icerde ikinci yarı geleceklerin pek sansı yok gibi. Deplasmanlarda dikkatli olalım yeter.

ahmetsefa55

abı ıcerde 8 macta 3 galıbıyet almısız kolay mı kazanıyoruz yanı ?  :) tamm denızlı akhısar hatta 2.mersın maclarında şansızdık ama kazanamadık sonucta bunun yanı sıra dısarda 9 macta 5 galıbıyet almısız  ;)

berusa55

Bence içerde de iyi oynuyoruz dostum ve galibiyetler devam edecektir göreceksin. İçerde 7 mac oynadık bunların 1i zaten Yozgat'taydı.

Ayberk

İçeride  altay_x erciyes_x giresun_x ksk_x kartal_x tki_x gungoren_x  rize_x Maçları var. Açıkçası bu 8 maçtan rahatlıkla 18 veya 20 puan çıkarılabilir. İçeride kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum :)

ahmetsefa55

allahım utandırmasın ne dıyım.kağıt ustunde bence hıc bır macı kaybetmemelıyız zaten ama gungoren macını canlı ızleyen bırı olarak öngörude bulunamıyorum maalesef  ;)

Ayberk

İçeri de o tip takımlara yenileceksek zaten hiç süper lig hayali kurmayalım derim. Her ihtimale karşı beraberlik payı koydum zaten onlara :D