Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsun'da Galaxy ve Konak'ta oynuyor ama dolduğunu sanmıyorum her seansa. Tabi yanılıyor da olabilirim büyük bir ilgi de olabilir Sercan 3 gün yer yok diyorsan.

Burak

Oralardaki adamlar daha düşkün böyle şeylere burada dolmaz zannetmiyorum

celebi

bence samsunda dolmuştur.istanbuldada yoğunluk had safhada

Sercan

Abi biletler toplu alınmış zaten belli gruplar tarafından kısmet olursa gideceğim bir gün çok merak ediyorum şahsen...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 08 January 2011, 11:04:07
Dün akşam Hür Adam-Saidi Nursi filmine gidecektik arkadaşlarla,Antep'te bulunan sinema salonlarının hepsi 3 gün tamamen dolmuş.Samsun'da var mı acaba böyle bir durum ?

Pazar günü eşimle gidecektik ''Hür Adam'a'' 2 cm'lik taş musallat oldu neyse taştan kurtulduk kısmetse bir dahaki haftaya.

kabacevizli55

Saidi nursiye baya benziyo başroldeki adam iyi bulmuşlar ha ikiz deseler deyil demem

kayacan

Şu anda Ersin Veli ile Hakan Koçarslan Kundudaki titanik otelde.  Takım belekte. Burası 10-15 km mesafede.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kayacan - 08 January 2011, 23:30:01
Şu anda Ersin Veli ile Hakan Koçarslan Kundudaki titanik otelde.  Takım belekte. Burası 10-15 km mesafede.
burdan nası bı sonuc cıkarmamız lazım ? alem fln mı yapıyolar anlamadım ? acarmısın bıraz daha

celebi

ersine kefilim yapmaz öyle şey ;)

kayacan

Yok alem  felan yok. Manisasporda titanik otelde. Manisaspordan birkaç kişiyle konuşuyorlar. Ben sadece anlık bir olayı paylaşmak istedim.Bu sayfaları futbolcularda okudukları için Samsunsporluların heryerde her zaman olabileceklerini unutmasınlar. Büyük takımın futbolcusu olduklarını unutmasınlar istedim.

AntZ

08 January 2011, 23:37:57 #10150 Son düzenlenme: 08 January 2011, 23:41:58 Ant55
Kayacan yarınki idman programı hakkında bilgin var mı? Ya da yarın idmanın kaçta olduğunu bilen var mı?

Birde takım burda (Atlantis) kalıyor ve idman yapıyor, yanlış bilmiyorum değil mi?

kayacan

Evet atlantis otelde kalıyor. İdman programını bilmiyorum.

AntZ

Teşekkürler, sabah bir şekilde öğreneceğim o zaman.i

AntZ

Hocanın bugün semineri olduğu için 16:20 de kısa bir idman varmış. Gidip bir teftiş edeyim çocukları  :)

serkancengiz

Alıntı yapılan: serkancengiz - 07 January 2011, 09:20:47
http://www.fatihdersanesi.com.tr/ProjeYarisma.asp?islem=ProjeOylama&Kategori=1&PROJE_ID=66&YarismaTuru=4
arkadaşlar yeğenim bir dersanede proje yarışmasına katıldı yukardaki linke tıklayıp oy verirseniz iyi yerlere gelecek hepinize teşekkür ederim
Bayağı geride kalmış bir el atalım arkadaşlar