Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

bugünkü gazetede cantuğ hacanın yeni kurduğu basket takımını okudum bu adam ne kadar başarılı bir adam,samsun basketteyken onu galatasarayın istediğini duydum adam gitmedi hala samsunumuz için birşeyler yapmanın peşinde helal olsun valla. bu adamı samsunsporun başına getirsek kalpar'dan daha iyi iş yapar.

celebi

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 07 January 2011, 18:14:10
bugun ki sınavım ıyı gectı sanırım.dua eden herkesten allah razı olsun.çoluk cocugunuzun guzel yerlerde okudugunu gorursunuz ınsallah. >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x

inşaalah kardeşim inşaallah

Kadir ÇELEBİ

Anadolunun Fenerbahçesi trabzonspor

bu sözler trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener'e ait ne ifade etmeye çalışırsa çalışsın kurduğu bu cümle çok tartışılır şahsen ben iş yerindeki trabzonlulara bugun iyi giydirdim :D hatta bununla ilgili bir pankartta yapılabilir  ;D

Ayberk

Peki İstanbul'un Samsunspor'u kim??? Tabii ki hiç biri, bu asaleti üzerinde taşıyabilecek bir başka takım yoktur, olamaz... Armamız yeter samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

binikalamadım

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 07 January 2011, 21:22:48
Anadolunun Fenerbahçesi trabzonspor

bu sözler trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener'e ait ne ifade etmeye çalışırsa çalışsın kurduğu bu cümle çok tartışılır şahsen ben iş yerindeki trabzonlulara bugun iyi giydirdim :D hatta bununla ilgili bir pankartta yapılabilir  ;D

onlara her yer trabzonya ondandır...

inşallah süper lige çıkacağız ts Samsunumuza gelince tribün çalışması yapılabilir ... Anadolunun Fenerbahçesi Hoşgeldin temalı ... bu ayıpta onlara yeter zaten..fb ilk bayiliğini trabzona vermiş hayırlı uğurlu olsun...

Tufan

OMÜ'de Samsunspor'u Sevenler isimli öğrenci kulübü kurulmuş kimdir yetkili hocası veya kulüp başkanı bilgisi olan birileri var mı?
bize mesleki kulüp kurdurmadılar ama hayırlı bir iş yapmışlar organize olmak iyidir.

Ayberk

Benim haberim yok abi henüz :D Duyduğum iyi oldu, üye oluruz artık :)

Tufan

bende geçen gün farkettim bende kulüp kurmak istedim Malzeme Teknolojileri adında sağolsun okul yönetimi izin vermedi böyle mesleki bir kulübe açmışlar yine bir ton abudik kulüp çoğu bilimsel kulübüde birleştirip çorba etmişler. yeni açılan kulüplerin arasında farkettim başkanının mail adresini falan yazmamışlar yoksa iletişime geçecektim.

aktif olmak lazım yoksa biliyorum çift takımlılar sarar o kulübü.

Ayberk

Evet evet, pirana gibi sararlar hemen :(

berusa55

NBA'i ve tabi oradaki temsilcilerimizi takip edenler için bu gece Hidayet'li Orlando'nun maçı var:

03:00 | ORLANDO - HOUSTON | NBA | NTV | CANLI

celebi

orlanda üst üste 8. galibiyetini aldı.

berusa55

Şimdi 5 maç üstüste deplasmana çıkacaklar. Bakalım oradaki performansları nasıl olacak.

celebi

berusa55

Alıntı yapılan: celebi - 08 January 2011, 10:44:59
en az 3ünü kazanırlar

700.sayfaya ilk mesajın için tebrikler  >l<

Sercan

Dün akşam Hür Adam-Saidi Nursi filmine gidecektik arkadaşlarla,Antep'te bulunan sinema salonlarının hepsi 3 gün tamamen dolmuş.Samsun'da var mı acaba böyle bir durum ?