Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

holigan5565

bu seneki değişikliği görmemek için elbette kör olmak gerk bunu inkar etmiyorum ama herlade insanın sevmediği gözünü batıyor herhalde öyle diyelim

Ahmeti

arkadaşlar az kaldı hayırlısıyla süper lige çıkalım o i........ Hiçbiri kalmayacak.

holigan5565

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Serkan

( =

Sbk maçında ts sövülmesi 10 numaraydı ( =

cem

Alıntı yapılan: cem - 02 January 2011, 20:41:20
arman çok efendi adamdı harbiden..
adımız yeter SAMSUN.....
ÜSTÜSTE 5.GALİBİYETİNİ ALMIŞ TAKIM YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM TEBRİKLER YENİDEN...
şimdi arman hocayla tlfda görüştüm 
maçta büyük olaylar çıkmış bizimkinler rakip oyuncuları ve arman hocayı darp etmişler,epey olaylar çıkmış bizimkinler hala adanadan çıkmamışlar yola...

kuzey55

bizimkiler darp etmiş dicek tabi.nerden biliyoruz belki de onlar darp etmiştir.taraflı bakacaktır elbette.

cem

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 January 2011, 22:45:39
bizimkiler darp etmiş dicek tabi.nerden biliyoruz belki de onlar darp etmiştir.taraflı bakacaktır elbette.
bilmem ama epey olaylar çıkmış adam sinirden çatlıyordu...
yarın olsun bakarız<bende facesine geçmiş olsun felan yazmıştım duvarına vallaha banada epey çıkıştı tlde..
mağlubiyetinin verdiği kızgınlık galiba..:):)

King Of The North

Bugün gündüz TRT 3 (Spor) Nostalji-1989 kuşağında bizim elim kazadan ölenlerden, yaralananlardan ve futbol hayatı noktalananlardan bahsedildi, orginal haliyle sunuldu. 20 Ocak yaklaşırken hüzünlendim doğrusu...

seckin55

Şu an trt3 te canlı yayında Samsunlu güreşcimiz Şaban Yılmaz var.TRT Samsun sokaklarında....

ahmetsefa55

03 January 2011, 16:37:50 #10014 Son düzenlenme: 03 January 2011, 17:16:41 ahmetsefa55
cska moskova'nın barcelona td'ü pep guardiola'ya yaptığı yıllık 22 mılyon euroluk teklifi guardiolanın ''para onemlı degıl bulundugu konum onemlı'' dıyerek reddetmesı gerektıgını soyleyen sergen yalçın ntv'den trt'ye transfer oldu.bu transferde trt'den kendısıne yapılan cazip teklifin de önemli bir rol oynadıgını söyledi. zzzzz zzzzz zzzzz

babasamsunlu

berusa55

Alıntı yapılan: seckin55 - 04 January 2011, 14:50:13
Sanırım Eğitim fakültesinde yangın çıkmış

Hayda?? Büyük mü yangın Seckin?

seckin55

Bayağı bi duman sardı , birazdan düşer ajanslara.

berusa55

Allah Allah ama itfaiye yeni yerinden oraya yakın baya; hemen müdehale edilmiştir diye umuyorum.  :(

seckin55

Bizde şantiyeden gördük, yakın olduğu için, bakalım gelir birazdan haberler