Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: Turuncu - 29 December 2010, 22:33:53
şşşşşşşşşşşş sal mpal anlamayız ayık olun  :D  forza oml  :)  zannetmiyom ajan . Duyum alırsam söylerim.
ben aldım turuncu gerek yok oml sal maçında birlik olup bize küfür edildi hatta daha kendi okulundan haberin yok yoksa okula gitmiyor musun attılar mi seni :)

Turuncu

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 29 December 2010, 22:37:53
ben aldım turuncu gerek yok oml sal maçında birlik olup bize küfür edildi hatta daha kendi okulundan haberin yok yoksa okula gitmiyor musun attılar mi seni :)
He la atıldım TSli birisini dövdüm uzaklaştırma yedik  :D Basket muhabbetlerini takip etmiyorum.Demekki sövdüler he  :D

Burak

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 December 2010, 22:18:00
Mpal'i kendi salonunda rehin almıştık ne günlerdi bea.

2004 'ten sonradır o  öyle olsa bile ;) biz varken biraz zor gelirdiniz 7 seneliklerin son demi

Ajan

Alıntı yapılan: Turuncu - 29 December 2010, 22:40:06
He la atıldım TSli birisini dövdüm uzaklaştırma yedik  :D Basket muhabbetlerini takip etmiyorum.Demekki sövdüler he  :D
atılma durumu ile karşılacağimi sanmam ama eger atilacaksam tsli dövdüm diye atılım:) neyse turuncuda bende eğitim hayatımıza devam ediyoruz ;)

Sercan

Alıntı yapılan: Burak - 29 December 2010, 22:42:45
2004 'ten sonradır o  öyle olsa bile ;) biz varken biraz zor gelirdiniz 7 seneliklerin son demi

Biz yokken de bizim 7 seneliler vardı kardeşim :)

Burak

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 December 2010, 22:50:33
Biz yokken de bizim 7 seneliler vardı kardeşim :)

anlatmaya çalıştığım 7 sene içinde öyle bir basma olayı olmadığı  ::)  olamazdı da zaten  8)

beşnumara

La boş boş konuşmayın benm bildiğim sal'daki en büyük olay 99da oldu yıkıldı ortalık daa ;D

Serkan

Okul muhabbetimi açıldı ( =

Baba Sanat ; )

Tufan

ajan maç cuma günü kaçta eski KOLEJliler olarak gelelim.
1-2-3 BABA KOLEJ!

Kolej yolu yokuştur.....

Ajan

büyük ihtimal saat 1 de netleşince yazarım           mpal önü laleli mpal önü laleli heyy ...

beşnumara

Alıntı yapılan: Serkan - 29 December 2010, 22:57:31
Okul muhabbetimi açıldı ( =

Baba Sanat ; )
orası tartışılmaz reyiz :) bizim gazi lisesinde de az çapulcu yoktu  ;D

Tufan

inş 1de olur bebeğim  :) 10buçukta sınavım var bu maç kaçmamalı  :P

Ajan

Serkan

(=

Bizi okuldan uzaklaştırmışlardı.. 19 mayıs lisesine saldırmıştık..

Ajan

abi sizin döneminizdeki kardeşlik değişti 2006 veya 2007 deki tarihi net bilmiyorum finalde omlyi yenip şampiyon olunca oml ile aramız bozulmuş. Şuanda oml ile sal kardeş ayağına yatıyorlar.