Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2010, 21:06:52
Doğan abi böyle işte forum'da sevgi pıtırcığı gibi Stad'da fena  ( =

olmazmıydı yani serkan bizde şöyle maç yapsaydık ts li kardeşlerimizle olmazmıydı  ;D ;D

ama ben şimdi rizeli kardeşlerimizi bekliyorum , halı sahaya  :D :D :D

Serkan

Doğan abi dün bizim maçtan sonra oynicak ts'formalı adama nasıl baktını biliyorum ( =

doðan

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2010, 21:12:28
Doğan abi dün bizim maçtan sonra oynicak ts'formalı adama nasıl baktını biliyorum ( =

gözünden de bişey kaçmıyor serkan  :D :D

Serkan

Abi bunun için Serkan' ismim  (=

Jnr.Serkan

Abi bizim ismin anlamı Asil kan demek mi ? Ben tam olarak hala anlamını bilmiyorum :D

Serkan

öyle olması lazım Serkan, ama açıkcası hiç araştırmadım ( =

ahmetsefa55

bu facebook samsunspor sayfasında o kadar cahıl adam var kı anlatamam..tek tek cevap vermeye kalksam yetısemem.yusuf abı saolsun yazmaya calısıyo bıseyler anlatmaya calısıyo ama nereye kadar. ben sıteyı tanıtıcı bırseyler yazdım ama yanlıs yapmıyorum dımı bı sorun olur mu hanı reklam yapma babında ? şunları yazdım : abilerim kardeşlerim ; takımla ılgılı son dakıka haberlerını,macları,deplasmanları,taraftarların yapmıs oldugu organızasyonları,taraftar gruplarımızın yaptıgı her turlu faalıyetı ve daha bır cok bılgıyı www.samsunspor.biz bagımsız taraftar platformundan ogrenebılırsınız.sıteye uye olmanın en buyuk şartı sadece SAMSUNSPOR'lu olmaktır !

celebi

bunlara hakaret etmeye bile değmez be kardeşim

Ertuğrul Sağlam

27 December 2010, 10:58:17 #9758 Son düzenlenme: 27 December 2010, 11:00:32 6 Ertuðrul Saðlam
Sokağa, Caddeye çıktıklarında. Dolmuş'a, Taksi'ye Minibüse bindiklerinde. Bize heryer trabzon yazıları ile karşılaştıklarında.
Ts'nin forması, atkısı, beresi ile Samsun caddelerinde gezen birilerini gördüklerinde.
Ts'nin site ve forumlarında, Bankasyada oynamamıza (Beter olsunlar, Amatöre kadar yolları var) yazılarını okudukarında.
55'inci dakikada Avni akerde, Samsun kümeye diye bağıran Ts'ller hakkında
''Ne düşünüyor acaba bu arkadaşlar?''
''Halen dost olmakmı geliyor içinizden?''

kaptan 55

çingene SAMSUN diye bağırmışlar la bunlara sövmek bile lütuf...

berusa55

Len kes Murat  :D Alıntıyla cevap yazma akıllı ol  :-*

AntZ

berusa55

Ooo kayışı kopardın olm leeeeen entelyeli  :-*

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 December 2010, 14:19:08
Şşşş benimle düzgün konuş Bursalı  8)

ŞŞŞ akıllı ol bak..ne oluyo...  >:( >:( >:(

berusa55

Akan dostum ne diyo la bu entelyeli  ;)