Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hayırlı, uğurlu olsun hepinize...

Benle mi rozet taktınız, ayık olun ayrıca!!!  >:( 8) :-* ;D

yirmiuc

hayırlı olsun.
ben de çok istiyorum üyeliği, eski internet sitesi üzerinden başvuru da yapmıştım ama bir geri dönüş olmadı. işin sırrı nedir acaba?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 25 December 2010, 16:39:30
Hayırlı, uğurlu olsun hepinize...

Benle mi rozet taktınız, ayık olun ayrıca!!!  >:( 8) :-* ;D

Sayın dikdatorel Samsuni..
Bizler senin ile rozet takmadık lakin bizim rozet takmamız takımıza uğur getirecek ve süper lige çıkartacaktır..
Sizin gibi rozet taktıktan sonra kümeye düşürmeyecektir..
O yüzde devrecilik yapmayın aklınızı başınızdan alırız ayıklayamazsınız pirincin taşını  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

berusa55

AlıntıSamsunspor taban birlikleri ile buluştu
25 Aralık 2010 / 14:17
Samsunspor yönetimi ve taban birlikleri Samsun'daki futbolun gelişine katkı sağlayacak projelerin hayatı geçirilmesine yönelik bir toplantı düzenledi.

Nuri Asan Tesislerinde bugün saat 11.00'de yapılan toplantıya, Samsusnpor Başkanı Erkurt Tutu, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Alt Yapı Sorumlusu Tahsin Raci Kosif, Sportif Direktör İsa Turan, Genel Koordinatör Kemal Bayraktar, TFF il Müdürü İsmail Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Türfat Futbol Adamları Derneği Başkanı Hakkı Bayrak, İl Hakem Kurulu ve Hakem Derneği Başkanı Yusuf Kemal Çoşkun katıldı.

Toplantıda Samsun'daki futbolun gelişine katkı sağlayacak projelerin hayatı geçirilmesine yönelik, Samsunspor ve Taban Birlikleri'nin uyum içerisinde çalışmasının temini ve sorunların çözümüne yönelik çalışmaların ivedilikte başlatılması yönünde kararlar alındı. Ayrıca sport,f anlamda takıma katkı sağlayacağı düşünülen bu toplantıların on beş günde bir yapılması kararlaştırıldı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27353

Güzel ve faydalı bir gelişme. 15 günde bir düzenleme planı da ayrıca iyi. Tebrikler. >l<

KareAs55

En Çok Çevrimiçi: 292 (Bugün 16:03:07)

Hay Maşallah  >l<  >l<  >l<

Uğur Yıldız

Bir Karı-Koca'nın Aynı Gün Günlüğe Yazdıkları :))))

Kadının Günlüğüne yazdıkları:

Bugün üç yıl bitti.
Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutlu...yum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum.

Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.

En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum.

Pişti, demleniyor.

Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim.

Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız...

Eve geldi sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.

Aman Tanrım, yoksa?

Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler geveledi.

Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş.

Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi.

O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.

Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.

Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan.

Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :

Öff be, SAMSUNSPOR yine yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi.

Bi arkadaşım facebooktan gönderdi paylaşım dedim  :) :)

realfans

samsunspor_x google ing-türkçe çeviriye eğitime yazın sonuç yukarda

davidsavage

Alıntı yapılan: realfans - 25 December 2010, 19:34:51

samsunspor_x google ing-türkçe çeviriye eğitime yazın sonuç yukarda

süpermiş  :D

davidsavage

yalnız ordaki çarşı olmamış,Sadece Samsunsporluların yeri burası istanbul yalakalarının işi yok

berusa55

realfans kardeşim çift karakterli olma bu mevzuda! Ya Samsunsporlu ya da bejekeli ol. Yaşın daha 16 iyi düşün.

realfans

Alıntı yapılan: davidsavage - 25 December 2010, 19:46:43
yalnız ordaki çarşı olmamış,Sadece Samsunsporluların yeri burası istanbul yalakalarının işi yok

yalnız bnm pc den çektim die bişe yazıo mu orada internetten alma foto
bi arkinin facesinden aldım yargısız infaz yapmayalım lütfen

Kaya

Abilerim hassasiyetinizi anlıyorum ama yanlış anladınız deseydin daha güzel olabilirdi canım kardeşim..

Yeni aramıza katılmışsın, site üyelerinin zamanla SAMSUNSPORumuz dışındaki takımlar konusundaki hassasiyetini bu şekildeki yorumlardan anlayacağını umuyorum...Hoşgeldin..

berusa55

25 December 2010, 20:33:24 #9567 Son düzenlenme: 25 December 2010, 20:35:19 berusa55
Alıntı yapılan: realfans - 25 December 2010, 20:28:06

O zaman buna dikkat edip o notu da düş güzel kardeşim resmi yollarken. Ama sen bunu kendi bilgisayarından yollamışsın gibi duruyor. Burda bu konudaki hassasiyete dikkat et yeterli başka bir şey istemiyoruz. Yoksa o konuda yargı yolu kapalı burda. Senin gibi yeni nesail genç Samsunsporlu kardeşlerimiz her zaman ihtiyacımız var ;)

AntZ

25 December 2010, 20:33:57 #9568 Son düzenlenme: 25 December 2010, 20:39:11 Ant55
Alıntı yapılan: realfans - 25 December 2010, 20:28:06

İnternetten nerden aldıysan ekleyen kişide bizim siteyi takip ediyor galiba, diğer tabda bizim site açık  ;) Ben Sadece Samsunsporluyum ya da bundan sonra Sadece Samsunsporluyum diyorsan problem yok  ;)

realfans

öncelikle hoşbulduk ... genel sohbet odası olduğundan bnde gzl bişe paylaştım ... dikkat etmedim ..
bidaha ki paylaşımlarımda dikkat ederim... pardon hemşerilerim