Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Biri şu Nayino'nun ayarlarıyla oynasın. Çok geriden takip ediyor gündemi. Kendi cezalarıyla ilgili 2 3 ay sonra konuşmaya başlayacak sanırım.

celebi

vay be nasibe bak. ayın 14- ve 15 inde belekte olacağım bizim takımda belete olacakmış. nasipse ziyaret ederiz inşaallah

mehmet yılmaz

Geçen günlerde resmi siteye konulan bir haber benim gibi pek çok Samsunsporluyu adeta çıldırttı. Tam bir utanç tablosu idi. İstanbul takımlarından birinin OMÜ'deki bir oluşumunun temsilcisi olan 3 öğrenci kulübümüzü ziyaret etmiş ve maalesef makamda ağırlanmışlardır. Bu durum tam bir fiyaskodur!
Bu çocuklar söz konusu kulübün yöneticisi değiller; bildiğin, sıradan taraftarları. Onların protokoldeki karşılığı Samsunspor taraftar dernekleridir, asla Samsunspor kulübü değildir. Kaldı ki hiçbir taraftar derneği de bu çocukları muhatap alıp da görüşmez bile. Neymiş efendim, Samsunspor'u Süper Ligde görmek istiyorlarmış? Onların asıl istedikleri kendi takımlarını Samsun'da görmek ve "Samsun sustu, bzi dinliyor" diye bağırmak!
Maalesef kendi taraftar dernekleriyle hiçbir irtibatı olmayan yönetim, bir başka ve bizi hiç ilgilendirmeyen bir kulübün, üstelik şehrimizdeki bir organizasyonunu temsil eden bu kişileri hangi sıfatla, hangi gerekçeyle muhatap almıştır? Biz Samsun'umuzda Samsunsporluluk dışındaki hiçbir taraftar oluşumuna olumlu gözle bakmazken Samsunspor kulübü nasıl olur da böyle bir acemiliğe imza atar? Ne münasebet! Kimdir yahu bunlar da tören düzenleniyor? OMÜ'deki Samsunsporlu potansiyelini harekete geçirmek için ne yapmıştır mesela bizim yönetim?
   Tamam, takımımız iyi gidiyor ve biz de bundan mutluluk duyuyoruz ama şöyle bir rezilliği de görmezden geleceğimiz anlamına gelmez ki bu!

Serkan

Şu nayino'mudur ne boktur birisi özel msj'atsın yeter artık bu kadar uğraşılmaz bir takımla yada bu td' niye bunlara müsade ediyor daha dün Samsunspor'lu ibneler diyen adam hala nasıl yazabiliyor..!

toplu şekilde bir  baskı yapalım

kuzey55

bunu müdüriyete bildirince veya şikayet edince hemen gereğini yapıyolar.dün avatarı o şekilde kaldırttım.şimdi yine yazdım ama o mesajı silmişler galiba.

Serkan

mesajı silmişlerde bunun cezası yokmu..!

bizleri patır patır yasakladır ?

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 23:06:04

yazdım tekrar müdüriyete bakalım ne cevap verecekler?

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 23:06:04

İyi işte burada takılın  1dk!!!

Ne işiniz var inbelerin puştların içinde  ;)

Serkan

Abi o ibnelerin puşların takımımızı kötülemelerine izin vermiyorduk ( =

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 23:11:00
Abi o ibnelerin puşların takımımızı kötülemelerine izin vermiyorduk ( =

Rize'ye gidip adamlara bastık.Yaraları hemen kapanmaz o danaların  :D Biraz daha bulanık .ıçarlar  :P

Beter olsunlar beter

Serkan

( = her zamanki gibi yine bizlere ders niteliğinde bir cvp verdin abim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 23:18:57
( = her zamanki gibi yine bizlere ders niteliğinde bir cvp verdin abim

eeee... sendikacı adam... yarı politikacı sayılır.  :-*

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 24 December 2010, 23:23:20
eeee... sendikacı adam... yarı politikacı sayılır.  :-*

:o   .:.:.   :P

Mustee13

UEFA Pro-Lisans kursları Antalya'da başladı...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=228&ftxtID=11534

Hüzeyin Kalpar şuralara git de az belki bir şeyler öğrenirsin. Olmaz mı la hacı.

berusa55

Samsunspor'umuzsuz ve futbolsuz hafta sonları saman gibi beee  :(