Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Serkan

Atakumlu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 December 2010, 02:03:47
bir ss.biz grubu olarak ogame e dalalım dıyorum ama :D

yavuz ac bi baslıkta ogame yapalım..gerci ben oynuyorum zaten de bi iitfak kurarız toplu saldırılar yaparız hadi sen baslat bu olayı... ::)

Dartagnan

:):):) baslama konusunda kararsız ve tedırgınım valla :)

Ollivanders

Kararsızım hem başlamak istiyorum hem istemiyorum :)

kumköylü ahmet

yaaa bir resim degisdirelim dedik 10 gundur resimsiz kaldik yetkililer neden olmuyooo sayfada birseymi var??bir hata meydana geldi lutven tekrar deneyiniz rüyalarima bile girmeye basladi bu kelime ;D
hergun boyle denicegiz mi yaav?

Atakumlu

cok zaman harcanır diye dusunurseniz dogru baya bi zaman istiyo oyun...

cembaba

AlıntıMetro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İş Adamımız Galip Öztürk Rize maçı galibiyetine açık vericeğini açıklamıştı.Bu tutarda 55.000 tl olarak belirlenmişti.Galip Öztürk Yine Büyüklüğünü Gösterdi ve bu tutarı 110.000 tl ye yükselterek Klübümüze Gönderdi.Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Atakumlu

Alıntı"İl olmak istiyoruz"
Hakkâri'ye bağlı Yüksekova ve Cizre'nin il yapılacağına ilişkin haberlerin ardından il olmayı bekleyen 36 ilçe ve büyükşehir olmayı bekleyen 5 ilden gelen baskılar AK Parti yönetimini zor durumda bıraktı. Vatandaşlar, milletvekilleri ve parti genel merkezini telefon, faks ve mail yağmuruna tuttu.

Yönetime il tartışmaları nedeniyle seçim öncesi zor durumda kalacaklarını aktaran vekiller, "Ya bu iki ilçeyle birlikte bizim ilçeler de il yapılsın. Ya da bu tasarı seçim sonrasına kadar dondurulsun" önerisinde bulundu.

İŞTE İL OLMAYI BEKLEYEN İLÇELER

Vekiller tarafından verilen 28 "il olma" teklifi halen İçişleri Komisyonu'nda bekletiliyor. Teklifler arasında Tarsus, Anamur, Silifke, Şereflikoçhisar, Polatlı, Suşehri, Divriği, Erciş, Karadeniz Ereğli, Alanya, Siverek, Oltu, Edremit, Niksar, Çorlu, Lüleburgaz, Keşan, Gebze, Nazilli, İskenderun, Bafra, Ünye, Fatsa, Şebinkarahisar, Refahiye, İnegöl ve Ceyhan var. Meclis'te kanun teklifi verilmemiş ancak il olma heyecanı yaşayan ilçeler arasında ise Bandırma, Fethiye,  Elbistan, Konya Ereğli, Kozan, Bergama ve Ödemiş öne çıkıyor.
http://www.haberturk.com/yasam/haber/584396-il-olmak-istiyoruz

**KaR6**

şu td de yazıp burayı okuyan arkadaslar varsa, Allah rızası için liseli gibi yazmayın şuraya! yazamıyosanız kasmayın, çanak tutmayın şu i...lere lütfen!

yazdıklarınıza bi bakın, baska takım taraftarları bizim için yazsa vereceğimiz ayarları bi düşünün ondan sonra göndere basın, rezilliğin acizliğin lüzumu yok, gerektiği her yerde gereken cevaptan fazlasını veriyoruz zaten ama bazı arkadaşlar cidden zor duruma sokuyor olayı, daha verecek cevap kalmıyor! laf söylemiş olmak için yazmayın şuraya rica ediyorum..

ahmetsefa55

GÜZEL BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ
24 Aralık 2010 / 13:00
İkinci yarı hazırlık çalışmalarının Samsun etabını dün yapılan çalışmayla sonlandıran Kırmızı-Beyazlı ekipte Abdulaziz Solmaz ve Ersin Veli arasındaki kavga güne damgasını vurdu

SİNİRLER GERİLDİ
Samsunspor'da ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabı iyi başladı, kötü bitti. Hazırlık çalışmalarının Samsun etabını dün yapılan çalışmayla sonlandıran Kırmızı-Beyazlı ekipte Abdulaziz Solmaz ve Ersin Veli arasındaki kavga güne damgasını vurdu. Herşey yolunda giderken idmanın sonunda yapılan yarım saha çift kale maçta Ahmet Şahin'in takımı galip geldi.

SÜTLAÇ KRİZİ
Maç öncesinde yenilen takım kazanan takıma sütlaç ısmarlayacaktı. Karşılaşma bittiğinde kazanan takımdan Ersin Veli, "Sütlaçlar Abdulaziz'den" dedi. Buna karşılık Abdulaziz ise, "Sütlaçları neden ben alıyorum" deyince Ersin bir anda Abdulaziz'in üzerine yürüdü. Kaleci Ahmet Şahin'in hemen yanındaki Ersin'i güçlükle sakinleştirdi. Özgür KALANBAK

allah askına su habere bakın ya kac yasında la bu abdul cevaba bakarmısınız  :)

kabacevizli55

sütlaçın parası neyse ben veriyim saçmaşlığa bak hay sizin gazeteçiliğinize

KareAs55

Tabikide Ahmet Şahin'in takımı kazancakdı Abdülaziz mi kazancakdı  :)

berusa55

Dün muhabbetini ettiğimiz ve resmi siteye haber diye konulan, bizi çileden çıkartan o konu haber gazetesinde çıkmış buyur burdan yak  >:(

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=73696

kabacevizli55

24 December 2010, 22:04:36 #9524 Son düzenlenme: 24 December 2010, 22:49:50 samsuni
sizin başarı dileklerinize ihtiyaçımız yok  def olun gidin şehrimizden yeter