Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Atakumlu

mehmet yılmaz

Celebi değil Celebibb  8)

Sahi, o nerede yahu? Kırıkhan maçı için Bozbaykuşlarla birlikte Hatay'a deplasman mı yaptı acaba? Yolun açık olsun ÇelebİBB Başkan, akbil geçiyormuş şehirler arasında da.. ;)  :P

**KaR6**

siteye giremiyormus celebi abi, arıza mı var diye sordu az önce..

mehmet yılmaz

bozbaykuslar'ın sitesinde mi? Bilmiyorum ki, bizim sitede yok ama :)

KareAs55

Celebibb  abi atkılar ne kadar  :) 

berusa55

22 December 2010, 03:18:55 #9321 Son düzenlenme: 22 December 2010, 03:47:45 berusa55

celebi

ya dün akişam enterasan siteye giremedim. :o

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 22 December 2010, 08:50:40
ya dün akişam enterasan siteye giremedim. :o
aslında seni ömür boyu men etmek lazım bu siteden  :D

celebi

Burak

dün bende explorerdan giremedim cookieleri silin şifre yanlış falan  diyordu daha sonradan firefoxtan girdim. Bu arada çelebi abi alıntı yapmıyorsun bu aralar  :P :P   .:.:.

celebi

artık bitti alıntı yapmak. sadece cevap hakkı olursa alıntı yapılacak ve cevap yazılacak. sadece alıntı yapmak yok artık :P

cembaba

22 December 2010, 13:11:10 #9327 Son düzenlenme: 22 December 2010, 13:14:13 CemBaba
Bugün kü Fanatik Gazetesi, ilk yarının takımı olarak Tavşanlı'yı seçmiş. 9 Puan vermiş Tunç. 2. olarak da bizi seçmiş. Zaten oylamalarında en önde gidiyoruz. Arkadaş çıkalım artık Süper Lig'e, koyalım Trabzon'a, Fener'e...

Kurumsal bir rakamdayız. %31 =)

Jnr.Serkan

Trabzonlular Antep belediye kupa maçında Samsun kümeye diye bağırmış bir süre.Kale arkasındada Anti-Samsun pankartı varmış...Geleceğimizin onlarda farkına vardı.

Bekle Trabzon 5 sene sonra Kocan geri geliyor...

kuzey55

sağolsun antep sahada bizim adımıza cevabı vermiş :) bu daha bişey değil.onlara huzur yok artık ne samsunda ne başka yerde.