Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

davidsavage

19 December 2010, 12:52:35 #9135 Son düzenlenme: 19 December 2010, 12:56:37 davidsavage
Trabzonspor Başkani Sadri Şener'den Samsunspor'umuza Jest... Trabzonspor'un Hollanda 2.Liginde Kiralik Forma Giyen Futbolculari Faty Paty'i Samsunspor'a Yabanci Kontenjaninin Açilmasi Durumunda Bedelsiz Olarak Verebileceklerini İfade Etti...

Facebook'ta abdulaziz solmaz fan page diye bi sayfada bunu gördüm ne kadar doğrurdur sizce,ben karşıyım inşallah olmaz böyle bişey.

kuzey55

eksik olsun jestleri bizim yabancılardan daha iyi değildir.

55.hakan

Alıntı yapılan: davidsavage - 19 December 2010, 12:52:35
Trabzonspor Başkani Sadri Şener'den Samsunspor'umuza Jest... Trabzonspor'un Hollanda 2.Liginde Kiralik Forma Giyen Futbolculari Faty Paty'i Samsunspor'a Yabanci Kontenjaninin Açilmasi Durumunda Bedelsiz Olarak Verebileceklerini İfade Etti...

Facebook'ta abdulaziz solmaz fan page diye bi sayfada bunu gördüm ne kadar doğrurdur sizce,ben karşıyım inşallah olmaz böyle bişey.
Yav onlara mı kaldık bu sefer adamı alıp Süper Lige çıksak bizim sayemizde çıktınız derler.Aman Aman

kabacevizli55

iyi olsa verir mi la bu i sebata verirler gene samsuna vermezler

Ollivanders

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 19 December 2010, 13:45:12
Gerek var mı ?

Kesinlikle yok kardeşim,bir de bu adam sanırım Hakan Bayraktar ve Murat'la aynı mevkide oynuyor,ikisinide kesemez...

cembaba

Trabzon'dan gelecek topçuya gerek yok...

mehmet yılmaz

Fenerle son maçta berabere kaldıkları için bile Bursaspor'un bütün emeğini hiçe sayıp, "Bursa'yı biz şampiyon yaptık!" diyen ve bunu da ciddi ciddi savunan bir camia söz konusu. O yüzden, aman eksik olsun iyilikleri de, yardımları da... Dünyanın sonuna kadar anlatırlar, zaten çıkacaksak da onların sayesinde çıkmış oluruz...

kuzey55

ordu tribünleri full ama destek yine vasat.ordu takımı çok iyi bence kaç haftadır iyi oynuyolar

Tufan

o maç berabere bitse ne güzel olur Ordulularda inanmışlar şampiyonluğa en azından 3-5bin kişiye oynamıyorlar Denizli Rize gibi

celebi

celebi

Sercan

kuzey55

aynen açık ofsayt.bu arada şu kuddusiyi görünce tüylerim diken diken oluyo