Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

TRT 1 de Tolga Seyhanın özürünü seyreden oldu mu , nasıl özür dileyiştir o , adamın içine mi oturmuş nedir , iki cümle kuramadı özürde özür dedi yahu :)))

Uğur Yıldız

Samsun - Adana maçından önce Adana'nın teknik direktörüne akrabalarıyla ilgili vukuatı olup olmadığı sorulmuş  :D :D :D

red_white

arkadaşlar arkadaşım bugünkü arena gazetesinde atakum bldsporu otobüsünün resmi olduğunu ve önündede bize heryer trabzon yazısı yazıyordu diyor ..şamaya başladı iyice basınn  >:( sanki onu oraya koymasan olmuyor değilmi kına yak ..ne

emrullah

gecen sene adana macından sonra yıkılmıstık bu sene yine adana macı  artık yukseliş zamanı rehavete kapılmadan aynen devam haydi hayırlısı şampiyon SAMSUNSPOR  :)

Mustee13

AlıntıTüm Türk futbol meraklılarına süper haber. Berlin'de Cuma gecesi oynanacak olan dev milli maç ile birlikte Almanya'nın 1 numaralı futbol sitesi Türkçe olarak da karşınızda: Transfermarkt.com.tr

Dünya futbolunun 150 bin oyuncusu ve 20 binden fazla kulübü hakkında ayrıntılı bilgi bu sitede.

Bunun yanı sıra elliden fazla forum var. Kullanıcıların kendi kulüpleri, transfer söylentileri, veya yıldızların piyasa değerleri hakkında tartışabilecekleri bir site.

Transfermarkt'ın şefi Matthias Seidel bu yeni oluşum için şöyle diyor:

"Uluslararası futbolda Türkiye'nin rolü giderek daha çok önem kazanmakta. Transfermarkt.com.tr ile Türk futbolseverlere bu harika siteyi sunduğumuz için çok sevinçliyiz."

hürriyet

Ertuğrul Sağlam

Akşam stadtan çıkarken iki taraftarımızın diyaloğuna kulak misafiri oldum diyalok şöyleydi.

-Haftaya kiminle oynuyoruz?
-Tavşanlı.
-Çarşambamı? Çarşambadamı bizim ligde.
- ;D ;D ;D

Nuri Asan

Arkadaşlar acil yardım 44 beğeni almışım kurtarın beni bu illet 44 belasından lütfen.Biri acilen mesajımı beğensin

Nuri Asan

Mustee 13 saol kardeşim,kurtuldum 44 belasından

Burak

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 09 October 2010, 15:54:56
Arkadaşlar acil yardım 44 beğeni almışım kurtarın beni bu illet 44 belasından lütfen.Biri acilen mesajımı beğensin

bari 61 e gelmeden haber verde hızlı beğenelim :)

YaşarDoğu

Mübarek iyi yağıyor Atakumda ...

King1965

samsun merkeze bu yagmur 1 saat yagsın sel suya gıder

berusa55

Bu şehirde klasik maç saati olan akşam 7 dedin mi yağmur devreye giriyor artık  :D

KareAs55

Gündüz maçları başlasın ozaman biran önce  :)

celebi

istanbul acaip soğudu kombiler yandı :o

Nuri Asan