Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

Afilli deplasman sponsorumuz !!

Samsun'da yeni bir mekan ile hizmet verecek olan Afilli Restoran sahibi Sayın Ahmet Fil, kulübümüzü ziyaret ederek üç deplasman maçımızı karşılamaya talip olduğunu bildirdi.

Yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı bir toplantı ile katkısını açıklayan Sayın Ahmet Fil'e teşekkür plaketi veren başkan Tutu," bu tür katkılar, maddi ölçüsü yanında kulübü yönetenlere ve futbolcularımıza da moral olmaktadır" dedi.

www.samsunspor.org.tr

YaşarDoğu

Sansüre Hayır!!!

Şöyle az kullanılmış , taze  DNS numarası aranmaktadır. :)

Mustee13

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 06 October 2010, 17:15:55
Sansüre Hayır!!!

Şöyle az kullanılmış , taze  DNS numarası aranmaktadır. :)

156.154.70.22
156.154.71.22

168.67.222.222
168.67.220.220

YaşarDoğu

Teşekkürler Mustee13 sağolasın.

YaşarDoğu

Yağmurlu havada sokakları yıkatan Atakum Belediyesini tebrik ediyorum.

sercan5592

atakum beledıyesınden bı halt olmaz geldi geleli adam bi tane yeni bişey yapmadı o verdıgı kagıtta seçım zamanında yok yoktu ama hıc bırı gerceklestırılmiyor..

cgr

Simdi idmandayim. Bi grup yari sahada cift kale mac yapiyor.

6 kisi ise frikik calisiyor. 3 sol ayakli (sezer,orhan,sercan) , 3 de sag ayakli (savas , cenk , abdul)
En iyi vuranlar ise sercan ve abdul. Orhan yine tesislerin disina atti topu :)

maço

kac gundur ınternet yoktu şu son 5 gunu bırı ozet gecse cok ıyı olurdu  :-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 October 2010, 09:48:33
VALİ ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsunspor'a kaynak yaratabilmek amacı ile şehrin önde gelen isimlerini biraraya topladı.
Polisevinde gerçekleştirilen bu özel toplantıya.

Bş. Bld. Bşk. Yusuf Ziya Yılmaz
TSO Bşk. Zeki Murzioğlu
Borsa Bşk. Sinan Çakır
Çarşamba Tic. Borsa Bşk. Kazım Yılmaz
Ulusoy Un Yön. K.Bşk Fahrettin Ulusoy
Borsan Yön. K.Bşk Adnan Ölmez
Yeşilyurt Yön. K.Bşk Cemal Yeşilyurt
Camadan AŞ. Temel Camadan
Samsunspor Bşk. Erkut Tutu
ve Samsun'un önde gelen isimleri katıldı. Geç saatlere kadar süren toplantıda Samsunspor ile ilgili önemli ve olumlu kararlar alındığı öğrenildi.

Haber

Benim anlamadığım, kaynak bulsan ne oalcak ki, Kalpar gibi bir yetersizin eline istersen Real Madrid'i ver, Adamın ortalaması lig 9.luğu, hedefi de bu!  >:( >:( >:(

beşnumara

Sövmek yok ;D ;D
AlıntıRamazan savunmaya geçti

Geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor - Boluspor mücadelesinde oynadığı sert futbol ile eleştirilere maruz kalan Bolusporlu Ramazan Sal aldığı bir günlük izin sonrası hafta başı Samsun a geldi.

Bana yaptığı ziyarette aldığı eleştirilerin üzücü olduğunu kimsenin kendisi kadar Samsunsporlu olamadığını dile getiren Ramazan Sal şöyle devam etti:
"Samsunspor - Boluspor mücadelesi sonrası hakkımda yapılan acımasız eleştiriler beni derinden üzmüştür. Ben Samsunluyum, Samsunda doğdum, futbola Samsunspor alt yapısında başlayıp hemen hemen bütün kotogorilerde mücadele ettim. Gittiğim kulüplerde 55 numarayı gururla giyip gururla temsil etmeye çalıştım. Kimse benim kadar Samsunsporlu olamaz. Bugün ekmeğini yediğim kulüp adına mücadeleci ve hırslı oynamak, benim sadece Samsunspor a karşı agrasif oynuyorum anlamına gelmez. Ben profesyonelim, yapım gereği sert hırslı ve agrasif oynuyorum bu doğrudur ama sadece Samsunspor a karşı böyle denildiğinde buna üzülürüm. Ben kimseye terbiyesizlik yapmadım, küfretmedim, hakaret etmedim. Bakınız iddaa ediyorum, eğer çıkıp bir Samsunsporlu futbolcu arkadaşım saha içersinde Ramazan Sal bana değil küfretmek lan kelimesini dahi kullandığımı söylesin yemin ediyorum futbolu bugün bırakırım. Ben o kadar karaktersiz değilim, benim Samsun da ailem ve bir çevrem var, dönüp dolaşıp geleceğim yer Samsun dur. Bu yüzden Samsun için bir saygısızlık yapmam söz konusu olamaz.Geçtiğimiz hafta alakasız eleştiriler ile basında yer almam beni üzmüştür" diye açıklamada bulundu.
samsunsporluyuz.net                                                                                         

Seni samsunda görüp de suratına tükürmeyenin ben....
Sölesene hangi istanbul takımını tutuyon ramço.Onun gibi samsunsporlu yokmuş >:(
Vazgeçtim sövün ;D

Ollivanders

55 kutsaldır Cıkar ÜSTÜNDEN !!!!!!

YaşarDoğu

celebi

ramazan sen de Samsunsporlusun ben de . örneğin ben futbolcuyum sen de diyelim. ben şu antaraftarım elbette ama Samsunsporuma karşı mücade edermydim. inan bir bahane bulur oynamazdım zamanında milli takıma karşı oynamak istemeyen kubilay türkyılmaz gibi yada maçta  afedersin götümü yırtmazdım. yada maç sonu bolulu taraftarlarla omuz omuza yapmazdım. masal okuma çakma rambo ramazan. ne rambosun kıçımın rambosu. birde çıkmmış kimse benden daha fazla Samsunsporlu olamaz demiş

Serkan

ben Ramazan'a kızmıyorum abiler; Onun ayanı eline veremeyen ruhsuz  topçularımıza kızıyorum,

Ercan abilerin olduğu takıma karşı oynasa Ramazan Sal ve bu hareketleri yapsa ne olur du ?

celebi